Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj , chtel bych se zeptat ,jestli nekdo nemel stejny problem s Peugeotem 307 (mam r.v. 2005 2.0Hdi 100Kw).Pri jizde mi obcas nabehne hlaska na PC failure system ABS / ESP a zacnou svitit kontrolky na palubni desce (abs / esp) .Kdyz zhasnu motor a znovu nastartuju ,tak je vse OK .Tato hlaska mi vyskoci po 10min jizdy (z deseti jizd mi nabehne 3x).Nemate nekdo zkusenost s timto problemem .Predem dekuji za odpoved

Odesláno

no, to vypadá na nějaký špatný kontakt, který při jizdě zlobí nebo nějakou nečistotu. Řídící jednotka to pak vyhodnocuje jako chybu. Myslím, že podobný problém měl Bohumil. Pokud by bylo na systému opravdu něco špatně, chyba by byla spíš trvalého charakteru nebo by se rozsvítila při každé jízdě a ne jen občas.

Odesláno

Ja mela tuto hlasku na PP letos v zime v dusledku zamrzlych lanovodu. Kontrolka rucni brzdy byla zhasla, ale pri jizde na ledu ( ujezdenem snehu) se predni kola tocila normalne, ale zadni se pribrzdovala, az zastavovala i bez seslapnuteho brzdoveho pedalu = to vyhodnotilo ABS jako chybu.

Vyresilo se to vymenou lanovodu.

Je mozny, ze to haze chybu i ESP, protoze se pribrzduji zadni kola a ESP nemuze stabilizovat vozidlo.

Odesláno

To co tu píše permonik7, na tom něco bude. Předpokládám, že zmarznuté to asi v tomhle počasí nebude :D Zkus se podívat, jestli ti nezůstavá viset některá \"pakna\" a nepřibržďuje ti to. Myslím, že pokud ano, byl by po ujetí pár Km u toho kola kotouč výrazně teplejší, než na ostatních kolech.

Odesláno

destiny: pravda, nemrzne, ale rez fakt radi cely rok:D

btw. pokazde, kdyz se mi ta hlaska objevila, tak po zastaveni byl kolem zadnich kol citit smrad z oblozeni, ktereho neslo si nevsimnout... a hlaska se mi objevovala taky sem tam

Odesláno

OK .diky za rady ,jak se hlaska ukaze ,tak hned omrknu kola.Jeste se zeptam v Peugeotu jedu tam ve stredu na doplneni fapu.Hned jak budu vedet pricinu,tak napisu do fora co to obnasi ji odstranit a za kolik penez. Dikas za rady

Odesláno

Ahoj ,tak jsem byl dneska v peugeotu na doplneni fapu (2700,- + diagnostika 1300) a v utery jdu na vymenu nejake zatky k fap filtru (1500,-) . Jeste jsem dnes testoval tu poruchu ESP/ASR/ABS a dela mi to ,kdyz nastartuju a slapu na prazdno na brzdu . Sundal jsem si jeste kryt nad pedalama ,koukal jsem ,ze je u brzdoveho pedalu nejake cidlo a myslim si ze problem bude vnem .Hlasku mi to vyhodi kdyz to cidlo mackam a pedal brzdy mam na podlaze seslaplej.

Nevite nekdo kcemu to cidlo slouzi a na kolik vyjde vymena cca? Dikas za odpoved.

Odesláno

spinac nad brzdovym pedalem je na brzdova svetla. Pedal by se propadat nemel mel by drzet porad stejne protoze je to uzavreny okruh s kapalinou, nekde tam bude urcite taky zrada. Ale ted me napada ze jakmile ho dele drzis tak motor odsaje vzduch z pistu posilovace a vlastne jeste vic posili tak nevim jestli to nebude tim ale spinacem nad pedalem to urco nebude, to spis ten vzduch

• O 3 týdny později...
Odesláno

Stalo se mi to samé,když jsem auto(kola) opláchl vapkou.tak sem valil za kamošem at mi vymaže chybovou zprávu a mrkne se mi na to.A pokaždé když jsem zkusmo vypnul motor(cca 5x)tak to píplo a objevila se mi tam ta zpráva.No a když jsem k němu dorazil ,vypnul jsem motor ...a pak sem byl za vola páč když to nastartoval tak nic:bojim:bojim.No ale naštěstí tam byly ty chybové zprávy tak mi je vymazal a já s tím jezdím radši do myčky:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...