menfor Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 Ahoj chcem kupit copatko Peugeot 406, prosim poradte na co sa mam zamerat pri kupe? a ktory rocnik sa oplati kupit viac? Pocul som ye kazdym rokom tam bolo nieco doplnene nevieto co? :myslim dakujem pekne [upravil dne 21/7/08 menfor] [upravil dne 21/7/08 menfor] Citovat
@re Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 Původně zaslal: menfor Ahoj chcem kupit copatko Peugeot 406, prosim poradte na co sa mam zamerat pri kupe? a ktory rocnik sa oplati kupit viac? Pocul som ye kazdym rokom tam bolo nieco doplnene nevieto co? :myslim dakujem pekne použij hledání... tohle se tady řešilo opravdu hodněkrát... Citovat
Medvěd Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 Nejdůležitější je pořádně zkouknout auto s mechanikem a zaměřit se hlavně na to, zda auto nebylo zbořené - málokteré kupátko v ČR je bohužel nebourané. Ve velice solidním stavu je tohle, za prodejce dám ruku do ohně Citovat
@re Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 Našel jsem pár odkazů tady na fóru: [*]Odkaz1 [*]Odkaz2 [*]Odkaz3 [*]Odkaz4 [*]Odkaz5 [*]Odkaz6 [*]Odkaz7 [*]Odkaz8 [*]Odkaz9 [/list=A] Skončil jsem na 11té stránce.. pokračovat můžeš zde. Dále info o autě je také v mé recenzi na moje.auto.cz (viz.můj podpis). Když tak mi můžeš napsat na ICQ. Citovat
jozefsv Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 vyberal by som z novych modelov.mensia spotreba,nejake doplnky naviac,vacsi vykon. Citovat
menfor Odesláno 21. červenec 2008 Autor Odesláno 21. červenec 2008 Původně zaslal: Medvěd Nejdůležitější je pořádně zkouknout auto s mechanikem a zaměřit se hlavně na to, zda auto nebylo zbořené - málokteré kupátko v ČR je bohužel nebourané. Ve velice solidním stavu je tohle, za prodejce dám ruku do ohně dakujem za info ale ked uz budem chciet kupit 100% tak zacnem hladat na SK ale dakujem za info (konecne som viodel otvoreny zadny kufor vdaka):papa Citovat
menfor Odesláno 21. červenec 2008 Autor Odesláno 21. červenec 2008 Původně zaslal: @re Původně zaslal: menfor Ahoj chcem kupit copatko Peugeot 406, prosim poradte na co sa mam zamerat pri kupe? a ktory rocnik sa oplati kupit viac? Pocul som ye kazdym rokom tam bolo nieco doplnene nevieto co? :myslim dakujem pekne použij hledání... tohle se tady řešilo opravdu hodněkrát... to ma spravdu hladal som a predstav si ze som skoncil na tej iste strane ako ty ale dakujem:potlesk Citovat
menfor Odesláno 21. červenec 2008 Autor Odesláno 21. červenec 2008 Původně zaslal: jozefsv vyberal by som z novych modelov.mensia spotreba,nejake doplnky naviac,vacsi vykon. super vychonar - aj ja chcem tarok 2000 ale citam ze je to prelomovy rok ale dopocul som sa ze kazdy rok sa nieco vylepsilo tak shanam ze co ale inak super lev som a levom zostanem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.