zb1nda Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 Nazdárek, nutně potřebuji radu. Mám 306 kombi 1,6i a v sobotu se mi stalo, že jedu a chci se rozjet na těch 90-100km/h tak sešlápnu plyn , skoro až na podlahu, a auto místo toho aby se rozjelo tak začali padat otáčky a auto se chovalo jako kdybych plyn nedržel a brzdil rychlostí. Prostě uplně ztratilo výkon. Když plyn jen tak lehtám tak auto jede ale jakmile chci trochu víc akcelerovat tak to prostě nejde a padá to. Nemůže to být třeba benzinem? bral jsem ve čtvrtek benzin u OMV a před tím mi ještě zůstalo trochu v nádrži původního z Unicornu. Mám takový pocit že to začalo dělat zrovna v ten moment jak se dostalo nařadu OMV palivo. Je to možné že to hle udělá benzin nebo to je něco jiného? Popřípadě co bych měl zkontrolovat? Svíčky? Něco jiné? Díky za odpovědi. PS.: Docela bych potřeboval aby to šlapalo. V úterý jedu do Práglu a po D1 s autem které se rozjíždí jak šnek by to nebylo asi nejlepší. PSS.: Pokud sešlápnu plyn na tu hranici kdy to ještě jakš takš jede, ale už se tomu nechce tak auto začína nepatrně cukat. [upravil dne 20.7.2008 zb1nda] Citovat
P607Olda Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 Můj tip: zapalovací rampa, nebo svíčky, nebo obojí Citovat
EXI.60 Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 Podívej se taky na ten snímač otevření klapky(vyčisti konektor Kontaktolem).A nebo může být ucpaný palivový filtr.Kdyjsi ho naposled měnil? [upravil dne 20.7.2008 EXI.60] Citovat
zb1nda Odesláno 21. červenec 2008 Autor Odesláno 21. červenec 2008 Palivový filtr byl měněn cca před 14ti dny. Svíčky to nejsou. Citovat
lipnicak Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 dela mi to samy, kdyz mi dochazi LPG muze to mozna delat lak paliva ve vstrikovacim okruhu. pripadne nejaky snimac. Diagnostiku a projet, tam bude videt vse Citovat
Kekros Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 souhlasim se zapalovací rampou jak psal P607Olda. Taky jsme jeli na dálnici a z ničeho nic začalo auto brzdit ze 120 km/h na 80 km/h, ale naštěstí se to pak rozjelo Citovat
Welis Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 když se mi tohle na posledy stalo tak mi dosel benzin :-D ... takže jsem brzdil až sem zastavil Citovat
PeugeotHDi Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 Původně zaslal: zb1nda Nazdárek, nutně potřebuji radu. Mám 306 kombi 1,6i a v sobotu se mi stalo, že jedu a chci se rozjet na těch 90-100km/h tak sešlápnu plyn , skoro až na podlahu, a auto místo toho aby se rozjelo tak začali padat otáčky a auto se chovalo jako kdybych plyn nedržel a brzdil rychlostí. Prostě uplně ztratilo výkon. Když plyn jen tak lehtám tak auto jede ale jakmile chci trochu víc akcelerovat tak to prostě nejde a padá to. Nemůže to být třeba benzinem? bral jsem ve čtvrtek benzin u OMV a před tím mi ještě zůstalo trochu v nádrži původního z Unicornu. Mám takový pocit že to začalo dělat zrovna v ten moment jak se dostalo nařadu OMV palivo. Je to možné že to hle udělá benzin nebo to je něco jiného? Popřípadě co bych měl zkontrolovat? Svíčky? Něco jiné? Díky za odpovědi. PS.: Docela bych potřeboval aby to šlapalo. V úterý jedu do Práglu a po D1 s autem které se rozjíždí jak šnek by to nebylo asi nejlepší. PSS.: Pokud sešlápnu plyn na tu hranici kdy to ještě jakš takš jede, ale už se tomu nechce tak auto začína nepatrně cukat. [upravil dne 20.7.2008 zb1nda] Nebude to vahou vzduchu? Treba vycistit.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.