Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: brslen

tak to uz me noc nenapada fakt jen sehnat ty spalky.Ja ti klidne 4 kusy venuju.Ale asi se ti nevyplati pro ne jet.Kde jsou Jilemnice?

Jilemnice je v Krkonoších, kousek od Vrchlabí, je to okres Semily. :papa Ale radši než znova na špalky to dám na sjetý gumy, až se mi je podaří sehnat, do tý doby budou disky na autě. ;)

Odesláno

tak me napadlo ja mam ty 17\" sjete tak si klidne pro ne prijet chi chi.

No a jak si pro ně asi přijedu??? :D Jinak já za montáž a demontáž nic platit nemusim. :papa

P.S.: Kdybys ty sjetý gumy chtěl vyhazovat a byly by to takový, který se mi do podběhů vejdou, tak mi je klidně za cenu poštovnýho pošli, lepší než je vyhodit a nemusíš platit za likvidaci. ;)

Odesláno

vlakem :D ale jsou to 50 a ty jsi chtel 45 ne?To ti tam asi nevleze nebo mas tam dost mista?

No, já budu dávat 205/40, protože chci mít stejnej obvod kola, jako origo 15\"ky, co jsem tam měl, ale na to, aby mi to stálo v garáži a já jen občas povyjel by ty 50ky mohly stačit, na to by tam místo mělo bejt. ;)

Odesláno

za likvidaci bych neplatil mam znameho.Mozna ti je poslu ale neslibuju ti to.Jeste jsem nic takoveho neposilal.No nic jdu jeste ven tak sa maj.

To bych ti byl moc vděčnej. Kdyby to teda dopadlo, tak se ozvi třeba přes U2U. Díky a ahoj. :papa

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

No, vidim to minimálně na těch 25 mm, páč už na Cyclonech bylo vidět, že jsou celkem dost schovaný pod blatníkama.

no jak myslis hochu.. ja bych tam vic jak 20mm nedaval, tyhle 17ky maj sirku rafku 6\" nebo 6,5\"??

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

No, vidim to minimálně na těch 25 mm, páč už na Cyclonech bylo vidět, že jsou celkem dost schovaný pod blatníkama.

no jak myslis hochu.. ja bych tam vic jak 20mm nedaval, tyhle 17ky maj sirku rafku 6\" nebo 6,5\"??

To kdybych věděl..... :) možná i 7....... :myslim

Odesláno

to nema urco, neco mi rika ze ma pouze 6est co si tak vybavuju kdyz jsem je kdysi chtel.. max. tech 6.5\" vic nee.. jinak co se tyce vystrceni kol tak ja jsem ted na ET13 s rafkem 6.5\" a gumou 205/45.. no a muzu ti rict ze bych to vic tahat do sirky nemusel, trosku mi to dalo nez jsem si na to zvykl..

Odesláno

to nema urco, neco mi rika ze ma pouze 6est co si tak vybavuju kdyz jsem je kdysi chtel.. max. tech 6.5\" vic nee.. jinak co se tyce vystrceni kol tak ja jsem ted na ET13 s rafkem 6.5\" a gumou 205/45.. no a muzu ti rict ze bych to vic tahat do sirky nemusel, trosku mi to dalo nez jsem si na to zvykl..

Jo, je to o zvyku, ale dal jsi tam 205/45??? :o Memaj tam náhodou patřit jen 205/40??? Já to klidně víc do šířky vytáhnu, s tim problém nemam. Už na Cyclonech bylo vidět, že jsou trošku schovaný pod blatníkama a já to malinko vytáhnu ven... ;)

Odesláno

Jo, je to o zvyku, ale dal jsi tam 205/45??? :o Memaj tam náhodou patřit jen 205/40??? Já to klidně víc do šířky vytáhnu, s tim problém nemam. Už na Cyclonech bylo vidět, že jsou trošku schovaný pod blatníkama a já to malinko vytáhnu ven... ;)

mam 16ky ne 17ky, takze 205/45 ;)

jinak co se tyka te sirky podle me dostacujici 20mm pro tebe, budes na ET11 (pokud jsou ze 307ky) a nebo ET8 (pokud jsou ze 206) a to je na 306ku vic nez dost ;)

Odesláno

mam 16ky ne 17ky, takze 205/45 ;)

jinak co se tyka te sirky podle me dostacujici 20mm pro tebe, budes na ET11 (pokud jsou ze 307ky) a nebo ET8 (pokud jsou ze 206) a to je na 306ku vic nez dost ;)

Promiň, zapomněl jsem, že máš 16\"ky. :mad:

Já mam kola z 307ičky, takže ET 31 a podložky tam nejspíš dám 20 mm dopředu a 25 mm dozadu, takhle to mam zatim rozmyšlený. ;)

Odesláno

Já mam kola z 307ičky, takže ET 31 a podložky tam nejspíš dám 20 mm dopředu a 25 mm dozadu, takhle to mam zatim rozmyšlený. ;)

to je tuzink chlape, delat z predokolky traktor..:D

Odesláno

to je tuzink chlape, delat z predokolky traktor..:D

No, zadní kola jsou víc zastrčený na autě než přední, tak se to tim trošku srovná s kastlí. ;)

Odesláno

No, zadní kola jsou víc zastrčený na autě než přední, tak se to tim trošku srovná s kastlí. ;)

vim jak 306ka vypada ;) nicmene tohle bych tam nedal, navic pokud budes davat pruchozi podlozky tak 25mm uz je celkem dost..

Odesláno

vim jak 306ka vypada ;) nicmene tohle bych tam nedal, navic pokud budes davat pruchozi podlozky tak 25mm uz je celkem dost..

Vim. Zatim je to jen ve fázi uvažování, takže nic ještě není rozhodnuto. Nejdřív na to musej bejt prachy, pak budou nákupy, pak budu teprve řešit závazně, co na auto dám. ;)

Odesláno

Vim. Zatim je to jen ve fázi uvažování, takže nic ještě není rozhodnuto. Nejdřív na to musej bejt prachy, pak budou nákupy, pak budu teprve řešit závazně, co na auto dám. ;)

jasan, nejdriv to chce mit na cem jezdit..:) takze gumy..:aut

Odesláno

jasan, nejdriv to chce mit na cem jezdit..:) takze gumy..:aut

To především (ikdyž já potřebuju spíš jen povyjet z garáže a zase zajet zpátky, nic víc stejně ani nemůžu), pak můžu řešit podložky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...