VenaS Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 Vždy když přesednu do mé P106 1,1 44kW bez posilovače, připadá mi,že jde řízení nějak ztuha, tak se ptám, má převodka řízení nějakou olejovou náplň a dá se případně doplnit. Citovat
Marcel505 Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 Spíš bude vhodné namazat v té převodce celý hřeben. Problém taky může být v tom kloubku. A jde to jako hodně z tuha když zatáčíš při jízdě? Citovat
Pája Rybišár Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 Hmno aby to nebylo horní uložení tlumičů(axiální ložiska) Citovat
VenaS Odesláno 22. červenec 2008 Autor Odesláno 22. červenec 2008 Pánové, vy mě děsíte, ale ty tlumiče to si nebudou. Na heveru s odpojenými táhly řízení šli kola natáčet do rejdu normálně ručně, ikdyž nevím jak při ztížení. Citovat
ozzy56 Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 Jestli máš možnost,zkus i jinou 106. Abys neopravoval něco,co opravit nejde. Ten přechod do auta bez serva znám.Dcera ho má a mi se pořád zdá,že to jde ztuha--v servise vše O.K. Citovat
Welis Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 hh mám kamaráda kterej se taky rozmazlil strašně na posilovači, ja myslím že to je normální jev zajdi si do posilvny sem tam a přijde ti že ten volant jde lehko.... ono posilovač je fajn když jde volant jedním prstem ja sem přeskočil ze staré škody kde sem měl ještě k tomu malinkej volant a tam na místě sním nešlo skoro otočit to ti pak přijde 106 jako by měla posilovač :-) Citovat
Marcel505 Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 Původně zaslal: VenaS Pánové, vy mě děsíte, ale ty tlumiče to si nebudou. Na heveru s odpojenými táhly řízení šli kola natáčet do rejdu normálně ručně, ikdyž nevím jak při ztížení. No jo, na heveru... Aby se to právě nepřidíralo při zatížení... Citovat
pastorek Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 Opravovať by sa malo závady a nie subjektívne pocity. Najprv to porovnaj s inou 106kou a potom rieš. Pochybujem že bude čo. Keby to boli uloženia tlmičov tak by to sprevádzali zvuky pri zatáčaní. Prevodka riadenia by to mohla byť jedine ak by boli úplne zničené prachovky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.