Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Vždy když přesednu do mé P106 1,1 44kW bez posilovače, připadá mi,že jde řízení nějak ztuha, tak se ptám, má převodka řízení nějakou olejovou náplň a dá se případně doplnit.

Odesláno

Spíš bude vhodné namazat v té převodce celý hřeben.

Problém taky může být v tom kloubku.

A jde to jako hodně z tuha když zatáčíš při jízdě?

Odesláno

Pánové, vy mě děsíte, ale ty tlumiče to si nebudou. Na heveru s odpojenými táhly řízení šli kola natáčet do rejdu normálně ručně, ikdyž nevím jak při ztížení.

Odesláno

Jestli máš možnost,zkus i jinou 106. Abys neopravoval něco,co opravit nejde.

Ten přechod do auta bez serva znám.Dcera ho má a mi se pořád zdá,že to jde

ztuha--v servise vše O.K. ;)

Odesláno

hh mám kamaráda kterej se taky rozmazlil strašně na posilovači, ja myslím že to je normální jev zajdi si do posilvny sem tam a přijde ti že ten volant jde lehko.... ono posilovač je fajn když jde volant jedním prstem ja sem přeskočil ze staré škody kde sem měl ještě k tomu malinkej volant a tam na místě sním nešlo skoro otočit to ti pak přijde 106 jako by měla posilovač :-)

Odesláno
Původně zaslal: VenaS

Pánové, vy mě děsíte, ale ty tlumiče to si nebudou. Na heveru s odpojenými táhly řízení šli kola natáčet do rejdu normálně ručně, ikdyž nevím jak při ztížení.

No jo, na heveru... Aby se to právě nepřidíralo při zatížení...

Odesláno

Opravovať by sa malo závady a nie subjektívne pocity. Najprv to porovnaj s inou 106kou a potom rieš. Pochybujem že bude čo. Keby to boli uloženia tlmičov tak by to sprevádzali zvuky pri zatáčaní. Prevodka riadenia by to mohla byť jedine ak by boli úplne zničené prachovky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...