Irbe01 Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Zdarek, tedka sem koukal na specifikace motoru a vsiml jsem si, ze pisou u 1.4 KDX, ze to nema vstrikovani, ale karbec?Teda pokud sem to blbe nepochopil:mad: Citovat
JuloI Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 206ka a krburator? To sa vyraba tusim od 1998 a vtedy sa uz asi karburatory nedavali ( dufam:) ) Citovat
Irbe01 Odesláno 19. červenec 2008 Autor Odesláno 19. červenec 2008 Ja ale pisu k Peugeotu 306, u 206ky urcite karbos nebyl. Ale koukal jsem na net prodejny s dily pro peugeoty a tam byl popis motoru a ty prvni meli dle toho co tam je napsane karburator, ale nejak se mi tomu nechce verit, ze by se 306ky davaly s karburatorem. Tak jak to teda je?Ja mam jednu z prvnich 306tek a podle popisu by mel mit prave karbec, ale sem s moji znalosti motoru to jaxi nepoznam:mad:. Meli teda prvni 306ky karburator nebo ne? Citovat
Jindras Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 Možné,že to je s karburátorem opravdu je,v případě 306 určitě,206 možná taky.Celé to je o tom,že se jedná o vozy na export do exotických či jiných třeba dálnovýchodních zemí,či z jiného závodu i pouze montážního.Jedná se o země kde není požadavek na přísnější emise,jednodušší technická náročnost-elektonické prvky atd.V našich končinách by se tyto vozy neměly vyskytovat,či pro Evropu nebyly určeny.Třeba Felicie pro rusko a jiné měli favoriťácký karburátor Pierburg až do konce výroby 2001 a motor s tím měl výkon jednotných 1.3 43 KW. Citovat
lipnicak Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 vim o 306 1998 s karburetorem. je to dovoz a prihlasilo se to i tady. Jinak evropsky auta maj vstrikovani odhadem od roku 95-96 Citovat
Irbe01 Odesláno 20. červenec 2008 Autor Odesláno 20. červenec 2008 Ja mam prave model z roku 93 a je z Nemecka. A prave podle oznaceni typu motoru jsem nasel, ze by to melo byt s karbecem. Jaxe to da kdyz tak zjistit v motoru?Na obrazku je videt popis motoru z autobenex. Citovat
Jindras Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 Podívám s e do nějakého jiného katalogu dílů,ale aby takový vůz s e exportoval do německa je divný,už 309 byly s jednobodem od roku 1990,jinak karburátor jako takový neměl obyčejný a ni Favorit,když ho chtěla škodovka exportovat musela tam dávat elektronický karburátor Pierburg s katalyzátorem a řídící jednotkou siemens-neskutečný paskvil-mám to někde na půdě,jinak pokud to auto má řídící jednotku,tak v té době si myslím,že peugot elektronický karbec neměl,tak tam bude vstřikování,nafoť to a pošli to do fóra,ale karbec od jednobodu snad nelze jen tak splést... Citovat
Irbe01 Odesláno 20. červenec 2008 Autor Odesláno 20. červenec 2008 Oki zitra to nafotim a poslu fotky sem. No mne se to taky nezda, prave proto sem z toho byl vyjeveny a hodil jsem to sem jako dotaz. Vim ze moje 306ka ma ridicí jednotku a tricestny katalizator ma taky, ale jesi je to strikacka nebo karbec sem nikde v technicaku a ze sprav z technicke nenasel a jedine co sem nasel bylo tohle a to bylo u dvou net prodejen autodilu, takze faqt nevim. Celkem se divim, ze to je takovy dotaz, ze nikdo zatim neodpovedel jak to je:o Citovat
Jindras Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 Jinak si stáhni chytrou kniku Jak na to Peugot 306 tady ve fóru to najdeš,je tam popis karburátoru atd se vším všudy a uvidíš!!! Citovat
Irbe01 Odesláno 24. červenec 2008 Autor Odesláno 24. červenec 2008 Tak jsem prohledal \"chytrou knihu\" a tam je napsane uplne neco jineho nez pisi v ruznych net prodejnach autodilu. Ze asi vsechny 1.4ky co byli prodavany od zacatku jsou se vstrikem a typy s karbecem asik byly prodavany do mene narocnych trhu:roker. A tedka teda kdo ma pravdive data:D [upravil dne 24.7.2008 Irbe01] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.