Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja ale pisu k Peugeotu 306, u 206ky urcite karbos nebyl. Ale koukal jsem na net prodejny s dily pro peugeoty a tam byl popis motoru a ty prvni meli dle toho co tam je napsane karburator, ale nejak se mi tomu nechce verit, ze by se 306ky davaly s karburatorem. Tak jak to teda je?Ja mam jednu z prvnich 306tek a podle popisu by mel mit prave karbec, ale sem s moji znalosti motoru to jaxi nepoznam:mad:. Meli teda prvni 306ky karburator nebo ne?:myslim

Odesláno

Možné,že to je s karburátorem opravdu je,v případě 306 určitě,206 možná taky.Celé to je o tom,že se jedná o vozy na export do exotických či jiných třeba dálnovýchodních zemí,či z jiného závodu i pouze montážního.Jedná se o země kde není požadavek na přísnější emise,jednodušší technická náročnost-elektonické prvky atd.V našich končinách by se tyto vozy neměly vyskytovat,či pro Evropu nebyly určeny.Třeba Felicie pro rusko a jiné měli favoriťácký karburátor Pierburg až do konce výroby 2001 a motor s tím měl výkon jednotných 1.3 43 KW.

Odesláno

Ja mam prave model z roku 93 a je z Nemecka. A prave podle oznaceni typu motoru jsem nasel, ze by to melo byt s karbecem. Jaxe to da kdyz tak zjistit v motoru?Na obrazku je videt popis motoru z autobenex.

post-0-14109601501537_thumb.jpg

Odesláno

Podívám s e do nějakého jiného katalogu dílů,ale aby takový vůz s e exportoval do německa je divný,už 309 byly s jednobodem od roku 1990,jinak karburátor jako takový neměl obyčejný a ni Favorit,když ho chtěla škodovka exportovat musela tam dávat elektronický karburátor Pierburg s katalyzátorem a řídící jednotkou siemens-neskutečný paskvil-mám to někde na půdě,jinak pokud to auto má řídící jednotku,tak v té době si myslím,že peugot elektronický karbec neměl,tak tam bude vstřikování,nafoť to a pošli to do fóra,ale karbec od jednobodu snad nelze jen tak splést...

Odesláno

Oki zitra to nafotim a poslu fotky sem. No mne se to taky nezda, prave proto sem z toho byl vyjeveny a hodil jsem to sem jako dotaz. Vim ze moje 306ka ma ridicí jednotku a tricestny katalizator ma taky, ale jesi je to strikacka nebo karbec sem nikde v technicaku a ze sprav z technicke nenasel a jedine co sem nasel bylo tohle a to bylo u dvou net prodejen autodilu, takze faqt nevim. Celkem se divim, ze to je takovy dotaz, ze nikdo zatim neodpovedel jak to je:o

Odesláno

Tak jsem prohledal \"chytrou knihu\" a tam je napsane uplne neco jineho nez pisi v ruznych net prodejnach autodilu. Ze asi vsechny 1.4ky co byli prodavany od zacatku jsou se vstrikem a typy s karbecem asik byly prodavany do mene narocnych trhu:roker. A tedka teda kdo ma pravdive data:D

[upravil dne 24.7.2008 Irbe01]

post-0-14109601519254_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...