Bártík Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Zdravím Vás všechny. Mám dotaz, zdali čištění interiéru auta tzv. mokrou cestou nepoškodí sedačky, když je mám vyhřívané. Díky za Vaše názory:myslim:papa Citovat
pastorek Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Normálne tepovanie určite nepoškodí. Citovat
OK406 Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Pokud se na to necítíš a nebo nemáš možnost, tak si to nech od firmy vyčistit mokrou cestou. Mám to i já a plná spokojenost!! Potvrdí ti to např. i Ferry. Citovat
Ferry Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 no ja to delal vcera, jelikoz ale nemam vyhrivani , tak s tema vyhrivanyma sedackama nevim, ale myslim ze pokud neni ta vyhrivaci folie v sedacce prosezena ( vetsinou ve chvili kdy se ta folie s vyhrivanim prosedi, tak uz pak nefuguje ) tak ji to nijak neublizi, pokud to budes davat do firmy, zeptal bych se zda davaji nejakou zaruku na to ze se vyhrivani neposkodi, pokud to budes delat doma sam, tak kdyz ten cistici prostredek budes hned vysavat tak to urcite taky nic neudela Citovat
peugeotkovic Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 taky už mám ty sedačky špinavé jak tak dělám pořádek v fotkách.. Citovat
Guest servisman Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 peugeotkovic tak čisto ani nepamatuji budu muset někam zajet na udržbu Citovat
peugeotkovic Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 Původně zaslal: honza406 peugeotkovic tak čisto ani nepamatuji budu muset někam zajet na udržbu no to mám starší fotku:myslim ted\' už se mi to tak celé neleskne:roll to mám z toho,že jsem začala střídat různé přípravky na plasty a je to matnější a škaredší čímdáltímvíc:roll Možná to chce pořádně odmastit od všech a znova jedním naleštit:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.