siskin Odesláno 21. červenec 2008 Autor Odesláno 21. červenec 2008 Skusam aj tuto verziu, ale zatial som nikde take plechace nevidel. Preto sa pokusam dat dole tie podlozky. Neviem ci vobec take existuju. Vacsinou co som videl na nete tak boli 65 mm Citovat
Ticcino Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 ad prevence proti přireznutí podložek Mezi náboj a podložku bych dal normální vazelínu (osobně tedy používám grafit). A při přehazování kol ze zimních na letní, podložky sundat, odrezit a znovu ošetřit vazelínou. Jenom tak v tenoučké vrstvě. Aby k tomu měla voda ztížený přístup. Pokud to budeš dělat vždy na podzim a na jaře, tak by to přireznout nemělo. Citovat
siskin Odesláno 22. červenec 2008 Autor Odesláno 22. červenec 2008 Pani moji, tak sa mi to nepodarilo dat dole. Drzi to tam jak pribetonovane . Skusal som WD aj hrubu silu, ale nic. Chystam sa este do servisu Peugeot tak uvidime ci sa im to podari tam. Ale uz sa obzeram aj po plechennych diskoch ktore by mi tam pasovali. Neviete mi poradit ci existuje plechovy disk na peugeot s roztecom 108 mm a s dierou v strede s priemerom 76 mm ? Bezny disk na peugeot ma priemer otvoru 65 mm . Citovat
Ticcino Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 Hledal jsem hledal, ale žádný plecháč s průměrem 76 jsem nenašel. Zkus se podívat třeba i po elektronech. IMO seženeš spíš lité kolo s dírou 76 než ten plecháč. Nemusí to být zrovna funglovka. Na rezervu to stačí. Potíž je v tom, že ti to asi dá hodně hledání. U kol je hodně parametrů, které je třeba tak nějak dodržet nebo vhodně zkombinovat, jinak to nebude pasovat. Existují ještě všelijaké odrezovače, jenže je otázkou, zda se ta tekutina vůbec dostane na místo kam má. Zkus tedy ten servis, jestli to sundají nebo ne. Třeba na to budou mít nějakou fintičku. A až to sundají, nech si tam udělat ty závity, jak radili kluci výše. Citovat
siskin Odesláno 23. červenec 2008 Autor Odesláno 23. červenec 2008 Jasne ze nechcem funglovku na rezervu. V pohode mi postaci aj ojazdeny, len budem potrebovat 4 disky aj na zimne gumy. A predsa len cena elektronu a cena plechacu je trochen rozdielna:bojim. Ale ked nebude ine riesenie tak si budem musiet priplatit Citovat
P607Olda Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 Skus este tie zehlicky, alebo plamen. Nahriat len tu podlozku, aby sa zvacsila. Citovat
siskin Odesláno 23. červenec 2008 Autor Odesláno 23. červenec 2008 mam teplovzdusnu pistol tak to skusim snou, dam potom vediet Citovat
siskin Odesláno 23. červenec 2008 Autor Odesláno 23. červenec 2008 trago : pisal si ze mas take iste elektrony. Tebe to ide dole bez problemov ? Citovat
Guest foto1977 Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 Ahoj mám dotaz na rezervu u 307SW: jaká tam má být? V ServiceBoxu jsem si po zadání svého VIN stáhl specifikaci mého vozu a píše se tam \"NÁHRADNÍ KOLO - PLECHOVÝ RÁFEK ZMENŠ + NESTAND PNEU\" z toho usuzuji, že bych tam měl mít dojezdovku. Ale mám tam normální plnohodnotnou 15\" plechovou. Teď o co mi jde: ta rezerva tam drží jen na takovém lanku které je zaháklé v \"plastovém\" držáku na hever. A to drží celou tu těžkou rezervu. Mám strach aby to neprasklo a já někoho na dálnici nezabil. Nemá tam být u tohoto systému uchycení rezervy pouze ta lehká dojezdovka??? Můžete mi prosím majitelé 307SW potvrdit co tam máte vy za rezervu a jak vám drží? Díky. Citovat
Guest stanisko Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 Původně zaslal: siskin Oki, dnes sa na to vecer pozriem. Skusim to trosku poklepat niecim dverenym a uvidime. Spravim aj foto ja som mal podobny problem...tie kruzky su z hliniku a tak sa tam prichitili ze jedina moznost bola ich odseknut prec...potom som kupil kruzky takych rozmerov z umelej hmoty/silon/ a uz nemam ziadny problem...idu dat prec prstami Citovat
Ticcino Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 foto1977: Je to tak. Rezerva mi drží jen na tom lanku. Držák na hever sice plastový je, ale uvnitř je myslím kovová vložka. Rezervu mám plnohodnotnou. Jezdím tak už dva roky a zatím neupadla. Jednou za půl roku zkusím rukou, zda tam drží pevně. Citovat
Guest foto1977 Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 ticcino: díky za uklidnění, ale ten kdo tohle vymyslel asi moc na bezpečnost nepomýšlel. p.s. co máš v serviceboxu psané ty? Je možné že by se spletli nebo u mé 307 někdo tu dojezdovku vyměnil? Citovat
siskin Odesláno 11. březen 2009 Autor Odesláno 11. březen 2009 Cawte chvapi, asi som to tu potom nespomynal, ale tie podlozky sa mi nakoniec podarilo dat dole. Resp. nie mne, ale servisakom v peugeote. Chlapik mi povedal, ze neexistuje aby to neslo dole. Chytil kladivo a skrutkovac a a chvilku to oklepkaval. Ta svina mu zisla dole. Tak som mu povedal nech mi prebehne vsetky 4 kolesa a nech tam da trochen vazeliny. Ked som o par mesiacov prezuval zimne kolesa tak mi to islo dole jak malina Citovat
jombo Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 No ja osobne mam Break verziu a tak isto mam plnohodnotnu rezervu na tom lanku uchytenu a jazdim s tym asi 8 mesiacov a pohoda,predosli majitel jazdil 5 rokov a tak isto sa na nic nestazoval.podla mojho nazoru je to bezpecne ale nie moc pohodlne. Citovat
Ticcino Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Podle serviceboxu: Náhradní kolo PLECHOVÝ RÁFEK+STAND PNEU Pokud je lanko v pořádku, tak se vážně nemusíš bát, že by prasklo. Pokud vezmu obyčejné sedmidrátové lanko k přehazovačce na jízdním kole, o průměru 1mm, tak to má nosnost 1kN. Brzdové o průměru 2mm má 4,2kN. Nevím, jaký průměr má to lanko na rezervu, ale 2mm určitě. Takže unese staticky určitě 420kg. Neměl bych strach, že to upadne. Citovat
bl@cker Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Mel jsem stejnej problem s podlozkama. Reseni? Palicka, sroubovak a trozka sily Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.