Kinyo Odesláno 16. červenec 2008 Odesláno 16. červenec 2008 Zdravím, tak další \"závada\"...Co se stalo: odpojil jsem konektor od žárovky osvětlení zavazadlového prostoru. Poté co jsem konektor opět připojil, tak žárovka blikla, zhasla...a začala mi na palubce svítit kontrolka diagnostiky, začala blikat kontrolka \"stop\", rozsvítil se displej klimatizace, vynuloval se a svitil pocet km...A to vše bez toho aniž bych měl klíče v zapalování. Tak jsem to nastartoval a auto jede normálně, akorát nejde otáčkoměr, nejde rychloměr, radio, klima nefouká, nejdou blinkry..jinak snad vše funguje..Teda vlastně pořád svítí kontrolka diagnostiky. Když vypnu motor a vyndám klíček, tak to zas začne vše asi 3 minuty svítit a blikat.Pak to přestane. Nesetkal jste se s tím někdo..neodpálil jsem ňákou pojistku nebo něco?? Citovat
pastorek Odesláno 16. červenec 2008 Odesláno 16. červenec 2008 Odporúčal by som skontrolovať poistky a vymeniť tú žiarovku v kufri, môže skratovať. Citovat
gen.Migen Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Ja bych odpojil baterku a řídící jednotku. Chvili bych počkal a pak by se vidělo. Citovat
Kinyo Odesláno 17. červenec 2008 Autor Odesláno 17. červenec 2008 Tak zavada odstranena...byla to praskla pojistka. Ale stejne sem musel do servisu aby smazaly závady. Nuž..těch 80kč mě nezrujnuje.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.