Kuča Odesláno 16. červenec 2008 Odesláno 16. červenec 2008 Mám nepravidelný běh motoru na volnoběh co to muže být?????????? Citovat
@re Odesláno 16. červenec 2008 Odesláno 16. červenec 2008 Původně zaslal: Kuča Mám nepravidelný běh motoru na volnoběh co to muže být?????????? pokud nenapíšeš typ motoru, stáří apod., tak ti asi stěží někdo poradí... Citovat
Guest servisman Odesláno 16. červenec 2008 Odesláno 16. červenec 2008 nevím nevím ale motor jaký???dej si auto do podpisu a budeš míti vystaráno.Pak se nediv že není odpověď Citovat
gen.Migen Odesláno 16. červenec 2008 Odesláno 16. červenec 2008 čau. Zaleži na tom jakou máš nepravidelnost. Pokud je malá a občasná, jako by se zachvěje motor, tak zkus do nafty přidat aditivum (VIF), a projed tak 2x nádrž a uvidíš. Citovat
Kuča Odesláno 16. červenec 2008 Autor Odesláno 16. červenec 2008 No asi něco takového a kde to aditivum seženu?? Citovat
gen.Migen Odesláno 16. červenec 2008 Odesláno 16. červenec 2008 Ja davam VIF - letní. Dá se koupit na benzine, nebo sem ho sehnal v auto Štangl za 168 kč (0.6l). Je pravda, že hned jak sem ho tam nalil, tak jsem motorově nic nepozoroval, pouze skoro nepěnila při tankování nafta. Po vyjetí jedné nádrže se motor sklidnil, začal být tišší, vubec necuká, spotřeba mi šla asi o 0.3l/100 km dolů, a hlavně pozoruji, že motor táhne víc odspodu. Při menších otačkách, nebo když motor podusím a šlápnu na plyn, tak to de víc za plynem. Ještě kupuji naftu u OMW nebo sheel. Stejné postřehy mi potrvdil i kamoš s naftovým motorem. Před tím než jsem aditivum použil, jsem si myslel že jen tahaj z lidi prachy a že když to tam někdo nalije, tak nastane takzvaný placebo efekt a už ten pocit, že tam něco nalil ho přinutí k tomu aby si myslel že je vše jak píší na letáku. Přesto si myslím, že aditivum když už nic, tak mi přestal cukat motor. (před použitím cukal třeba jednou za 5 sekund nebo nahodě, nic hrozneho. Stejně tak cuka kamaradovi oktava z roku 2004 s motorem 2.0 tdi ) Citovat
Kinyo Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Zdar, ja mám teda benzin jo..ale taky mě zlobí volnoběh. Když stojím tak volnoběh dobrý, ale jak se rozjedu třeba z kopce samovolně tak začne houpat. To samé když jedu a vyřadím tak taky houpe (přidává si). Takže se stane, že chci zaparkovat, dám neutrál a otáčky mi občas vylítnou až na 2 000...ale nechcípá to. Dolu otáčky nepadaj..takže krokáč to asi nebude co..Možná to někde saje falešnej vzduch..Co myslíte? Citovat
Kekros Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 Krokáč to být může, u něj taky vylítávaj otáčky a nebo jdou dolu. Já bych to viděl na ten krokáč Citovat
brutall Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 chtěl bych se zeptat, kde je \"krokáč\" na 2,0HDI 66kw? Citovat
ozzy56 Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 Původně zaslal: brutall chtěl bych se zeptat, kde je \"krokáč\" na 2,0HDI 66kw? Asi ho nenajdeš--je jen u benzínu.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.