Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Kuča

Mám nepravidelný běh motoru na volnoběh co to muže být??????????:myslim

pokud nenapíšeš typ motoru, stáří apod., tak ti asi stěží někdo poradí... :myslim

Odesláno

nevím nevím ale motor jaký???dej si auto do podpisu a budeš míti vystaráno.Pak se nediv že není odpověď ;)

Odesláno

Ja davam VIF - letní. Dá se koupit na benzine, nebo sem ho sehnal v auto Štangl za 168 kč (0.6l). Je pravda, že hned jak sem ho tam nalil, tak jsem motorově nic nepozoroval, pouze skoro nepěnila při tankování nafta. Po vyjetí jedné nádrže se motor sklidnil, začal být tišší, vubec necuká, spotřeba mi šla asi o 0.3l/100 km dolů, a hlavně pozoruji, že motor táhne víc odspodu. Při menších otačkách, nebo když motor podusím a šlápnu na plyn, tak to de víc za plynem. Ještě kupuji naftu u OMW nebo sheel. Stejné postřehy mi potrvdil i kamoš s naftovým motorem. Před tím než jsem aditivum použil, jsem si myslel že jen tahaj z lidi prachy a že když to tam někdo nalije, tak nastane takzvaný placebo efekt a už ten pocit, že tam něco nalil ho přinutí k tomu aby si myslel že je vše jak píší na letáku. Přesto si myslím, že aditivum když už nic, tak mi přestal cukat motor. (před použitím cukal třeba jednou za 5 sekund nebo nahodě, nic hrozneho. Stejně tak cuka kamaradovi oktava z roku 2004 s motorem 2.0 tdi :) )

Odesláno

Zdar, ja mám teda benzin jo..ale taky mě zlobí volnoběh. Když stojím tak volnoběh dobrý, ale jak se rozjedu třeba z kopce samovolně tak začne houpat. To samé když jedu a vyřadím tak taky houpe (přidává si).

Takže se stane, že chci zaparkovat, dám neutrál a otáčky mi občas vylítnou až na 2 000...ale nechcípá to. Dolu otáčky nepadaj..takže krokáč to asi nebude co..Možná to někde saje falešnej vzduch..Co myslíte?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...