Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nazdar,ak je tu nejaky odbornik..ked startuejm auto,takisto vypinam,zapiska..takisto ked sa rozbieham.vymenil som klinovy remen aj s jeho kladkami,rozvody menene,hm,zostava mi to na spojkove lozisko alebo zotrvak,co vy na to?kolko asi vide jeho vymena?je to 80kw-cize 2hmotovy,auto ma najazd.122tis km.a este jedna vec,original radio na CD,ma zvukovy vstup a vystup?ma prepinanie na paneli na menic,ale v kufry ziadne kable:myslim.dakujem za rady:)

Odesláno

80 kw HDi má dvouhmotnostní setrvačník? Já myslel že ho má jen 2.2 HDi a 2.0 HDi s Fapem (79kw)?

I já mám na rádiu přepínání na měnič a nikdy tam nebyl. :super:papa

Beru zpět.

ozzy to rozsekl.:potlesk

[upravil dne 15/7/08 BoneDaddy]

Odesláno

Když se ti rozsype ten dvouhmot. setrvák,existuje sada Valeo s normálním setrvákem,odpruženou lamelou,

přítlačák a ložisko za asi 14 000 kč,dává se již jen toto. Plus práce. :papa

Odesláno

Skus ho pohladat pod cislom dielu 415 0138 10 mozno sa da zohnat aj za menej. Alebo vrakac.

Znamy tiez spominal piskanie pri startovani z ktoreho nemal dobry pocit. Jemu to vyriesila nova spojkova sada:D

Odesláno
Původně zaslal: martinbednar

to pisaknie mi lezie na nervy..kolko asi vydrzi zotrvacnik bezne?praca tiez asi nebude lacna,dat to von nebude jednoduche.a ci to je vobec v nom

To pískání bych konzultoval s p klukama v pežo--oni ví své....

jinak výměna spojky není levná,ale zase,asi ji na autě už

měnit nikdy nebudeš....:)pokud nemáš místo levé nohy

kopyto :D:D:D

[upravil dne 15/7/08 ozzy1956]

Odesláno

spojkova sada je vratane zotrvacnika?rozmyslam,ze zozeniem na vrakovisku zotrvacnik z 66Kw,jednohmotovy,ten by mal uz vydrzat vecne..tie dvojhmotove vraj odchadzaju ako na pase,co tu tak citam..ale spojka je dobra,je rozumne menit zotrvacnik a spojku nie?

• O 2 měsíce později...
Odesláno

jj, presne jak rika nade mnou... zrovna predevcirem jsem to konzultoval v orig. pezot servisu, kdy jsem tam byl menit remenici... tak to piskani je dvouhmotnostni setrvacnik a u 406 2.0 Hdi 80kW to nema cenu menit, pryyy, ze on sam nepamatuje, ze by se u 406 rozsypal a museli ho opravovat, naopak, ze pry u 307 to meni furt, protoze je jinak konstrukcne vyrobeny... tak nevim... ja uz na tom jezdim 5000 km a piska to furt stejne, ani vic, ani min, sam servisak mi rikal, ze pokud mam 406 tak by to menil, oprava u nich cca 25 litru....

Jinak jsem tedy menil tu remenici, orig. dil za 5300 !!!! kua fix :)

Odesláno

na 90% je to setrvák, mně to dělá taky mám najeto 250.000 km, kolegovi to dělalo taky najel na tom 50.000 a pak šlo auto do světa. Nový majitel jezdí pořád s původním a v poho akorát popiskuje. Je fakt, že jsem taky zatím neslyšel, že by se někomu na 406 rozpadl, narozdíl od 307. Takže jestli to popskování přežiješ, tak to neřeš.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...