kunasch007 Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Dobrý den. Zlobí mě přístr. deska. Nejdříve přestal fungovat ukazatel paliva, občas ukáže správně, ale většinou je na 0, nebo na maximu. Pak se přidal otáčkoměr a těď i rychloměr. Jedu třeba 40 km/h a najednou skočí na 80 km/h. Když pobouchám na přístrojovku, tak se to na chvíli srovná! Prosím o radu a moc za ní děkuji! P.S.: Byl jsem u autoelektrikáře a tvrdil, že je vadná celá přístrojovka, je to tak? Citovat
Guest servisman Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 probíralo se to x krát stačí použít hledání.Rozebrat a proletovat spoje v palubce. jinak vítej mezi námi http://www.peugeot-club.com/index.php?co=novinky/clanek.php&id=187 [upravil dne 15/7/08 honza406] Citovat
kunasch007 Odesláno 8. září 2008 Autor Odesláno 8. září 2008 Dík moc za radu, autoelektrikář zklamal, pustil jsem se do toho sám a kupodivu všech a mě samotného, jsem to zvládl a budíčky a ukazatele makají jak fík!!! Děkuji, ušetřil jsem nějakou a kačku a obohatil svoje zkušenosti:-D S pozdravem Vinš Jiří Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.