Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

neresim a nikdy jsem neresil, mely by fungovat. Kazdopadne pokud se na to chysta, tak by se mely soucasne vymenit i pasy celkove.

Odesláno

No v návodech ke všem autům co sem zatím viděl bylo psáno, že po deseti letech by se měly nechat airbagy vyměnit. Ale nijak sem si nevšim že by to kdokoliv řešil, tak jen zjišťuju názor ostatních.

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

No, to snad ani radši nechtěj vědět. Myslím že když svoje auto prodáš, tak si za utržený peníze tak akorát ty dva pytle pořídíš.

No tak to jsi mě překvapil...Jsem čekal třeba tak 5 za jeden ale víc bych asi nedal...

Odesláno

Za 5 s hodně velkým štěstím něco staršího na vrakáči. Novej v Peugeotu počítej něco kolem 15-ti až 20-ti za kousek, podle toho jestli spolujezdec, nebo řidič.

//EDIT: Konkrétně na 106 restyl podle Serviceboxu:

Airbag spolujezdce - 18 342,86 CZK

Airbag řidiče - 17 760,02 CZK

[upravil dne 15/7/08 MirasCC]

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

Původně zaslal: MirasCC

No, to snad ani radši nechtěj vědět. Myslím že když svoje auto prodáš, tak si za utržený peníze tak akorát ty dva pytle pořídíš.

No tak to jsi mě překvapil...Jsem čekal třeba tak 5 za jeden ale víc bych asi nedal...

tu je cena airbagu na 106 /volant

Označení Množství Cena bez DPH Cena s DPH Celkem s DPH Volba

00004112CL NAF VAK VOLANT 14 924,39 CZK 17 760,02 CZK 17 760,02 CZK

Odesláno

To mě taky zajímá, 10 let budou mít teď v listopadu. 2 přední kousky dohromady 38 780,- a boční tam radši ani nemaj. A taky věřim tomu, že fungovat budou ještě dlouho. Na výměnu ani nemám a cenu to nemá už vůbec. Jestli to uzákoněj povinně tak :bacha

Odesláno

Boční na 406tou jsou ještě relativně levný, někde kolem 6-ti až 7-mi tuším. Ale to nic nemění na tom, že výměna za nový je holej nesmysl, po deseti letech by takovej servis v podstatě na jakýmkoliv autě vycházel tak na 50 - 100% současný ceny vozu.

Oni když píšou 10, tak to vcelku jistě vydrží i 15, ale co pak? Není takovej pytel potom při nehodě nebezpečnější, než kdyby byl odpojenej úplně?

Odesláno

Kedysi platilo, že airbagy sa majú meniť po 8-10 rokoch, všade sa uvádzalo iné číslo.

Peugeot však vydal pred nejakým časom informáciu, že airbag ma časovo neobmedzenú životnosť a nie je žiadna časová hranica, kedy sa má meniť :papa

Odesláno
Původně zaslal: PnR

hm a odkial mas tu spravu?

a btw mas na aute maznice? :)

Bola to oficiálne rozposielaná informácia pre konesionárov Peugeot :papa

Na aute maznice nemám, nakoľko už ani auto nemám :D

Odesláno

aha tak prepac.. som sa nechal zmiast podpisom a dufal som ze budes vediet pomoct

na našeho osobneho mechanyka nam nešahaj :bacha netušiš kedy ti bude potrebny Dakujem :D:D:D

[upravil dne 15/7/08 Zila]

Odesláno

aleeee ved ja som sa ospravedlnil. a mozno by mal dalsieho klienta :P

no zisli by sa maznice..

[upravil dne 15.7.2008 PnR]

taketo veci sa riešia na zrazoch :D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...