Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No po shlédnutí videa si musím furt zpívat.. Jedu za Tebou se svým malo-peugeotééém,cabrioletem.... Až mě uvidíííš ....... No tohle video bych doma Marline neukazoval...

Tobě bych už do ruk svěřil jen kolo BMX !!!

Odesláno
Původně zaslal: Kejticka

Původně zaslal: Marlin

laku skoda je, ale to je v tehle chvily to nejmensi (i kdyz na bawci by me to sralo neskutecne) Jesteze na nem letos bude udelan celolak.

Cim to,ze u peugeota je ten lak to nejmensi a u bawce by te to sralo neskutecne?....Neni to nahodou tim ze peugeotek neni tvuj?:DDDD :xvul

Původně jsem se k tomu všemu co Marlin na Šebetově předvedl nechtěl vyjadřovat,ale Marlinova hláška o laku mě dostala :o:bacha

Kejtičko,plně s Tebou souhlasím :super je to :xvul

Odesláno

tak já jsem si stáhnul verzi na mobil a funguje mě to super:)))Teda Marline ty jsi trotl to se musí nechat:))))

Dost jsem se u toho zasmál i když být to moje auto tak brečim...Jak jsi tam kosil tu kukuřici ach to je hruza...

video ale super

Odesláno

Ahoj, no tak video pekný, ovšem to co na něm člověk vidí je k pláči... Pro me sice auto pořád jen věc k používaní a slouží mi k práci a zabavě, nejsem z tech co ho leští každou neděli půl dne na dvorku, ale tohle je vážně silný kafe i na mě. Ano, je hezké, že se autu a hlavně nikomu ze zůčastněných nic nestalo, pac chvilemi jak tam prometal ty rygoly v na poli sem myslel, že je po autě. Můžeš byt \"hrdý\" na to, že jsi projel i tam kde mel traktor potíž, ale nevím jestli by to nekdo ocenil, hlavně rodiče. Možná je to úsměvné, ale mě to připadá hlavně celkem nezodpovědné... Chovat se tak k nečemu co není mé. Jsem jen ja takový trouba, ale když si něco pujčím tak na to dávam větší pozor jak na své vlastní??? viz. ta poznámka o BMW... toho si hledíš vic, jak koukám, viď :ticho

Už mám něco za sebou, ale přívézt tátovo stary Fávo, který už sotva jede, v takovým stavu tak si chytnu asi jednu jak je mi 30. :)

Kazdopádně doufám Marline, i když jsem tě tam jenon zahlédl a tudíž tě vlastně vůbec neznám, že se poučíš a dojde ti, že to auto stálo nemalý peníz a ne takové hraní si važně kup to BMXo, to pole tím projedes lip, špinavý budeš stejně a nebude to tak drahý špás... Ale chybami se člověk učí a věřím, že i ty už dnes víš kam příšte povede a nepovede tvůj orienťák :)

Smekám přede všemi co pomohli, ať už jakkoli. Ja viděl to auto jen \"zašvihaný\" blátem a neveděl jsem co se stalo. To jsem se doveděl až pak... A v první moment se přiznám, že jsem byl rád, že jsem orienťák nejel, pac sem se lek, že to byl hotovy Dakar... Ale jak se ukázalo, bylo to jinak.

Jirka Wolf se ukázal jako opravdový charakter... trošku mě jen zarazilo, že si si to Marline neumyl sam... I když chapu, asi bych byl taky v šoku a byl rád, že mi někdo pomůže v takovy situaci..

A k tomu nářečí... čemu nebylo rozumět? Stréc mluvil hezky spisovně, po našem. :super

Odesláno

pozrel som si toto video a dlhu chvilu som bol v nemom uzase co to auto muselo vydrzat, na fotkach to az tak zle nevypadalo ale video - to je ina sila. niekto by mal radsej jazdit na bicykli ...

Odesláno
Původně zaslal: NicolasB

Tak mě už to jde normálně stáhnout. Jinak nechápu proč tam vůbec najel, to bylo celkem jasný že to neprojede.

Zila: Zkus to odsud je to ta nižší kvalita http://leteckaposta.cz/137595593

[upravil dne 15.7.2008 NicolasB]

oooooo dakujem ti :super:super:super:super

a čo vydeo z naočnej jazdy :D:D:D:D:D:D:D:D

[upravil dne 15/7/08 Zila]

Odesláno

Tak jsem konečně zhlédl Marlinovo Outdoor video a obdivuju co všechno vydželo auto, co všechno vydrželi lidé co Marlinovi pomáhali. :super

Věřím tomu že si dá Marlin chvíli pokoj s jízdou mimo běžné silnice.;)

Škoda že během toho videa chvílemi přehlučí traktor komentář. Jinak docela pěkně udělané video Mitchi.:potlesk

Odesláno

jojo holt se zvukem neslo nic udelat ale kdyz si to das trochu nahlas a pretrpis hluk traktoru tak tomu je rozumet :c)

Jinak v prvnim prispevku jsou uz i odkazy na stream.cz

Odesláno
Původně zaslal: ellesar

Ahoj, no tak video pekný, ovšem to co na něm člověk vidí je k pláči... Pro me sice auto pořád jen věc k používaní a slouží mi k práci a zabavě, nejsem z tech co ho leští každou neděli půl dne na dvorku, ale tohle je vážně silný kafe i na mě. Ano, je hezké, že se autu a hlavně nikomu ze zůčastněných nic nestalo, pac chvilemi jak tam prometal ty rygoly v na poli sem myslel, že je po autě. Můžeš byt \"hrdý\" na to, že jsi projel i tam kde mel traktor potíž, ale nevím jestli by to nekdo ocenil, hlavně rodiče. Možná je to úsměvné, ale mě to připadá hlavně celkem nezodpovědné... Chovat se tak k nečemu co není mé. Jsem jen ja takový trouba, ale když si něco pujčím tak na to dávam větší pozor jak na své vlastní??? viz. ta poznámka o BMW... toho si hledíš vic, jak koukám, viď :ticho

Už mám něco za sebou, ale přívézt tátovo stary Fávo, který už sotva jede, v takovým stavu tak si chytnu asi jednu jak je mi 30. :)

Kazdopádně doufám Marline, i když jsem tě tam jenon zahlédl a tudíž tě vlastně vůbec neznám, že se poučíš a dojde ti, že to auto stálo nemalý peníz a ne takové hraní si važně kup to BMXo, to pole tím projedes lip, špinavý budeš stejně a nebude to tak drahý špás... Ale chybami se člověk učí a věřím, že i ty už dnes víš kam příšte povede a nepovede tvůj orienťák :)

Smekám přede všemi co pomohli, ať už jakkoli. Ja viděl to auto jen \"zašvihaný\" blátem a neveděl jsem co se stalo. To jsem se doveděl až pak... A v první moment se přiznám, že jsem byl rád, že jsem orienťák nejel, pac sem se lek, že to byl hotovy Dakar... Ale jak se ukázalo, bylo to jinak.

Jirka Wolf se ukázal jako opravdový charakter... trošku mě jen zarazilo, že si si to Marline neumyl sam... I když chapu, asi bych byl taky v šoku a byl rád, že mi někdo pomůže v takovy situaci..

A k tomu nářečí... čemu nebylo rozumět? Stréc mluvil hezky spisovně, po našem. :super

JA sem pocital s tim ze to umyju sam. Jenze Jirka me posadil do auta k MArcelovi a zavelel at me odvezou do campu. Takze asi tak....

A jeste jedna vec, ja v 207me mam taky nemaly penize, kdyz sem prispival na nakup auta.

No a baworak je kapitola sama o sobe... taky uz par sramu ma....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...