Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: jk.jajo

Původně zaslal: Mirrae24

A mohl by jsi mi dát trošku lepčejší návod? Já jen, že když to máš stejně, chtěl bych návod od tebe.

Kdyby jsi byl tak hodný, tak tě tímto o to žádám. Bodlo by i kdyby jsi napsal, jaké nářadí na to použít a na co si dát pozor. Děkuji ti pěkně předem

skus tento návod ,podla tohto to zvládneš určite,ja tiež na pačke nemam ziadne symboly...:bojim najvačši pozor si daj na to aby sa to pri demontaži nerozletele po celom aute ,myslim tie pružinky a koliky,ja som ich hladal asi 10 min....inač je to hračka ,ako nahradu kontaktu som pozžil kontakt sa 4,5 voltovej baterie..je to pružné a dobre sa to letuje ...veľa štastia:super:super:super

a na tom středovém displeji když to přecvakáváš, formát hodin, stupně... máš tam i výběr mezi km a mílí

Odesláno

mam taky isty problem,podla vybavy a vyrobcu by to palubny pocitac malo mat ale ta packa mi nejde ani stlacit..je nejaka pevna alebo to ani nemusim rozoberat..displej v strede mi ukazuje len hodiny datum a teplotu..:nevim bojim sa tie packy rozoberat lebo rozobrat lahko zlozit tazko..

Odesláno

Mas na konci tej packy nakreslene biele sipky ? Ak ano tak to rozober. Nie je to nic zlozite. Ak si co len trosicku zrucny tak to urcite zvladnes. Ked vravis ze je ten gombik tvrdy tak bude mozno len nejako sprieceny. Skus ho vytiahnut pomocou tenuckych skrutkovacou alebo tenkeho nozika. Potom ho tam nacvakni hned spat. Mozno sa to chyti a pojde ti to. Pokial nie tak to rozober podla navodu ktory je uvedeny v odkaze vyssie.:papa

Odesláno

Zdravííím...já mám zase problém v tom,že když změním čas z letního na zimní a opačně,tak se mi vynuluje stav km v PP:( a pak když vypnu motor.Když si s tím pohraju,tak se mi to podaří dát do kupy,ale nechci aby se mi to nulovalo...máte někdo stejný problém nebo radu??

díky

Odesláno
Původně zaslal: siskin

Mas na konci tej packy nakreslene biele sipky ? Ak ano tak to rozober. Nie je to nic zlozite. Ak si co len trosicku zrucny tak to urcite zvladnes. Ked vravis ze je ten gombik tvrdy tak bude mozno len nejako sprieceny. Skus ho vytiahnut pomocou tenuckych skrutkovacou alebo tenkeho nozika. Potom ho tam nacvakni hned spat. Mozno sa to chyti a pojde ti to. Pokial nie tak to rozober podla navodu ktory je uvedeny v odkaze vyssie.:papa

Nahoře jsem psal, že šipky nejsou :nevim

• O 6 měsíců později...
Odesláno

pro mirrae 24

pokud máš vyjetou výbavu vozidla tak se podívej na:

DISPLEJ DISPLEJ (RÁDIO+HODINY+A ALEBO TEPLOTA,CD) a o pár řádku níž (zhruba osmý řádek) je napsaný jestli máš PP nebo ne. Já tam mám toto:

PALUBNÝ POČÍTAČ BEZ PALUBNÉHO POČÍTAČA

• O 1 měsíc později...
Odesláno

znovu otvorim tuto temu. Packu mam presne tak isto ako Mirrae24 - na koci bez sipok a namiesto tlacitka len zaslepka. Je teda iste, ze pal. PC nemam, ale chcel by som :) Takze si musim niekde zohnat packu aj s gombikom a nechat si to potom na diagnostike zapnut alebo este aj nieco insie?

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Zdravim, tak jsem tu zase, po dvou letech ten samy problem. V prvnim pripade jsem vymenil ty plisky z leve packy, ted uz musim letovat. Zkousel jsem to, ale klasicky cinem se mi po chvice zase zlomila ta pacicka, na kterou doleha trn ovladaciho knofliku.. Muze mi nekdo blize popsat, jak presne to tam napajel zpatky? Cetl jsem neco o pouziti kontaktu z 4,5V baterie - napada me vyriznout z toho zakulacenej tvar, delsi nez je ta ulomena cast, prekryt to s tim kulatym zakladem a spajet.. Resili jste nejak takovy to prohnuti plisku v tom miste, kde se to ulamuje?

Diky za blizsi rady..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...