Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem nechal při rodinném výletu lvíčka doma a 5 dnů stání mu asi neprospělo.(pršelo)

Při couvání mi chytne pravá zadní brzda a nepustí, dá se to urvat při rozjezdu ale radši necouvám.

Když musím tak to občas při slimáčím tempu vydrží.

Při jizdě dopředu není problém.

Musím do servisu a nebo si poradím i sám. :nevim:myslim

Děkuji za rady .

Odesláno

tohle se přesně stalo našim prý byly sjetý pakny v bubnu a při jízdě se zasekavaly při lehkým šlapnutí na brzdu jednou jim to nešlo ani rozjet až po dlouhém kvílení te jedne gumy to povolilo pak jim to splacnul neakej garazovej mechanick :-) takže jesi máš nářuadí tak si to taky uděláš sám.

Odesláno

jj. to samé my řekli asi před půl rokem v servisu ( neznačkové) ale tehdá tvrdily že byly \" plakny \" i utržený, a prý vymněnily vcelé obložení, tak mi připadá po půl roce brzo na sjetí \" nového obložení \" . nej sem o fochu a nevím jestli obložení znamená i plakny nebo ne ? :nevim

Odesláno
Původně zaslal: žažo

jj. to samé my řekli asi před půl rokem v servisu ( neznačkové) ale tehdá tvrdily že byly \" plakny \" i utržený, a prý vymněnily vcelé obložení, tak mi připadá po půl roce brzo na sjetí \" nového obložení \" . nej sem o fochu a nevím jestli obložení znamená i plakny nebo ne ? :nevim

Mohlo se na jedné straně odlepit obložení od pakny, pak se to v jednom směru zasekává, u tebe při zpátečce. Je to na vyměnu brzdových paken
Odesláno

Do servisu snad nemusíš,sundej buben a uvidíš sám.

Průměrně zdatný člověk by mohl vyměnit pakny sám.

Vyměň hned i pružiny stahující pakny k sobě.

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Do servisu snad nemusíš,sundej buben a uvidíš sám.

Průměrně zdatný člověk by mohl vyměnit pakny sám.

Vyměň hned i pružiny stahující pakny k sobě.

Tak jste měli pravdu bylo to odlepené obložení

Vyměněno komplet i na druhé straně a funguje :super

Jen asi nebudu průměrně zdatný , sam bych to nezvládl , není to těžké ale chce to trochu zkušeností. :nevim

každopadně ještě jednou dík za rady.

[upravil dne 15/7/08 žažo]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...