žažo Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 Tak jsem nechal při rodinném výletu lvíčka doma a 5 dnů stání mu asi neprospělo.(pršelo) Při couvání mi chytne pravá zadní brzda a nepustí, dá se to urvat při rozjezdu ale radši necouvám. Když musím tak to občas při slimáčím tempu vydrží. Při jizdě dopředu není problém. Musím do servisu a nebo si poradím i sám. Děkuji za rady . Citovat
Welis Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 tohle se přesně stalo našim prý byly sjetý pakny v bubnu a při jízdě se zasekavaly při lehkým šlapnutí na brzdu jednou jim to nešlo ani rozjet až po dlouhém kvílení te jedne gumy to povolilo pak jim to splacnul neakej garazovej mechanick :-) takže jesi máš nářuadí tak si to taky uděláš sám. Citovat
žažo Odesláno 14. červenec 2008 Autor Odesláno 14. červenec 2008 jj. to samé my řekli asi před půl rokem v servisu ( neznačkové) ale tehdá tvrdily že byly \" plakny \" i utržený, a prý vymněnily vcelé obložení, tak mi připadá po půl roce brzo na sjetí \" nového obložení \" . nej sem o fochu a nevím jestli obložení znamená i plakny nebo ne ? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 Původně zaslal: žažo jj. to samé my řekli asi před půl rokem v servisu ( neznačkové) ale tehdá tvrdily že byly \" plakny \" i utržený, a prý vymněnily vcelé obložení, tak mi připadá po půl roce brzo na sjetí \" nového obložení \" . nej sem o fochu a nevím jestli obložení znamená i plakny nebo ne ? Mohlo se na jedné straně odlepit obložení od pakny, pak se to v jednom směru zasekává, u tebe při zpátečce. Je to na vyměnu brzdových paken Citovat
ozzy56 Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 Do servisu snad nemusíš,sundej buben a uvidíš sám. Průměrně zdatný člověk by mohl vyměnit pakny sám. Vyměň hned i pružiny stahující pakny k sobě. Citovat
žažo Odesláno 14. červenec 2008 Autor Odesláno 14. červenec 2008 Díky za rady. Zkusím na to kouknou ještě se známým zdatnějším automechanikem. Pokud bych to po .. tak se mám na koho vymluvit Citovat
žažo Odesláno 15. červenec 2008 Autor Odesláno 15. červenec 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Do servisu snad nemusíš,sundej buben a uvidíš sám. Průměrně zdatný člověk by mohl vyměnit pakny sám. Vyměň hned i pružiny stahující pakny k sobě. Tak jste měli pravdu bylo to odlepené obložení Vyměněno komplet i na druhé straně a funguje Jen asi nebudu průměrně zdatný , sam bych to nezvládl , není to těžké ale chce to trochu zkušeností. každopadně ještě jednou dík za rady. [upravil dne 15/7/08 žažo] Citovat
ozzy56 Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Třeba budeš dobrý přes počítače,nebo něco jiného.... Já jsem na ty PC blbý jak houpací kůň. Ať Ti to jezdí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.