daja535 Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 Zdravím všechny , mám znovu dotaz ohledně nabíjení druhé baterie v 607 r.v. 2002 . Je to gelovka 40Ah pochopitelně 12 V když se projedu tak po pár km zhasne kontrolka , ale výle cca 100 km stačí na to aby vše bylo vpořádku jen asi týden , po týdnu kdy auto stojí je opět problém , Nabíječku mám impulsní takže nabíjet gelovku by nemělbýti problém , otázka zní . Odpojit baterku a nabíjet ? nebo neodpojovat a nabíjet ( je možný nějaký problém ) prosím poradte navá baterka cca 4000,- a dotaz druhý , při sundávání zadních brzdavých kotoučů na co si dát pozor ? popř nějaké rady a tak díky Daja535 Citovat
P607Olda Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 Bude potřeba nová baterka (anebo máš rád dlouhodobou hru na nabíjení?). Případně zkontrolovat, jestli je v pořádku dobíjecí obvod v autě, ale ten bude asi v pořádku. Tipuju to na starou baterii. Při výměně opatrně, ať auto nezapomene, čí je:D [upravil dne 14.7.2008 P607Olda] Citovat
daja535 Odesláno 14. červenec 2008 Autor Odesláno 14. červenec 2008 ne v tomto případě si nehraju rád , při výměně to asi znamená e je třeba překlenout dobu paralerním spojením jiné baterie . Jinak by asi auto na mě zapomělo a byl by problém . a co ty kotouče na zadku poradíš? díky daja535 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.