Tomova206 Odesláno 13. červenec 2008 Odesláno 13. červenec 2008 Ahoj Všichni, koupil jsem si 206ku a prosím o radu. Nevíte, co znamená tahle kontrolka? Nikde na netu jsem to nenašel. Taky při otočení klíčku se rozsvítí kontrolka STOP, ale při nastartování zhasne, je to jen zkouška že funguje asi co? Díky Citovat
KoNG Odesláno 13. červenec 2008 Odesláno 13. červenec 2008 kontrolku žádnou nevidím ? asi jsi nevložil obrázek jinak stopka se rožně před startem pak zhasne když je vše OK Citovat
Guest servisman Odesláno 13. červenec 2008 Odesláno 13. červenec 2008 kontrolka diagnostiky motoru Citovat
Tomova206 Odesláno 13. červenec 2008 Autor Odesláno 13. červenec 2008 Takže, když ale nesvítí při jízdě, tak je vše OK? Citovat
Guest servisman Odesláno 13. červenec 2008 Odesláno 13. červenec 2008 Původně zaslal: Tomova206 Takže, když ale nesvítí při jízdě, tak je vše OK? přesně tak rozsvítí se když je porucha Citovat
jh19 Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 když mi začala blikat tato kontrolka ( diagnostika motoru) šlo auto na počítač, ale nic nezjistili.. auto mi zacalo zhasinat při snižení rychlosti.. ( když jsem měl zařazený nebo ne..) nakonec to byla lambasonda... ale mechanik říkal, že prý je to obecna chyba a musí se hledat ....vubec se v kárách nevyznám, proto dávám info co jsem dostal.. tak hodně zdaru Citovat
dysan Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 dobrý den. chci se uklidnit a proto se vás ptám, zda je normálni když při otožení klíčkem svítí kontrolky stop, hladina oleje, ukazatel baterky atd. hlavně mi jde o to stopku protože si těd nejsem jistý zda to dříve svítilo. jak nastartuji tak všechno zhasne jak má. je vše ok? dík za odpovědi Citovat
PJDefort Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 když sme poprvé odjížděli autem z shopu, tak nám řekli, že musíme čekat až zhasnou kontrolky STOP, motoru, ABS, rezervy atd...a pak teprv startovat...ja to teda dělám ale dle mýho je kravina že se musí čekat ne?...je to jen pro mojí informaci že všecko fachá jak má když to zhasne...když to někdy chcípne při rozjezdu tak přece nemusim čekat než to pozhasíná ale rovnou to natočim ne?...nebo měli pravdu když to řikali? Citovat
Ticcino Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 Pokud vím, tak není třeba čekat na zhášení kontrolek. Výjimkou je kontrolka žhavení u dieslů. Mimochodem, já taktéž nečekám, než mi všechno zhasne. Jediné na co čekám je, až přestane vrčet nějaké čerpadlo, či co to je, které bzučí cca 2-3sekundy od doby, kdy se dotknu klíčkem zapalování. Citovat
Kulíšek Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Jo kontrolky ABS, Airbagu jak svítí před nastartováním signalizují, že načítají parametry a pak zhasnou. Já sice ve směs čekám až pozhasínají, ale taky bych řekl že to je zbytečné a při chcípnutí na křižovatce, nevídí zasadní problém abych hned nestartoval. Na natlačení paliva do okruhu je třeba počkat, hlavně při delším stání. Však není kde spěchat né ? Citovat
NO3IA Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 já čekám pouze až zhasne STOP,pak startuju Citovat
permonik7 Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Ja necekam na nic, popravde to auti uz je tak chytry, ze dokud nema vse v poradku, tak nestartuje, zacne az ma pocit, ze je vsechno tak jak ma:) Citovat
gregino Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 Mam 2.0Hdi, po otoceni klucika kontrolky aj stopka svietia, ked kontrolky zhasnu ostava svietit STOP, po nastartovani STOPKA zhasne, je to vporiadku? Citovat
Skullspiders Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Mně se rozsvítila včera, občas bliká.... Po doby svícení nebo blikání této kontrolky jede motor jak kdyby ho něco tahlo zpátky (nejde do otáček) - 1.1i 44Kw Co by to mohlo být??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.