Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj Všichni, koupil jsem si 206ku a prosím o radu. Nevíte, co znamená tahle kontrolka? Nikde na netu jsem to nenašel. Taky při otočení klíčku se rozsvítí kontrolka STOP, ale při nastartování zhasne, je to jen zkouška že funguje asi co? Díky

Odesláno
Původně zaslal: Tomova206

Takže, když ale nesvítí při jízdě, tak je vše OK?

přesně tak rozsvítí se když je porucha ;)

• O 4 týdny později...
Odesláno

když mi začala blikat tato kontrolka ( diagnostika motoru) šlo auto na počítač, ale nic nezjistili.. auto mi zacalo zhasinat při snižení rychlosti.. ( když jsem měl zařazený nebo ne..) nakonec to byla lambasonda... ale mechanik říkal, že prý je to obecna chyba a musí se hledat ....vubec se v kárách nevyznám, proto dávám info co jsem dostal.. :D tak hodně zdaru :roker

Odesláno

dobrý den. chci se uklidnit a proto se vás ptám, zda je normálni když při otožení klíčkem svítí kontrolky stop, hladina oleje, ukazatel baterky atd. hlavně mi jde o to stopku protože si těd nejsem jistý zda to dříve svítilo. jak nastartuji tak všechno zhasne jak má. je vše ok? dík za odpovědi

Odesláno

když sme poprvé odjížděli autem z shopu, tak nám řekli, že musíme čekat až zhasnou kontrolky STOP, motoru, ABS, rezervy atd...a pak teprv startovat...ja to teda dělám ale dle mýho je kravina že se musí čekat ne?...je to jen pro mojí informaci že všecko fachá jak má když to zhasne...když to někdy chcípne při rozjezdu tak přece nemusim čekat než to pozhasíná ale rovnou to natočim ne?...nebo měli pravdu když to řikali? :o

Odesláno

Pokud vím, tak není třeba čekat na zhášení kontrolek. Výjimkou je kontrolka žhavení u dieslů.

Mimochodem, já taktéž nečekám, než mi všechno zhasne. Jediné na co čekám je, až přestane vrčet nějaké čerpadlo, či co to je, které bzučí cca 2-3sekundy od doby, kdy se dotknu klíčkem zapalování.

Odesláno

Jo kontrolky ABS, Airbagu jak svítí před nastartováním signalizují, že načítají parametry a pak zhasnou. Já sice ve směs čekám až pozhasínají, ale taky bych řekl že to je zbytečné a při chcípnutí na křižovatce, nevídí zasadní problém abych hned nestartoval. Na natlačení paliva do okruhu je třeba počkat, hlavně při delším stání. Však není kde spěchat né ? :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...