orgacek Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Takže když odjedeš, tak tě zastavím znovu a to pro přestupek, že jsi neuposlechl výzvy VČ, byl jsi vyzván k předložení potřebných dokladů-což jsi neučinil. Ale to neřešíme je fakt vidět, že někteří lidé ví co je to slušnost a co slušnost není Citovat
Edison Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Edison Ihned po pozdravu já řeknu jen \"Nashledanou\" a odjedu. Až přijdeš na to proč, tak dej vědět. [upravil dne 17.7.2008 Edison] já to vim. Protože poznáš, že jsem tě zastavil já. A já tě pak budu posílat na Přestupkovou komisi za neuposlechnutí výzvy veřejného činitele. A teď sis teda pomohl tim vzdorováním při kontrole, co??? Edit: A ještě mi vysvětli, proč jsi z toho svýho příspěvku odmazal to krásný slovíčko: \"DĚKUJI\" a nashledanou.......??? Že by sis to rozmyslel s tou mírou uctivosti k \"orgánu\"??? [upravil dne 17/7/08 Stifler] Nápověda: \"Silniční kontrola\" není žádný veřejný činitel. Takže s takovou bys mohl akorát tak leda prdlajs. Citovat
Stifler Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Původně zaslal: orgacek Takže když odjedeš, tak tě zastavím znovu a to pro přestupek, že jsi neuposlechl výzvy VČ, byl jsi vyzván k předložení potřebných dokladů-což jsi neučinil. Ale to neřešíme je fakt vidět, že někteří lidé ví co je to slušnost a co slušnost není Tak tak....viz můj příspěvek o pár kousků výše... Citovat
orgacek Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 to Stifler: :DJJ sorry, píšeš rychleji. Citovat
Stifler Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Původně zaslal: Edison Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Edison Ihned po pozdravu já řeknu jen \"Nashledanou\" a odjedu. Až přijdeš na to proč, tak dej vědět. [upravil dne 17.7.2008 Edison] já to vim. Protože poznáš, že jsem tě zastavil já. A já tě pak budu posílat na Přestupkovou komisi za neuposlechnutí výzvy veřejného činitele. A teď sis teda pomohl tim vzdorováním při kontrole, co??? Edit: A ještě mi vysvětli, proč jsi z toho svýho příspěvku odmazal to krásný slovíčko: \"DĚKUJI\" a nashledanou.......??? Že by sis to rozmyslel s tou mírou uctivosti k \"orgánu\"??? [upravil dne 17/7/08 Stifler] Nápověda: \"Silniční kontrola\" není žádný veřejný činitel. Takže s takovou bys mohl akorát tak leda prdlajs. Dobrá --> moje nápověda: Jsi snad slepej jako patrona po tom fetu nebo chlastu, že ani nevíš, kdo tě zastavuje????? Já nevědět, kdo mě zastavuje, tak ani nesundávám nohu z plynu. Citovat
Edison Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Původně zaslal: orgacek Takže když odjedeš, tak tě zastavím znovu a to pro přestupek, že jsi neuposlechl výzvy VČ, byl jsi vyzván k předložení potřebných dokladů-což jsi neučinil. Ale to neřešíme je fakt vidět, že někteří lidé ví co je to slušnost a co slušnost není Nápověda podruhé: \"Silniční kontrola\" není ani veřejný činitel. A žádné \"silniční kontrole\" nejsem vůůůbec ničím povinován. Citovat
Stifler Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Původně zaslal: orgacek to Stifler: :DJJ sorry, píšeš rychleji. Ale je vidět, že oba přesně víme, o čem mluvíme a neprotiřečíme si... jó holt to jsou ti zasvěcení, co vědí, co píší. Citovat
orgacek Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Myslím, že Edisona bych chtěl moc rád zastavit na silnici. Určitě bychom si rozuměli, padlo by pár výzev jménem zákona, nějaká ta honička v ulicích, DP :auta pak by Edison jen smutně koukal z cely Citovat
Stifler Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Původně zaslal: Edison Původně zaslal: orgacek Takže když odjedeš, tak tě zastavím znovu a to pro přestupek, že jsi neuposlechl výzvy VČ, byl jsi vyzván k předložení potřebných dokladů-což jsi neučinil. Ale to neřešíme je fakt vidět, že někteří lidé ví co je to slušnost a co slušnost není Nápověda podruhé: \"Silniční kontrola\" není ani veřejný činitel. A žádné \"silniční kontrole\" nejsem vůůůbec ničím povinován. Koukám, že moje nápověda \"poprvé\" nezabrala. Citovat
Stifler Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Původně zaslal: orgacek Myslím, že Edisona bych chtěl moc rád zastavit na silnici. Určitě bychom si rozuměli, padlo by pár výzev jménem zákona, nějaká ta honička v ulicích, DP :auta pak by Edison jen smutně koukal z cely Počkej, on Edison třeba ještě ani neví, co by to DP mělo znamenat... Edit: NÁPOVĚDA pro Edisona č. 1: DP se nerovná dopravní prostředek [upravil dne 17/7/08 Stifler] [upravil dne 17/7/08 Stifler] Citovat
Edison Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Edison Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Edison Ihned po pozdravu já řeknu jen \"Nashledanou\" a odjedu. Až přijdeš na to proč, tak dej vědět. [upravil dne 17.7.2008 Edison] já to vim. Protože poznáš, že jsem tě zastavil já. A já tě pak budu posílat na Přestupkovou komisi za neuposlechnutí výzvy veřejného činitele. A teď sis teda pomohl tim vzdorováním při kontrole, co??? Edit: A ještě mi vysvětli, proč jsi z toho svýho příspěvku odmazal to krásný slovíčko: \"DĚKUJI\" a nashledanou.......??? Že by sis to rozmyslel s tou mírou uctivosti k \"orgánu\"??? [upravil dne 17/7/08 Stifler] Nápověda: \"Silniční kontrola\" není žádný veřejný činitel. Takže s takovou bys mohl akorát tak leda prdlajs. Dobrá --> moje nápověda: Jsi snad slepej jako patrona po tom fetu nebo chlastu, že ani nevíš, kdo tě zastavuje????? Já nevědět, kdo mě zastavuje, tak ani nesundávám nohu z plynu. Dobrý nápad... I tak by to šlo: Je všeobecně známo, že se na našich silnicích pohybují falešní policisté, že. Já ve své odůvodněné obavě samozřejmě nezastavím a celou událost v souladu se zákony oznámím... ;-) Citovat
orgacek Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Panu Edisonovi nestačí, policejní vůz u krajnice, uniforma, služební číslo, tečík nad hlavou. On by si pán přál ještě upozornit, že není stavěn uklizečkou, ale že je stavěn veřejným činitelem? No inu když někdo neví kdo je veřejný činitel,tak to je pak těžké Citovat
Lentilka Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 skončil jsem na třetí stránce, Edison je podle mě blbeček stejně jako většina našich poslanců atd co vymýšlí pičoviny aby prudili ostatní, a stifler je jeden z mála policistů kteří u své práce přemýšlí, a rád bych aby mě někdy jemu podobný kontroloval:) jinak promiňte za ty výrazi ale tohle se fakt nedá... pro Edisona: auto mám plně v sérii žádnej tuzing styling ani tuning (když nepočítám čip, vzduch. filtr a snížené pružiny, ale to policista nevidí) Citovat
Stifler Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 To bych chtěl teda, milý Edisone, vidět, jak v souladu se zákonem přejedeš policajta, kterej ti ještě ani nic neřekl a tys ho přejel jen proto, že nepoznáš falešnýho policajta od pravýho... Citovat
orgacek Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Dobrý nápad... I tak by to šlo: Je všeobecně známo, že se na našich silnicích pohybují falešní policisté, že. Já ve své odůvodněné obavě samozřejmě nezastavím a celou událost v souladu se zákony oznámím... ;-) Inu v tom případě Edisone, nejezdím autem ale tankem, vozím infrakameru, detektor lži a 10 bodyguardů s sebou aby ověřili všude a všechno. U doktora jestli je to doktor, na úřadě jestli je to úředník, na poště je stli je to pošťačka. Ty musíš mít fobii ze všeho Citovat
Stifler Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Původně zaslal: orgacek Panu Edisonovi nestačí, policejní vůz u krajnice, uniforma, služební číslo, tečík nad hlavou. On by si pán přál ještě upozornit, že není stavěn uklizečkou, ale že je stavěn veřejným činitelem? No inu když někdo neví kdo je veřejný činitel,tak to je pak těžké :D Líp bych to nenapsal. Citovat
Stifler Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Původně zaslal: Lentilka skončil jsem na třetí stránce, Edison je podle mě blbeček stejně jako většina našich poslanců atd co vymýšlí pičoviny aby prudili ostatní, a stifler je jeden z mála policistů kteří u své práce přemýšlí, a rád bych aby mě někdy jemu podobný kontroloval:) jinak promiňte za ty výrazi ale tohle se fakt nedá... pro Edisona: auto mám plně v sérii žádnej tuzing styling ani tuning (když nepočítám čip, vzduch. filtr a snížené pružiny, ale to policista nevidí) Díky, že ses ozval. Je vidět, že nás normálních je tady na fóru víc. Citovat
Stifler Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Původně zaslal: orgacek Dobrý nápad... I tak by to šlo: Je všeobecně známo, že se na našich silnicích pohybují falešní policisté, že. Já ve své odůvodněné obavě samozřejmě nezastavím a celou událost v souladu se zákony oznámím... ;-) Inu v tom případě Edisone, nejezdím autem ale tankem, vozím infrakameru, detektor lži a 10 bodyguardů s sebou aby ověřili všude a všechno. U doktora jestli je to doktor, na úřadě jestli je to úředník, na poště je stli je to pošťačka. Ty musíš mít fobii ze všeho VÝBORNĚ!!! S tímhle se plně stotožňuji a hned si zejtra jdu koupit tank, páč ani já nemůžu vědět, kdo z mých kolegů je pravej a kdo falešnej policajt. Citovat
Edison Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Původně zaslal: Stifler To bych chtěl teda, milý Edisone, vidět, jak v souladu se zákonem přejedeš policajta, kterej ti ještě ani nic neřekl a tys ho přejel jen proto, že nepoznáš falešnýho policajta od pravýho... Právě proto, že falůešnýho od pravýho nemám šanci poznat mám právo na obavu. Krom toho i policista zastavující vozidlo má provádět jisté úkony, které jsou právě na jeho ochranu. Nebo Ty klidně vskočíš do jízdní dráhy autu, co jede mimo obec 90 km/h? To seš docela sebevrah. ;-) Přeji Ti dlouhý, klidný, ničím nerušený život, aby ses mohl uslintaně koukat na \"hezká\" auta. btw,nejsem si jist, jestli k tomu je ta uniforma nutná. Zatím tu vystupujete s kolegou jen z pozice síly, nikoli práva. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.