venouš306 Odesláno 11. červenec 2008 Odesláno 11. červenec 2008 Zdar lidi mam problém když hodně prší tak mam na podlaze u řidiče mokro a taky mi teče z prahu když se rozjedu.Mam 306 ze šibrem tak si řikam že by tama mohlo tect nemate stim nekdo skušenosti? Citovat
janou Odesláno 11. červenec 2008 Odesláno 11. červenec 2008 Z 306 nie ale BX malo zo šibru hadičky cez stlpiky ,boli popraskané Citovat
Kurt Odesláno 12. červenec 2008 Odesláno 12. červenec 2008 Co odtok ze dveří? A vůbec, ty dveře omrkni, nebyl by to první případ: Citovat
Hanys55 Odesláno 12. červenec 2008 Odesláno 12. červenec 2008 Prosím vás, známý má taky 306 a taky mu tam teče, ale přes ventilaci, nevíte někdo jak má v motoru vypadat to nasávání na to, má 1,9 v dislu Citovat
vendelinek Odesláno 12. červenec 2008 Odesláno 12. červenec 2008 Původně zaslal: Kurt Co odtok ze dveří? A vůbec, ty dveře omrkni, nebyl by to první případ: Původně zaslal: venouš306 Zdar lidi mam problém když hodně prší tak mam na podlaze u řidiče mokro a taky mi teče z prahu když se rozjedu.Mam 306 ze šibrem tak si řikam že by tama mohlo tect nemate stim nekdo skušenosti? Tak to omrkni ve vnitřku dveří pod tapic.,sundal sem tu gumovou lištu z okna z vnitřku,sestřihnul z pytle na odpad tvar dveří a nastrkal z vnitřní strany okna do vnitřku dveří ,na hoře sem to trochu založil podlepil silik.,lepid.,a narazil na to tu sundanou gumov.,lištu,od tý doby svatej klid ,ani kapka vody nikde Citovat
Vertex Odesláno 12. červenec 2008 Odesláno 12. červenec 2008 Vsadil bych na ty odtokový kanálky, nedávno jsem to u jedný 306 taky řešil, stačilo to prošťouchnout a bylo Citovat
venouš306 Odesláno 13. červenec 2008 Autor Odesláno 13. červenec 2008 A nevite kam ty hadičky vedou?Protože jsem tam strkal drat a strčil jsem tam 3 metry a nikde to nevylezlo. Citovat
Vertex Odesláno 13. červenec 2008 Odesláno 13. červenec 2008 Vedou někam dolu k přepážce mezi motorem a kabinou. 3 metry je fakt moc. Chce si to pak otevřít šíbr a nalejt do odtokovejch kanálků kolem vodu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.