Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojky ve spolek...Při brždění nebo když chytim díru(na našich silnicích nic neobvyklého) tak bouchá zadní náprava.Tlumiče dobrý,

silenbloky dobrý. Kola do A nejsou.Poraďte co s tim.Snad to neni na celkovou repasi? Ale kde :Mělník,Příbram,Strakonice nebo Vašenda?Sem od Slaného.:myslim

Odesláno

Nejdříve bych udělal kontrolu zespodu auta jestli to opravdu je ta naprava a vyloučil bych ostatní(výfuk atd.) a potom se nejprve zaměřil na ty silenbloky te napravy,nezdá se to ale i nepatrná vule v nich udělá hodně z napravou.

Odesláno

Díky za odpověď.Výfuk mám nový ten určitě nebouchá.Silenbloky se nezdají špatné,ze spoda i zhora jsou dotažené.Ptám se koho můžu,ale nikdo jasnou odpověd nedá a tudíš se mi nechce dávat 10ku za repasi,když třeba nemusím.Prostě si už nevím rady.::myslim

Odesláno

Nemusí to byť problém nápravy a je zbytočné hneď utekať na repas. Radšej si s tým zájdi do servisu a nech to celé skontrolujú. Takto ti presne neporadí nikto. Búchanie na nerovnostiach je niečo iné ako pri brzdení. Môže to byť viacej príčin. Od tlmičov a silentblokov cez brzdy až po rezervu. Mne takto pri brzdení tiež niečo búchalo vzadu a nakoniec to bol hasici prístroj v kufri.

Odesláno

Silentbloky se \"nezdají\" být špatné??? A jak jsi to jako zjišťoval? NA silentblocích 306 se většinou nepozná, že jsou špatné, prostě drží pohromadě, ale bouchají. Tak nepiš, že jsou dobrý, když se ti jen \"zdají\" dobrý :/

Odesláno

Jo,jo. Ja som mal tiež podobný problém. Búchalo to halavne pri väčších nerovnostiach. Silembloky sa zdali v poho, ale ked som to rozobral tak boli vnútri utrhnuté. Môj typ pozri najprv silembloky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...