Petrh Odesláno 11. červenec 2008 Odesláno 11. červenec 2008 Ahojky ve spolek...Při brždění nebo když chytim díru(na našich silnicích nic neobvyklého) tak bouchá zadní náprava.Tlumiče dobrý, silenbloky dobrý. Kola do A nejsou.Poraďte co s tim.Snad to neni na celkovou repasi? Ale kde :Mělník,Příbram,Strakonice nebo Vašenda?Sem od Slaného. Citovat
noradek Odesláno 12. červenec 2008 Odesláno 12. červenec 2008 Nejdříve bych udělal kontrolu zespodu auta jestli to opravdu je ta naprava a vyloučil bych ostatní(výfuk atd.) a potom se nejprve zaměřil na ty silenbloky te napravy,nezdá se to ale i nepatrná vule v nich udělá hodně z napravou. Citovat
Petrh Odesláno 12. červenec 2008 Autor Odesláno 12. červenec 2008 Díky za odpověď.Výfuk mám nový ten určitě nebouchá.Silenbloky se nezdají špatné,ze spoda i zhora jsou dotažené.Ptám se koho můžu,ale nikdo jasnou odpověd nedá a tudíš se mi nechce dávat 10ku za repasi,když třeba nemusím.Prostě si už nevím rady.: Citovat
Petrh Odesláno 12. červenec 2008 Autor Odesláno 12. červenec 2008 Hledám někoho,kdo mi určí na nápravě závadu.Každý automechanik kterého znám říká něco jiného. Citovat
pastorek Odesláno 12. červenec 2008 Odesláno 12. červenec 2008 Nemusí to byť problém nápravy a je zbytočné hneď utekať na repas. Radšej si s tým zájdi do servisu a nech to celé skontrolujú. Takto ti presne neporadí nikto. Búchanie na nerovnostiach je niečo iné ako pri brzdení. Môže to byť viacej príčin. Od tlmičov a silentblokov cez brzdy až po rezervu. Mne takto pri brzdení tiež niečo búchalo vzadu a nakoniec to bol hasici prístroj v kufri. Citovat
oddie Odesláno 12. červenec 2008 Odesláno 12. červenec 2008 Silentbloky se \"nezdají\" být špatné??? A jak jsi to jako zjišťoval? NA silentblocích 306 se většinou nepozná, že jsou špatné, prostě drží pohromadě, ale bouchají. Tak nepiš, že jsou dobrý, když se ti jen \"zdají\" dobrý :/ Citovat
noradek Odesláno 13. červenec 2008 Odesláno 13. červenec 2008 Přesně tak jak uvádí oddie,zdají se že jim nic není ale i nepatrná vule udělá hodně a naprava bouchá. Citovat
emo Odesláno 13. červenec 2008 Odesláno 13. červenec 2008 Jo,jo. Ja som mal tiež podobný problém. Búchalo to halavne pri väčších nerovnostiach. Silembloky sa zdali v poho, ale ked som to rozobral tak boli vnútri utrhnuté. Môj typ pozri najprv silembloky. Citovat
Petrh Odesláno 13. červenec 2008 Autor Odesláno 13. červenec 2008 Děkuji za odpověď. Zitra je zkusím koupit...máš stejný stroj co já ,ale já ho mám v modré barvě. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.