Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny, můžete mi prosím říct, jakou máte kdo spotřebu se slabším HDIčkem (případně s kterýmkoliv HDI). Doma máme ´97, se slabším (90ti koňovým) HDI a po městě máme spotřebu zhruba 9,5 až 10L na sto!!! :( Předtím sme měli ´93 405 STDT s prakticky stejným 90ti koňovým motorem a spotřeba byla pohádková. Třeba na cestě do Chorvatska s plně naloženým autem sme byli na 5,4L.

Jinak 405 i 406 jsou dokonalé auta. Holt francouzské pohodlíčko. Všem děkuju za zkušenosti.

Odesláno

Nic proti, ale mam pocit, ze nevis co mas pod kapotou ;) 406 rv ´97 s motorem HDI???????????? Tak mozna TDI.

Jinak tvoje spotreba v naftaku je uzasna - tuhle ja mam s benzinakem :D

Odesláno

Ja osobne mam prumernou spotrebu 7,5l/100km. Je to zhruba o litr vice, nez jsem mel u 405ky, ale 406ka je pry o trista kilo tezsi a temer o 0,5m delsi. Myslim timto srovnani verse BREAK. ;)

• O 3 roky později...
Odesláno

Som rad ze uvadzate spotrebu okolo 7l ja jazdim tiez na 7,2 HDI 109HP Break vcera som na jednom fore cital o beznej spotrebe 5-5,5 l s tymto autom a myslel som si akeho mam zruta . V tp tiez uvadzaju priemernu 5 neviem kde na tie cisla chodia:myslim

Odesláno

Nevim jak se dokazete dostat na 7,5 l :myslim Mam najeto pres 400 t. km a kdyz tomu fakt davam za usi (jezdim spise kratky trasy - 8 km do/z prace + neco po meste) a nikdy jsem se nedostal nad 6,6. A to mi k tomu jeste kape tryska na jednom vstriku. Jednou byla vyjimka onech 7,5 l kdych jsem mel pujcenej chip. Spotreba merena systemem plna nadrz - dojezd. Jinak ani nejezdim. Tankuji cca 1,7 - 2x do mesice (cca 2000).

Odesláno
Původně zaslal: Sepp

To je pravda - nez se tech 1700 kilo rozhybe ... ale pak uz to stoji zato :)

Od kdy má 406 tka 1700?????????? moje má 1500 s plnou nádrží a těžkýma kolama......:myslim:myslim

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ja nad tým teraz tiež maturujem. Po meste podla PP 8,8 až 9,9. Je mi z toho :( Priemerná rýchlosť 23 Trenčín samá zápcha. Neviem či to je tým, ale lahšiu nohu už ani nemôžem mať. Je mi z toho nanič. Mám ho druhý týždeň, asi ho moc pozorujem. Dlhodobo ho pelitrujem a potom uvidím. Inak štartuje našup, aj keď 309 bola na tom super. Ani nedymí. :myslim Je to 2003 66kw.

Odesláno

Mám 2.0hdi 66kw r.v.99 a spotřeba je tak 7.5l.Nevím jestli ti to nějak pomůže.Někdo jezdí i za mín.Možná vstřiky,filtry atd.Tady jsou povolanější kteří toho ví víc.Zaměř se na tohle.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...