Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Sháním nějaké lidičky co se rádi kuchají v autě jako já a ptám se jaká největší kola se mi vyjdou na moje autíčko ?:D

Vím že by se měli vejít 18\" v případě že budou mít ET25 a gumy 215/35/18 což zas není takovej zázrak co takhle vytáhnout blatníky a vyhodit podběhy na jak velká kola by jsme se dostaly ?Chtěl bych tam dostat alespoň 19\" tak raďte ..:super

Odesláno

Tak pokud by byly 18 tak bys musel mít ET tak 15 minimálně a k tomu vytažené blatníky jelikož 18 už mají šířku 8\" a nedal bys plný rejd a vlastně bys neměl skoro žádný.A u těch 19 by to tak vypadalo na to,že bys musel blatníky ještě trochu uřezat a nadvařit do strany.Krácení proto,že bys to měl pak jak koza a taky bys to pak musel dost snižovat a nemuselo by se ti tam ani vejít.Na 19 by to vypadalo fakt brutálně.Nechám se překvapit jestli do toho půjdeš nebo ne.19 už sou na naše cesty dost hardcor.Osobně mám 17.

Odesláno

Aha já se zatím jen tak ptám a spíš uvažuju o 17\" s menšíma upravama jako je vytažení blatníků ..ještě bych měl dotaz když chci nechat vytáhnout blatníky o cca 2-3cm tak musím asi ET snižovat že ? Tak když použiju kola s ET35 a dám 2,5cm podložky jak to bude vypadat , nebo co by bylo optimální aby to vypadalo super(jinak řečeno aby kola maličko koukala ven -ale nijak moc aby to nedráždilo policajty:P)

Odesláno

Trošku mi přijde, že se z té 206ky snažíš udělat Golfa, těm \"tuningovým\" často čumí kola ven jak motokárám. :) 206ce tohle nesluší (podle mne teda :)).

Nicméně, 17\" kola jsou v pohodě, je to rozumné maximum a dají se i dopsat do techničáku. Vytažení blatníků je taky možné. Teď jde o to, co chceš udělat - pokud chceš zvětšit rozchod, tak potřebuješ buď kola s menším ET, nebo podložky. Když dáš na ET 35 25 mm podložky, budeš z toho mít ET 10. Jde o to, jestli ty kola už máš, nebo teprve budeš kupovat. V druhém případě je lepší rovnou koupit kola s nízkým ET (obvykle těch 15 mm) a ještě jim pomoct třeba 10 mm podložkou (výsledné ET = 5). To je na tobě, musíš si to sám rozmyslet a naměřit, jak to vlastně chceš. Dlouhé podložky (nad 10 mm) na běžné každodenní ježdění moc nedoporučuju. Mysli i na to, že plastové podběhy s blatníky nevytáhneš, takže je budeš muset upravit (rozšířit, nejspíš nalepením, nebo navařením dalšího plastu), aby ti za ně nelítal bordel.

Odesláno

Jasný no kola ještě nemam ale mam už něco vyhlídlího tak uvidim jak to dopadne:super

každopádně řikám že to nechci aby trčely kola 5cm z blatníků ale jen tak decentně 0,5cm není na škodu a myslim si že kola tak líp vyniknou , blatníky vytáhnout jen o drobek tak ty 2-3cm sem na to zvědavej vám pak hodím fotky nebo mě každopádně uvidíte i na srazech;)

Odesláno

Jinak to auto na normální ježdění nemám tak myslím že 3cm podložka není problém spíš z toho udělám jen tak srazovku protože už teď v tom nic neodvezu a je to 2místný ..tady přikládám jednu fotku z počátku stavění zástavby ..

post-0-14109601397743_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: terarus

Jinak to auto na normální ježdění nemám tak myslím že 3cm podložka není problém spíš z toho udělám jen tak srazovku protože už teď v tom nic neodvezu a je to 2místný ..tady přikládám jednu fotku z počátku stavění zástavby ..

Napiš mi tvůj mejl a pošlu ti fotky jak to vypadá s vytaženýma blatníkama a se šířkou kol 7\" a 8\".Pokaždé to sou 17 a jiné ET

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

L.I.P.O.8: tak to hoď sem do fóra, mně by to taky zajímalo... :)

Bych to musel přes někoho,jelikož ještě nejsem zaplaceným členem:aut ,ale brzo se na to chystám.Ještě to teďka musím vyfotit na těch 7\" a pak to tu přes někoho dám;)

Odesláno

Myslím že tohle bude zajímat více lidí proto vkládám celý email :

Lepší fotky na těch starých nemám.Kola to sou Stilauto 8x17 ET 33,podložky byly 20mm a celkově na ET 13.Přední kolo bylo tak 0,5 max 1 cm ven z blatníku.Zadní kola byly v blatníkách,ale ještě mohly jít ven.Do zadu by se hodily podložky tak 25 až 30 mm ať to je po kraj blatníku.Pak to chce zadek přitvrdit,ale ty vzadu nikoho vézt nemůžeš tak je to jedno a ještě bych to snížil.Předek tak 20 a zadek tak 30 mm aby se stím dalo jakž takž jezdit bez nějakého dření kol o blatníky.

Ty druhé kola Wolfrace Shark 7x17 ET 40,podložky 25mm a celkově ET 15.Předek je kusek ještě pod blatníkem a tadek je celkem kus ve vnitř.Příští rok budu dávat asi do předu 30mm a do zadu tak 35 - 40 mm podložky.Možná ještě letos.

Podle mě jestli to chceš jenom ne srazy tak bych dal do předu kola 8x17 (18) gumu 215/40(35) a do zadu 9x17 (18) a gumu 225/40(35).Pak to zas bude chtít jiné ET.Když tak hoď nějaké ty fotky na fórum.čus

post-0-14109601399743_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...