Tomáš5447 Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 čaute, mám problém s automatickým spuštěnim stěračů. mám čidlo deště. když je zapnu, tak se jednou setřou a pak už to na dešť nereaguje. můze to byt tim čidlem? Citovat
Tomáš5447 Odesláno 6. červenec 2008 Autor Odesláno 6. červenec 2008 307, 2003, já jsem ho sice neměnil, ale myslím že měněné bylo Citovat
Ferry Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 pokud bylo sklo menene, je mozne ze tam zadny senzor neni, on totiz stoji asi 5000 a musi se vymenit se sklem, takze nekdo chtel asi usetrit Citovat
janou Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 Tiež si myslím .Prelepoval som slko na 406 a dával som povodný snímač a nešiel. Citovat
Tomáš5447 Odesláno 6. červenec 2008 Autor Odesláno 6. červenec 2008 tam nějaké čidlo napojenéje je, ale je možné ze tam dali nějaké nefunkční, asi to co tam bylo Citovat
janou Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 Ak je dobré ,mala by sa dať nastaviť citlivosť cez dignostiku.Mal som na 406 nastavené automatické rozsvietenie svetiel a vtedy mi to tiež nechcelo správne fungovať (do výmeny skla potom už vobec). Citovat
Ferry Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 mezi senzorem a sklem je takovej gel, kterej vetsinou zustane na starem skle a i kdyz se pak ten starej senzor cvakne na novy sklo tak to nefunguje prave kvuli tomu ze ten gel mezi sklem a senzorem neni. Gel je soucasti senzoru, pri hodne velke opatrnosti se da sloupnout ze stareho skla a prilepit na nove, ale vetsinou se potrha a stejne to nefunguje. Nevim proc udelali tenhle blbej system, starsi senzory mely takove pruhledne silikonove polstarky a ty byly pevnejsi a senzor se mohl prendat treba 100krat a porad fungoval Mozna by to slo i u toho stareho senzoru nahradit pruhlednym silikonem ale musel by se nanest tak, aby byl naprosto cirej, bez bublin a rovnomerna vrstva, coz bude obtizne Citovat
lumpma Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 to proc to udelali jsi naprosto vystihnul. Jedna se o to ze potrebujou mit odbyt. Kazda automobilka (u firem je to same) pokud proda auto tak si zaroven zajistuje odbyt nahradnich dilu. Vyvojovy technik ma za ukol vytvorit system tak, aby nalakal nove kupce a zaroven tak, aby pokud se neco stane si podnik mohl nauctovat co nejvice za nahradni dily. Proto ta zmena z polstarku, ktere se daly sundat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.