Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím o radu... nejde mi otvoriť kufor ani tlačítkom 0 a ani diaľkovým na kľúči je to možné nejak mechanicky?

Peugeot 607 2,2 HDI r.v.2002

[upravil dne 7.7.2008 ROMANPU]

Odesláno

Jasná závada: přelomené drátky u levého pantu kufru

přes loketní opěrku se dostaneš do kufru, odjistíš opěradla, sklopíš, lehneš na záda do kufru, odstraníš kryt u L (na straně řidiče) pantu kufru. Požádáš pomocníka, aby držel stisknuté tlačítko \"nula\", a snažíš se pohybem svazku aby se přelomené drátky dotkly. Kufr se otevře.

Pak pomocí páječky a kousku ohebného kablíku opravíš přelomený drátek. Doporučuji opravit rovnou všechny kablíky, jinak Tě to čeká za půl roku znovu (couvačky, zem atd.)

[upravil dne 6.7.2008 P607Olda]

Odesláno

P607Olda :

Dostal som sa do kufru, odstranil aj čalúnenie kufru a dostal sa až k napájaciemu konektoru otvárania kufru hýbal som káblikom po celej jeho dĺžke ale zámok necvakol a neodomkol kufor. Prišiel som na to že na zámku je malý otvor vložením doň malého šrobováku mechanicky ide zámok otvoriť. Je možné že je zlý elektrický zámok kufru len neviem aké napájanie ide doň aby som ho mohol odskúšať či cvaká.

Nemáš foto nadpojenia toho káblu v ktorom mieste a akým káblikom Ti to nadpájal ten automechanik ?

[upravil dne 6.7.2008 ROMANPU]

[upravil dne 6.7.2008 ROMANPU]

post-0-14109601336403_thumb.jpg

Odesláno

Fotku nemám. Je to tam u repráku, pánt = záves, tedy tam jak se kablík hýbe - ohýbá. Díky za foto.

Servisák šel najisto, protože nejprve mi to neotvíralo, tak jen přizemnil tlačítko. Podruhé už pájel, ale ne všechny. Potřetí mi nesvítily couvačky, tak propájel všechny kablíky, a ještě tam nechal smyčku pro lepší ohyb.

Odesláno

ZAVADA ODSTRANENA !!!

Ako písal P607Olda chyba bola v elektroinštalácii prerušený drát zem. Keď som ním hýbal nedostal som kontakt nakoľko bol úplne pretrhnutý. Nanovo som ho spajkovačkou spojil a otváranie šlape. Zároveň som odstránil poruchu zadných hmloviek ku ktorým bol taktiež pretrhnutý napájací červený drát.

P607Olda ďakujem za nasmerovanie :potlesk

• O 10 měsíců později...
Odesláno

Dnes jsem měl závadu: zámek cvaká, ale neodemkne. Po rozebrání zámku zjištěno přetržené plastové táhlo uvnitř zámku, takže bude nový zámek.

Důležitá informace, (kterou asi všichni víte, ale já ne):

Zadní sedačky jdou odjistit pohodlně dírou na lyže - na zámku zadní sedačky je zezadu červený čudlík a ten se musí potáhnout dozadu vozidla. Já jsem to odjišťoval těmi rukojeťmi a málem jsem si urval ruku.

• O 2 roky později...
Odesláno

me po vymene baterky nejde dalkove otevrit kufr. tlacitkem 0 na viku jde - nevite vcem by mohl byt problem? popr. nejakou fintu, nebo \"nauceni\"? Po stisku tlacitka na DO zamek zacvaka.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...