yaris1 Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 Tak jsem si pořídil na auto nové stěrače, mají i integrovaný ostřikovač, ale jen jeden uprostřed, ale připadá mi že mám to sklo nějak rozmazané . A nevím , co to udělá v zimě, jestli je nebudu muset sundat. Jestli bude zájem, tak můžu nahodit fotku. Citovat
robozv Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 tak na tu foto som zvedavy daj ju nech sa pokochame alebo link na stranku alebo obchod s kade ju mas:papa Citovat
yaris1 Odesláno 6. červenec 2008 Autor Odesláno 6. červenec 2008 Já věděl, že budete zvědaví, tak tady je ta fotka :D:D, a zdroj neprozradím, to by chtěli pak všichni!!:papa:papa [upravil dne 6/7/08 yaris1] Citovat
robozv Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 Původně zaslal: genzer stary,uz to tu bylo nekolikrat;) nie niekolkokrat ake asi 4krat skus nieco novsie aerotwinackejsie Citovat
yaris1 Odesláno 6. červenec 2008 Autor Odesláno 6. červenec 2008 :mad: no sorry ale asi nejsem mezi Vámi dostatečně dlouho, polepším se :papa:papa Citovat
pastorek Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 Nemáš aj fotku na to rozmazané sklo pri pohľade zvnútra? Taká tu ešte nebola. :D Citovat
Edison Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 Původně zaslal: yaris1 Tak jsem si pořídil na auto nové stěrače, mají i integrovaný ostřikovač, ale jen jeden uprostřed, ale připadá mi že mám to sklo nějak rozmazané . A nevím , co to udělá v zimě, jestli je nebudu muset sundat. Jestli bude zájem, tak můžu nahodit fotku. Víš, že bys měl aspoň stírátka nejméně jednou do roka měnit... ;-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.