Y2K Odesláno 18. srpen 2008 Autor Odesláno 18. srpen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Je to niečo s účinnosťou katalyzátora. Žeby končil? Tiez si myslim....skoda ze mam dva. Ale preco to raz svieti a raz nie ??? EDIT 1: Po com sa asi tak pohybuje katalyzator na moje auto? I have no idea EDIT 2: A je to urcite katalyzator? Nie je tam nejake cidlo, ktore moze blbnut? [upravil dne 18.8.2008 Y2K] [upravil dne 18.8.2008 Y2K] Citovat
Y2K Odesláno 18. srpen 2008 Autor Odesláno 18. srpen 2008 Původně zaslal: Y2K Tak diagnostika dorazila a na pocudovanie ako tak fungovala....no a zistil som toto: P0420 Catalyst System Efficiency Below Threshold (Bank 1) P0430 Catalyst System Efficiency Below Threshold (Bank 2) Nejake rady? Napady? Tak som rozchodil diagnostiku a zistil som co je presne problem. Vysoka teplota na lambda sonde ! Ide to pekne vypnut a je pokoj.... Myslite ze to ze je velka teplota na lambde by mohol byt problem??? Citovat
Y2K Odesláno 3. říjen 2008 Autor Odesláno 3. říjen 2008 Tak hlaska ma stale otravuje viac a viac....vypinam ju kazdych 20 km... Nevie niekto co by sa s tym dalo robit? Menit katalyzatory sa mi zrovna nechce, a aj vzhladom na to ze je tu sanca ze to bude robit po case aj na novom. Kedze predchadzajuci majitel vymenil koncovku vyfuku a aj posledny tlmic, ktory je zrejme vykuchany a sposobuje rychlejsi unik plynov a tym aj vacsiu teplotu v katalyzatore. Takze otazka zostava co s tym sakra? Citovat
Y2K Odesláno 7. říjen 2008 Autor Odesláno 7. říjen 2008 Kua chlapi...to tu ozaj neni nejaky expert ktory vie ako to tam je zapojene a ako to tam funguje??? Citovat
Y2K Odesláno 7. listopad 2008 Autor Odesláno 7. listopad 2008 No tak trocha oprasim tuto temu.... To ze hlasku vypinam kazdy druhy den mi uz akosi ani nevadi... Ale konecne som vyskusal to co som chcel... Kedze moje jazdy autom su zvacsa do prace a z prace tak sa mi skoro s presnostou hodiniek zacala objavovat hlaska nasledovne: Pred cestou do prace vypnem, cesta do prace asi 20 km, cesta na obed, samozrejme vzdy startovanie...no a cesta domov a asi v polovici hlaska zapne. Tak toto sa opakuje pravidelne uz asi 2 mesiace. No a dnes som mal konecne v plane dlhsiu cestu, 100 km po dialnici...tak som hlasku vypol a ocakaval jej zapnutie asi po 40 km teda ako zvycajne...ale cuduj sa svete....200 km a hlaska nic...az doma ked som parkoval do garaze sa zapla...medzicasom 2 startovania... Tak mi teraz povedzte co je uz ozaj toto? Co to sposobuje a ako by sa to dalo riesit? Znova podotknem ze to je len hlasenie vysokej teploty na katalyzatore a aj to len na jednom... Mohol by to robit \"vykuchany\" zadny tlmic vyfuku? Nakolko plyny idu rychlejsie von a tym zrejme vznika vacsie teplo vnutri. Uz ma nic nenapada...mozno este vymenit lamby... Ale ak by som siel do takejto investicie a potom by sa to objavovalo znova (ako problem s hydrovahatkami) to by ma asi uz trafilo ozaj... Tak komentujte teda ... Citovat
kupák Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Nejsem expert, ale spíš bych hledal chybu ve spalování. Svíčky a cívky O.K.? Ta vyšší teplota dole bývá způsobená nespáleným benzínem, který ti chytá až na katu. Nebo může být přicpaný kat, nahradit universálem by snad nemělo být tak drahé, nebo mě ještě napadlo, jestli nestojí za hovno ten zbytek výfuku? Citovat
Y2K Odesláno 8. listopad 2008 Autor Odesláno 8. listopad 2008 Původně zaslal: kupák Nejsem expert, ale spíš bych hledal chybu ve spalování. Svíčky a cívky O.K.? Ta vyšší teplota dole bývá způsobená nespáleným benzínem, který ti chytá až na katu. Nebo může být přicpaný kat, nahradit universálem by snad nemělo být tak drahé, nebo mě ještě napadlo, jestli nestojí za hovno ten zbytek výfuku? No ved to...ze neviem co tomu je... A takto experimentovat az sa to nahodou odstrani...co ja viem ci sa mi do toho chce kvoli tomu vrazat peniaze... Sviecky a cievky by mali byt OK, ked bolo auto v servise aj na emisnej tak vraveli ze je vsetko OK. No a este k tomu katu...skoda ze tam su dva ze... Citovat
kupák Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Nechci teď plácnout nějakou kravinu, počkáme jestli se k tomu vyjádří někdo kdo opravdu rozumí autoelektrice, ale některou závadu na zapalování nemusí diagnostika stihnout zaznamenat (občasný špatný zápal), ale osciloskop by to měl poznat. Zkusil bych servis, kde maj osmikanálový osciloskop a zajel tam, nestojí to svět. Vejfuk včetně katů bys možná mohl sehnat z nějaké zbořeniny, jen na zkoušku?? Citovat
Y2K Odesláno 8. listopad 2008 Autor Odesláno 8. listopad 2008 Fuuu....tak to pochybujem ze tu niekde v okoli najdem servis s niecim takym...kedze som nemohol najst ani servis kde by mi zdiagnostikovali auto...nakoniec som si kupil svoju diagnostiku. Inak pre mna celkom hororovy scenar sakra... Citovat
kupák Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Hlavu vzhůru, on se někdo ozve a poradí... Citovat
Y2K Odesláno 8. listopad 2008 Autor Odesláno 8. listopad 2008 No jo..snad. Uz to tu preberam dost dlho a zatial prilis nic moc... Inak keby aspon tu v okoli bol nejaky schopny servis za rozumnu cenu... Ale to ne...bud drahe ako hov..do (ale aj tak kvalita nikde) alebo proste nerobia pazotov...ach jaj Asi moc pozeravam MTV Citovat
P607Olda Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Oprav ten zadní tlumič. Možná ty plyny opravdu jdou ven moc rychle. Kdybys chtěl přijet sem (od Vás 180 km), je tady dobrý servis. Jak už jsem víckrát psal, ten servisák postupuje tak, že dává auto do origo stavu, změří si i emise, koukne na to diagnostikou a osciloskopem, a navíc má sadu rezervních čidel (asi ne úplně všechny, ale dost jich má). Citovat
Y2K Odesláno 8. listopad 2008 Autor Odesláno 8. listopad 2008 Původně zaslal: P607Olda Oprav ten zadní tlumič. Možná ty plyny opravdu jdou ven moc rychle. Kdybys chtěl přijet sem (od Vás 180 km), je tady dobrý servis. Jak už jsem víckrát psal, ten servisák postupuje tak, že dává auto do origo stavu, změří si i emise, koukne na to diagnostikou a osciloskopem, a navíc má sadu rezervních čidel (asi ne úplně všechny, ale dost jich má). No to zas nie je az tak daleko A s tou koncovkou som to uz tak kupil, nevedel som ze to moze toto sposobovat...nemam nahradnu ani nic...aky je tam vlastne original??? Citovat
kupák Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 V serviceboxu jsem našel jakousi hrnatou, příšerně drahou věc. asi 9.200,-- Kč. Ale já tam mám něco, co je tvarově úplně jiné, takže zdřejmě neorigo. Už jsem to také tak koupil, přijelo to tak ze švýcarska. Tudíž to jde určitě osadit něčím neorigo, ale pravda je, že jsem teď zkusil v rychlosti pohledat na netu a neorigo výfuk na peu 406, 3.0 snad nikdo nezná?? Citovat
kupák Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Hele, tady by byl k prodeji možná ještě celej vejfuk i s kat. http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=42231&page=6 Zkus se optat. Je to sice starej motor, ale myslím, že bys to mohl napasovat? Citovat
Y2K Odesláno 9. listopad 2008 Autor Odesláno 9. listopad 2008 Dik za info... ale neviem neviem...kedze to je klasicky sedan a este aj starsi motor ci by to slo To by mohol niekto skusenejsi poradit... Citovat
Y2K Odesláno 18. listopad 2008 Autor Odesláno 18. listopad 2008 Nevie tu nejaky mechanik, elektrikar...pripadne zamestnanec pazotu poradit co by to mohlo byt a co s tym? Citovat
Y2K Odesláno 21. listopad 2008 Autor Odesláno 21. listopad 2008 Tak hosi...pripajam do diskusie dalsi poznatok... Vraj to moze sposobovat nedokonale spalovanie zmesi, teda sviecky, pripadne prilis bohata zmes a tak. No ako nahle to bude mozne musim ist do servisu kazdopadne. Ak by mal niekto dobry typ na servis v okoli PN (kludne aj dalej) alebo by to nebodaj chcel osobne spravit...budem vdacny Citovat
jojo0608 Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Asi bude lepšie, keď predsa len kúpiš HDi..aj do coupe montovali 2.2 HDi Ale nie, len žartujem Pri Trnave v Zavare (to máš kúsok) je nejaký servis, kde robia aj Peugeoty. Ešte som našťastie nemal väčší problém (ťuk ťuk), tak som tam nebol a neviem posúdiť aký sú odborníci. Kontakt teraz nemám pri sebe, ale môžem ti ho neskôr poslať. Citovat
Y2K Odesláno 21. listopad 2008 Autor Odesláno 21. listopad 2008 Původně zaslal: jojo0608 Asi bude lepšie, keď predsa len kúpiš HDi..aj do coupe montovali 2.2 HDi Ale nie, len žartujem Pri Trnave v Zavare (to máš kúsok) je nejaký servis, kde robia aj Peugeoty. Ešte som našťastie nemal väčší problém (ťuk ťuk), tak som tam nebol a neviem posúdiť aký sú odborníci. Kontakt teraz nemám pri sebe, ale môžem ti ho neskôr poslať. he he...do coupe HDI? Ved to je hriech... A jasne, kazdy kontakt potesi, kludne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.