Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

PŮJČOVNA: Zapůjčení sedaček, nosičů a jiného příslušenství

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: jákob01

taky jsem u nich kupoval urvanou záclonku z posuvných dveří...

a jak si tu záclonku vyměnil, mám připravené nové na výměnu :myslim

Odesláno

Kuci, prosim respektujte drobet nazvy temat, tohle tema bylo zamyslene na zapujcovani sedacek mezi klubaky, nikoli na nahradni dily, tak na ty ND kdyztak zalozte nove tema, nebo myslim, tady uz mozna take je. Ale at tu v tom neni gulas. Diky :)

[upravil dne 2/7/09 Shemik]

Odesláno

Ahojky, tak k tématu, jelikož jezdím s maximálně 4 sedačkama, tak kdyby někdo potřeboval, ať se ozve můžu i 2. Rád zapůjčím, když se mi vrátí v nepropálenym stavu :mrk

Odesláno

Rád bych si na přelomu září -října 2 sedačky půjčil: jedeme s kamarády 2ma autama do Baskicka, ale na místě bychom rádi popojížděli jen 1 autem.

samozřejmě uvidím jestli to půjde, až budu vědět, že se do kufru vše vejde a bude i místo na 2 složené sedačky

Odesláno

jákobe nejni problém, sice je to na mě moc brzo, jelikož občas vozim kapelu na konciky, ale jestli jedeš do Šebetova, tak to tam domluvíme. Neparkuješ náhodou na Dlouhásku?

Odesláno
Původně zaslal: Mildík

jákobe nejni problém, sice je to na mě moc brzo, jelikož občas vozim kapelu na konciky, ale jestli jedeš do Šebetova, tak to tam domluvíme. Neparkuješ náhodou na Dlouhásku?

obcas tam s černou C8 parkuju. kousek nad základkou bydlí moji rodiče

o srazu v Šebetově nemám žádné informace, ani nevím, kde ten Šebetov je. pokud to není čistě sraz 807, asi bych tam byl s Citroenem dost mimo...

Odesláno

Čauky já jsem často na Kládě u oprav televizí, jestli víš ,co myslim, tak se můžem sejít a ty sedačky domluvit , a s tim Šebetovem už je asi pozdě, ale mám pocit, že by se asi zkousnul i lemon. Na hlavní stránce je víc info. Čusky

• O 2 měsíce později...
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

Liberec, nabízím v případě potřeby možnost zapůjčit zadní dvě sedadla. Rozumnému kolegovi. pište na michal@unico.cz

• O 4 týdny později...
Odesláno

Ahojte, tenhle příspěvek je supr..... Také nabízím sedajdy... 3 normál a jednu střední jsou k disp. .

Chtěl jsem se zeptat na trojlavici v okolí Slaný, Praha atd. Nepůjčil by mi ji někdo od 5 února tak na 7-8 dní? Jedem na hory dohromady ať je víc legrace....

Dík Tulda:super

[upravil dne 25.1.10 Tuldous]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...