Medvěd Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 No já najížděl každoročně 80 - 100 000 km (sice firemně, ale ....) a s 309kou jsem měl nájezd cca 50 000/rok, když jsme s Helčou jezdili každý víkend někam na výlet a 1x měsíčně k její matce na Slovač - takže 130 000 km za 5 let, to není až tak moc Citovat
Cepica Odesláno 4. červenec 2008 Autor Odesláno 4. červenec 2008 takze to budou kroužky, aspon myslim Citovat
ozzy56 Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 Původně zaslal: Medvěd Každopádně moc nevěřím těm naběhaným 130 000 km, to máš jako první majitel?? Pokud ne, tak bych asi vzal kalkulačku a vynásobil km cca dvěma. Zkusil sem to z hlavy--260 000. Citovat
Pegoo Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 Přísadám moc nehovím,ale toto mam prubnuté sice drahé a v některých případech to nepomůže ,ale... http://www.prolong.cz/ Pokud to budeš rozdělávat nech si překontrolovat i válce v jakém jsou stavu. Citovat
Cepica Odesláno 4. červenec 2008 Autor Odesláno 4. červenec 2008 mel sem hlavu atrosku to kourí s vyfuku myslel sem ze ne ale jo.jo a kolem tesnení to malinko je mokry ale trosku Citovat
Wawra Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 měl sem fiat bravo 1,6 16V a olej to žralo podobně po odfláknuté opravě potkaného motoru... gufera, kroužky, těsnění a nová hlava s vačkama to vyřešilo (nevím jak je to řešené u peugeotu) teď mám 307 2002 1,6 16V 133tis. km dálkově nejeto a zatím OK Citovat
Pegoo Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 A co vůle ventilů ve vodítkách ? Kontrolovals ji . Citovat
ozzy56 Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 Původně zaslal: Pegoo A co vůle ventilů ve vodítkách ? Kontrolovals ji . Je to vůbec divné,aby motor po 130k bral tolik oleje,bůhví,co má za sebou... Citovat
Pegoo Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: Pegoo A co vůle ventilů ve vodítkách ? Kontrolovals ji . Je to vůbec divné,aby motor po 130k bral tolik oleje,bůhví,co má za sebou... No to je tak ,záleží doopravdy kdo a co a kolik.Záleží taky jak se k tomu majitel choval(původní majitel).Prodáváse všelicos. Citovat
pastorek Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 Liter na 300 km, guferá nové, netečie. To je zrelé na výmenu krúžkov. Cena cca 1000 Sk za sadu. Odporúčam Goetze, mám s nimi veľmi dobré skúsenosti. Veľmi pravdepodobne sú zapečené a mechanické uvoľňovanie temer nikdy neprežijú. Na prípravky do oleja zabudni, neuvoľnia nič. Citovat
Medvěd Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 Ano, i podle mého mínění veškeré s*ágory, které Ti udělají generálku motoru za chodu jsou jen a jen reklamní trik na úrovni různých diet nebo přípravku na zpomalení padání vlasů - taky si nemůžeš ověřit jak dobře to funguje, a když to nefunguje, určitě ten problém s oním přípravkem nemá nic společnýho. Pokud chceš to auto jen \"rozjezdit\" a odvézt někam na druhý konec republiky do bazaru, pak snad jo - pokud ale chceš, aby Ti auto dělalo ještě nějakou chvíli radost, tak jedině kvalitní oprava - a začal bych tím změřením tlaků Citovat
Pegoo Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 Původně zaslal: pastorek Liter na 300 km, guferá nové, netečie. To je zrelé na výmenu krúžkov. Cena cca 1000 Sk za sadu. Odporúčam Goetze, mám s nimi veľmi dobré skúsenosti. Veľmi pravdepodobne sú zapečené a mechanické uvoľňovanie temer nikdy neprežijú. Na prípravky do oleja zabudni, neuvoľnia nič. Záleží taky zda to spraví jen kroužky,že ? Určitě to bude stát víc jak těch 1000sk, pokud si to nebudeš dělat sám. Citovat
janou Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 Asi 7 rokov dozadu sme robili preplach 1.8 srdt pre spotrebu oleja 1l na1000.Pomohlo to ,mal som to auto potom 2roky.Spotreba oleja 1l na 5000km.Použili sme prípravok čo sa dáva do leteckých benzínov a lacný čistý olej 15w40 .Zohriali na volnobehu na 0.5h vypustiť a noné náplne. Po tejto tzv operácii som mal asi 500km čistý priesvitný olej.Nikoho na to nenahováram ,ale mám s tým dobrú skúsenosť. Citovat
Cepica Odesláno 5. červenec 2008 Autor Odesláno 5. červenec 2008 kíky za rady . v Pondelí to vezu na opravu a uvidíme co stým vubec bude jinak mooooooooocccccc dekuji za rady .ve stredu nebo ve ctvrtek se ozvu oki ,a reknu co stím bylo . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.