Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

jo bylo to na tom přelomu let 1992/93

poznáš to podle tý valchy na kufru a interiéru... starší modely mají valchu a hranatější interiér, novější modely nemají valchu a mají víc zaoblený interiér

Odesláno

Od modelu 93 - tj. od 9/92.

Pozor ovšem, v TP bývá často místo roku výroby rok první registrace - takže klidně může být starý model, a v TP mít r.v.93 (takové auto už jsem měl 2x).

Pozná se to mj. podle VIN - starý model má VF315..., nový model má VF34....

Odesláno

jo dobrý, já totiž koupil novej model, kterýmu při dovozu na hranicích napsali že zjištěný datum výroby je 1991 - 405 1,6 s novým vnitřkem a bez valchy za 62.000, klima, elektrika, dobrá cena, ne? koupil sem to v listopadu :-))):papa

Odesláno

Jestli je to auto v pořádku, tak to jde - hlavně ta klima je pěkná, pokud funguje, ta v moc takhle starejch krámech nebývá...

Jo, a \"valcha\", to myslíte ten vroubkovanej plast mezi světly u starého medelu? Já jen, že se ten plast dělal i jako reflexní - hladká odrazka, takže podle toho bych to moc nerozlišoval.

Jinak, fakt dobrej nick...

Odesláno

jo, klima je pěkná, ale musim tam dát novou kapalinu za 1500, jinak je to auto vpoho :cool:

ten nick nevim jakej jinej si mám dát, když se jmenuju jako jedno nejmenovaný rádio z jihu Čech :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...