deddo306Break Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Ahojte,pozeral som v hladani a nenasiel som kolko tak stoji zavarenie chladiča,myslite že sa to oplati dat spravit,vydrži to,alebo mam radšej kupit novy,je to dost pekna palka.Diky za každu radu. Citovat
ozzy56 Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Jestli si chceš auto nějakou dobu nechat,kup nový.Ty opravy stojí většinou za ho..o a pak stejnak skončíš u nového.... Citovat
klumir Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 pokud je chladič poškozený mechanicky-prodřený,prasklý od vibrací,nebo bouračky,tak to svařit jde a celkem to vydrží.ale pokud je totálně zoxidovaný a prožraný od soli-tak jedině nový-tak jak píše ozzy. Citovat
virnik Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 daj noví ja som tiež teras dal noví a ešte aj trupky tym varenim to len polepíš a stoji to za prt ak ho nepredavaš tak ho vymen Citovat
Zbyňa1 Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 Zdravím, dopadl jsem taky tak, že jsem musel namontovat nový chladič klimatizace. Objednal jsem tady : http://www.magmar.cz/shop/index.php?main_page=index , navic tam teď mají 12 % slevy a tak se už dá chladič koupit levněji než jinde. Určitě se tam koukni... Citovat
deddo306Break Odesláno 6. červenec 2008 Autor Odesláno 6. červenec 2008 diky za rady zhodim to dole a uvidim:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.