Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Unicredit banka mi zrušila službu Netbanka - místo toho jsem dostal nějaký kalkulačky (2 účty) a ty potřebuju ke každýmu přihlášení. No dost nepraktický řešení, jelikož docela často cestuju mezi kompama, posílám peníze přes internet a nerad nosim sebou nůši s milionem kravin. Netbanka mi vyhovovala v jednoduchosti přihlášení - stačilo znát svoje číslo a heslo, nic víc. Žádný speciální aplety atd.

Takže poradí někdo inetbanking co by splňoval tyhle kritéria?

- vstup přes jméno a heslo, bez certifikátů a různých zařízení

- bez potřeby instalace různých java atd apletů

- klasicky přes web prohlížeč, nezávislost na IE

- nezávislost na operačním nesystému Windows

- ne ebanka a GE

Odesláno

CS takto funguje, a zabezpeceni plateb se resi zasilanim potvrzovaciho klice na mobil a jeho prepsanim do aplikace.

Driv bylo mozne nastavit limit pro platby, provadene bez autorizace mobilem, nejsem si jist zda je tato moznost dale podporovana. A stale je moznost (skoro bych doporucil) si zapujcit od banky elektronicky klic, a ten pouzivat pro autorizaci transakci nad zvoleny limit (treba 100K, 200K, nebo 345 687 dle libovule majitele.

Odesláno

Taky Posštovní spořitelna to má dělaný pomocí ID čísla a hesla. Zabezpečný je to potvrzením SMS kódu.

Jinak platí pravidlo, že bezpečnost je vždy na úkor pohodlí a jestli ti dali kalkulačku, tak to jen proto, aby tvé peníze byly ve větším bezpečí a né proto, aby ti snad znepříjemňovali život.

Zvaž ještě ten přechod k méně zabezpečenému internetovému bankovnictví!!!

Odesláno

jj, CS je jednoduchá, její Servis24 využívá mobil jak píše Vvitty, je nutné použít autorizaci u všech částek přes SMS. jen v jednom případě ne, a to pokud klient posílá sám sobě peníze mezi účty u CS. autentizační kalkulátor jako vyšší stupeń zabezpečení se dá použít taky.

Odesláno

měl jsem možnost vyzkoušet většinu inetbanking klientů a česká spořka a její servis24 to má podle mně nejlépe zpracované... pěkně přehledné, rychlé a jede to na všech prohlížečích...

Odesláno

díky všem, kouknu na tu spořku, mbanka je taky sympatická vzhledem k poplatkům, ale z hlediska poboček, stability a bankomatů je na tom asi o dost líp. Jenom se děsim toho, že když změnim banku, tak se mi stane to samý - zase někoho napadne, že když se najde pár naivků, kteří svoje heslo napíšou kamkoli včetně emailu, tak zruší tenhle jednoduchej způsob přihlášení..

Odesláno

Ja mam taky mbanku a spokojenost. prihlaseni jmeno heslo + potvrzeni operaci pres SMS. Pobocky nepotrebuju, stejne jsem tam nikdy nechodil nemel jsem duvod. Prachy prijdou prevodem a pak uz jen utracim. U mbank 3 bezplatne vybery mesicne z jakehokoliv bankomatu v CR. navic mam emax-sporici ucet mezi normalnim kontem a timhle mas prevody v realnem case a urok je 3,5 procenta coz se neztrati. Super je ze limity na kartach si muzu nastavit bezplatne pres net jake chci, takze nemusi byt velke a kdyz chci vybrat nebo platit tak je zvednu a nemam strach ze zneuziti karty.

jediny nevyhody co jsem zatim narazil jsou:

-platebni karta neni cipova jen magneticka

-vyber vetsi hotovosti (mala mesta s bankomaty co maj jen 1000 korunove bankovky), takze vybrat 100tisic znamenalo vybirat 3x

Odesláno

ja kombinuju mBank a eBanku (dej ji satan lehkou zem) a spokojenost. u mBank tri výběry za 0 dostačujou a kod stránek je tak jednoduchej ze funguje snad uplne vsude.

Odesláno

emiš: tak změna limitů přes net je super! jen ta magneticka karta je naprd... ještě sem koukal, že výběr v zahraničí je zdarma, to je taky přínos - před pár týdny jsem strávil měsíc v cizině, dohromady 8 zemí a fakt se nedalo platit jenom kartou, takže za každej výber/měnu platit poplatek bylo taky bolestivý

Odesláno

včera jsem cosi zaslech o změnách cen výběrů z bankomatů v zahraničí v EU, podle banky cena 0 - 5,-Kč :myslim

Odesláno

já doporučuji ČSOB přihlášení je pomocí čísla a hesla, potvrzení plateb je přes SMS zprávu. Vše je velmi jednoduché a přehledné a hlavně oproti osobní návštěvě na pobočce je to i levnější....:mrk:):)

Odesláno
Původně zaslal: Petra*

já doporučuji ČSOB přihlášení je pomocí čísla a hesla, potvrzení plateb je přes SMS zprávu. Vše je velmi jednoduché a přehledné a hlavně oproti osobní návštěvě na pobočce je to i levnější....:mrk:):)

tak o CSOB rikaji i jeji vlastni zamestnanci, ze je to snad nejvetsi zlodej na trhu, dokonce oni sami maj ucty jinde

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...