urdemala Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Unicredit banka mi zrušila službu Netbanka - místo toho jsem dostal nějaký kalkulačky (2 účty) a ty potřebuju ke každýmu přihlášení. No dost nepraktický řešení, jelikož docela často cestuju mezi kompama, posílám peníze přes internet a nerad nosim sebou nůši s milionem kravin. Netbanka mi vyhovovala v jednoduchosti přihlášení - stačilo znát svoje číslo a heslo, nic víc. Žádný speciální aplety atd. Takže poradí někdo inetbanking co by splňoval tyhle kritéria? - vstup přes jméno a heslo, bez certifikátů a různých zařízení - bez potřeby instalace různých java atd apletů - klasicky přes web prohlížeč, nezávislost na IE - nezávislost na operačním nesystému Windows - ne ebanka a GE Citovat
Vvitty Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 CS takto funguje, a zabezpeceni plateb se resi zasilanim potvrzovaciho klice na mobil a jeho prepsanim do aplikace. Driv bylo mozne nastavit limit pro platby, provadene bez autorizace mobilem, nejsem si jist zda je tato moznost dale podporovana. A stale je moznost (skoro bych doporucil) si zapujcit od banky elektronicky klic, a ten pouzivat pro autorizaci transakci nad zvoleny limit (treba 100K, 200K, nebo 345 687 dle libovule majitele. Citovat
kveton Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Taky Posštovní spořitelna to má dělaný pomocí ID čísla a hesla. Zabezpečný je to potvrzením SMS kódu. Jinak platí pravidlo, že bezpečnost je vždy na úkor pohodlí a jestli ti dali kalkulačku, tak to jen proto, aby tvé peníze byly ve větším bezpečí a né proto, aby ti snad znepříjemňovali život. Zvaž ještě ten přechod k méně zabezpečenému internetovému bankovnictví!!! Citovat
Guest minimaxa Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 jj, CS je jednoduchá, její Servis24 využívá mobil jak píše Vvitty, je nutné použít autorizaci u všech částek přes SMS. jen v jednom případě ne, a to pokud klient posílá sám sobě peníze mezi účty u CS. autentizační kalkulátor jako vyšší stupeń zabezpečení se dá použít taky. Citovat
Francouz_407 Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 já mám mBank a spokojen www.mbank.cz. Bez poplatků !!!! [upravil dne 3.7.2008 Francouz_407] Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 www.rb.cz resp: https://ibs.rb.cz/IB/ControllerServlet jsem spokojen, vse slape jak ma, zabezpeceni pomoci sms kodu, fakt pohoda. Jsem u nich uz podruhe. Od CSas utikam. [upravil dne 3/7/2008 Jezkovi.voci] Citovat
@re Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 měl jsem možnost vyzkoušet většinu inetbanking klientů a česká spořka a její servis24 to má podle mně nejlépe zpracované... pěkně přehledné, rychlé a jede to na všech prohlížečích... Citovat
urdemala Odesláno 3. červenec 2008 Autor Odesláno 3. červenec 2008 díky všem, kouknu na tu spořku, mbanka je taky sympatická vzhledem k poplatkům, ale z hlediska poboček, stability a bankomatů je na tom asi o dost líp. Jenom se děsim toho, že když změnim banku, tak se mi stane to samý - zase někoho napadne, že když se najde pár naivků, kteří svoje heslo napíšou kamkoli včetně emailu, tak zruší tenhle jednoduchej způsob přihlášení.. Citovat
Emiš Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Ja mam taky mbanku a spokojenost. prihlaseni jmeno heslo + potvrzeni operaci pres SMS. Pobocky nepotrebuju, stejne jsem tam nikdy nechodil nemel jsem duvod. Prachy prijdou prevodem a pak uz jen utracim. U mbank 3 bezplatne vybery mesicne z jakehokoliv bankomatu v CR. navic mam emax-sporici ucet mezi normalnim kontem a timhle mas prevody v realnem case a urok je 3,5 procenta coz se neztrati. Super je ze limity na kartach si muzu nastavit bezplatne pres net jake chci, takze nemusi byt velke a kdyz chci vybrat nebo platit tak je zvednu a nemam strach ze zneuziti karty. jediny nevyhody co jsem zatim narazil jsou: -platebni karta neni cipova jen magneticka -vyber vetsi hotovosti (mala mesta s bankomaty co maj jen 1000 korunove bankovky), takze vybrat 100tisic znamenalo vybirat 3x Citovat
buml Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 ja kombinuju mBank a eBanku (dej ji satan lehkou zem) a spokojenost. u mBank tri výběry za 0 dostačujou a kod stránek je tak jednoduchej ze funguje snad uplne vsude. Citovat
urdemala Odesláno 3. červenec 2008 Autor Odesláno 3. červenec 2008 emiš: tak změna limitů přes net je super! jen ta magneticka karta je naprd... ještě sem koukal, že výběr v zahraničí je zdarma, to je taky přínos - před pár týdny jsem strávil měsíc v cizině, dohromady 8 zemí a fakt se nedalo platit jenom kartou, takže za každej výber/měnu platit poplatek bylo taky bolestivý Citovat
urdemala Odesláno 3. červenec 2008 Autor Odesláno 3. červenec 2008 tak koukam na to jejich demo, na mac os a firefox funguje v pohodě jen ten vzhled je jako by ho dělal nějakej školák, fakt ošklivý stránky Citovat
Guest minimaxa Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 včera jsem cosi zaslech o změnách cen výběrů z bankomatů v zahraničí v EU, podle banky cena 0 - 5,-Kč Citovat
Creams Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 GE splňuje všechny podmínky co máš, ale asi máš jinej důvod ... Citovat
Petra* Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 já doporučuji ČSOB přihlášení je pomocí čísla a hesla, potvrzení plateb je přes SMS zprávu. Vše je velmi jednoduché a přehledné a hlavně oproti osobní návštěvě na pobočce je to i levnější....:) Citovat
buml Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 Původně zaslal: Petra* já doporučuji ČSOB přihlášení je pomocí čísla a hesla, potvrzení plateb je přes SMS zprávu. Vše je velmi jednoduché a přehledné a hlavně oproti osobní návštěvě na pobočce je to i levnější....:) tak o CSOB rikaji i jeji vlastni zamestnanci, ze je to snad nejvetsi zlodej na trhu, dokonce oni sami maj ucty jinde Citovat
Guest minimaxa Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 ano ano, proto jsem od nich utekl k CS Citovat
f3Rd@ Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 jak uz tady nekdo psal, postovni sporitelna... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.