Dundee Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Dnes jsem vytáhl Dřeváka kousek za vesnici a trošku mu upravil světlou výšku podvozku... [upravil dne 2/7/2008 Dundee] Citovat
Dundee Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 Seděl opravdu dost:D EDIT: Sem tam jsem zadrhnul spodkem a zůstalo tam dost zeleně, ale evidentně jsem nic neutrhnul:D [upravil dne 2/7/2008 Dundee] Citovat
Dundee Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 Příčinou tohoto snížení zadní nápravy a extrémního zvýšení nápravy přední bylo toto: pouhých 89 cihel:D:D:D Citovat
MirasCC Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 No vida a Citróni si dělaj námahu se složitou hydraulikou. Přitom by stačilo pár cihel Citovat
Medvěd Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Dneska jsem mezi Slaným a Novou Vsí míjel Formana s károu plnou štěrku. Bohužel od Tebe okoukal jen první část - tzn. jak maximálně naložit, ale zjevně mu chyběl ten správný odhad, aby nepřeložil - což se mu vymstilo upadnutím pravého kola u káry (v asfaltu byly hezké a hluboké rýhy, nicméně vše dopadlo \"dobře\", protože celá souprava zůstala na silnici) Citovat
Dundee Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: Medvěd Dneska jsem mezi Slaným a Novou Vsí míjel Formana s károu plnou štěrku. Bohužel od Tebe okoukal jen první část - tzn. jak maximálně naložit, ale zjevně mu chyběl ten správný odhad, aby nepřeložil - což se mu vymstilo upadnutím pravého kola u káry (v asfaltu byly hezké a hluboké rýhy, nicméně vše dopadlo \"dobře\", protože celá souprava zůstala na silnici) Já měl docela strach, aby to nedopadlo podobně, ale naštěstí to byla cesta cca 300 metrů, ale zato z kopce (směrem od Byšic)... Na větší vzdálenost bych jel raději dvakrát;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.