kadaver Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Tak som si dnes doprial trosku radosti... Potesia ma Vase pripomienky...pozitivne aj negativne... Pacia sa Vam? Citovat
obaf Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Takto to vyzera celkom pekne, ale chcelo by to foto celej palubovky, ze ako to ukaze. Odfot to ze zadnych sedaciek. Citovat
kadaver Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 Vecer...uz sa mi nechce trepat dole...kvoli nohe... :xvulPozitivna sprava je, ze vcera mi dali dole sadru...a nasadili ortezu... svinu velku, tazku.. ALE!!! uz si ju mozem kuuuupat. [upravil dne 2.7.08 kadaver] Citovat
obaf Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 nemyslel som hned, len si chcel vediet nazor, tak soom napisal:papa Drazdiak? Citovat
corsair.cz Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Vypada to zajimave:potlesk, muzes urobit vecerni foto s podsvicenim? Kde jsi ty bily budiky splasil? Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 ja ci taky, jak jsi to udelal????? Citovat
kadaver Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 na aukro...55zlt...mozes si vybrat podsvietenie(ked zadas zegary 406 vyhlada Ti to tu firmu. Tusim sa vola tusim maxtuning). Dik! Citovat
genzer Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 ze by tyto? http://www.allegro.pl/item391120190_biale_zegary_peugeot_406_wiele_modeli.html skoda ze neumim polski Citovat
BoneDaddy Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: genzer ze by tyto? http://www.allegro.pl/item391120190_biale_zegary_peugeot_406_wiele_modeli.html skoda ze neumim polski Je to pěkný, ale se svou znalostí polského jazyka bych stejně nenakoupil. Kadaver: budíky vypadají dobře.:potlesk Citovat
corsair.cz Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 No ta polstina taky nic moc pro me. Co bylo vsechno v tom baleni? Jen me tak napada, ze vedet ty rozmery, nebo mit jednu tuhle folii tak by prece slo dostat to do kompu, treba skenem, upravit jak chces a vysmahnout to laserovkou na pruhlednou folii a bylo by. Teda zni to jednoduse ale asi bude v necem hacek. Je to jen folie nebo co to vlastne je? Sorry za blby otazky ale v tom polskym aukru jsem tomu moc neporozumel. Citovat
kadaver Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 V baleni (obalke) boli komplet budiky vyrezane. Je to plast z vrchu biely, potom cerveny a potom farba podsvietenia. Asi by to islo aj foliou, ale neviem ako by to vyzeralo.. Rucicky som si namaloval sam cervenou farbou. Este chcem zohnat chromove obruce okolo...len nikde neviem zohnat na 5budikove .. Poslali mi to 26.6. a vcera som to uz mal doma. [upravil dne 2.7.08 kadaver] Citovat
kadaver Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: genzer ze by tyto? http://www.allegro.pl/item391120190_biale_zegary_peugeot_406_wiele_modeli.html skoda ze neumim polski Je to pěkný, ale se svou znalostí polského jazyka bych stejně nenakoupil. Kadaver: budíky vypadají dobře.:potlesk Je to ono, ale ja som to kupoval cez aukro.sk. Zaregistroval som sa tam a hotovson. Skus aukro.cz aukro je v polsku allegro. ...a po polsku...? Tak je to slovansky jazyk, tak som chvilku nadteam posedel.. [upravil dne 2.7.08 kadaver] Citovat
Dave_k Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Tady mají stránky. Ale nějak nedodělaný. Jinak pro bydlící poblíž ČR-PL hranic (Hurvajz )je to jen 36km za čarou. Ty budíky vypadají docela dobře. [upravil dne 2/7/08 Dave_k] Citovat
corsair.cz Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: kadaver V baleni (obalke) boli komplet budiky vyrezane. Je to plast z vrchu biely, potom cerveny a potom farba podsvietenia. Asi by to islo aj foliou, ale neviem ako by to vyzeralo.. Rucicky som si namaloval sam cervenou farbou. Este chcem zohnat chromove obruce okolo...len nikde neviem zohnat na 5budikove .. Poslali mi to 26.6. a vcera som to uz mal doma. [upravil dne 2.7.08 kadaver] Tak to jo, ja jsem si rikal ze by to bylo nejaky jednoduchy, no laka me to, ty chromove obruce chci sehnat tez, musi checknout kde by se to dalo splasit, ale zatim musim pockat na penizky... Citovat
corsair.cz Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 2 kadaver: Prosím tě mohl bys to někdy vyfotit ve tmě, jak vypadá to podsvícení? Jsem fakt zvědavej:mrk díky moc Citovat
vojti26 Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 sou nadherny...ze sem tak smely,nejak jsem to tu nenasel,na kolik Te to vyslo? Citovat
vojti26 Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Haaaale mel by jsi zmenit ten nepravdivej zastaralej obrazek uplne v levo pod jmenem atd:D Citovat
vojti26 Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 taaaak,ted koukam ze cena je paradni...bo tead aspon me to prijd dost v mezich,ac polstina mi nejak dela potiz:D:D:D....a tak se ted ptam,je tezky to vymenit? Citovat
malypeto Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 :D Ja mam taketo :D [upravil dne 2.7.08 malypeto] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.