@re Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: Belmondo1 Jo super tak uz vim kde to je. V sobotu zkusim zajet na vrakac a vymenit to, tak drz palce at to pomuze Zatim dikes mělo by to pomoct... pak napiš... Citovat
Belmondo1 Odesláno 7. červenec 2008 Autor Odesláno 7. červenec 2008 Tak tuhle sobotu jsem se na ten vrakac nedostal, takze dam vedet az pristi pondeli Citovat
Kekros Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 no já jsem na to zapomněl , ale když už tu máš někoho se stejnym motorem tak to bude lepší. Jinak jsem ted o víkendu povyměnil půl motoru a i to zelený čidlo. Tak už to neškube, má pěkně čistej volnoběh. Už z toho mam zase auto Citovat
Kinyo Odesláno 11. červenec 2008 Odesláno 11. červenec 2008 Nevíte někdo kolik ten MAP stojí..origo?? mám ten samej problém..ale nechce se mi kupovat někde ňáký jetý.. Citovat
Kinyo Odesláno 13. červenec 2008 Odesláno 13. červenec 2008 Hele, Belmondo..Ten MAP ti asi nepomuze. Jak jsme si tenkrat psali ohledne toho problemu s tema nizkejma otackama, tak ja psal, že sem vyměnil čidlo teploty vzduchu..ale teď jsem zjistil že to nebylo čidlo teploty vzduchu ale právě ten MAP (senzor tlaku vzduchu) a stejně to nepomohlo..A stálo mě to 2 litry.. Citovat
Belmondo1 Odesláno 14. červenec 2008 Autor Odesláno 14. červenec 2008 Takze cidlo teploty vzduchu si nemenil? Tak zkusim vymenit to idkdyz kdyz uz budu na vrakarne tak zkusim vymenit vsechny cidla ktery me prijdou pod ruku Snad uz se tam tenhle tejden dostanu. Vzdycky mi do toho neco vleze Citovat
Kinyo Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 ne, to jsem neměnil..až ho vyměníš tak pak dej vědět jestli to pomohlo.. Citovat
michal24 Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 nazdarek hoši, no ja mam uplne iny problem. Otacky mi na volnobehu drzia na 840 no pri pridaní a drzaní plynu sami poklesnu o cca 500 ot. moze to byt tiez teplotnym cidlom???(upozornil ma na to chlapik na emisnej kontrole) Citovat
Belmondo1 Odesláno 15. červenec 2008 Autor Odesláno 15. červenec 2008 Jestli se ti jenom zhoupnou a pak se zas vrati na tech 840 tak to bude krokacem Citovat
Belmondo1 Odesláno 16. červenec 2008 Autor Odesláno 16. červenec 2008 Tak jsem si sehnal autodata a opravdu motor 3v6 140 kW ma mit 650+-50 ot/min. Takze koncim veskere sve usili na odhalovani chyby pac vse je OK. Skoda ze jsem to nesehnal driv usetrilo by mi to celkem dost penez Citovat
Guest servisman Odesláno 16. červenec 2008 Odesláno 16. červenec 2008 Původně zaslal: Belmondo1 Tak jsem si sehnal autodata a opravdu motor 3v6 140 kW ma mit 650+-50 ot/min. Takze koncim veskere sve usili na odhalovani chyby pac vse je OK. Skoda ze jsem to nesehnal driv usetrilo by mi to celkem dost penez Já ti to psal a nikdo nechtěl věřit :)bohužel Citovat
Belmondo1 Odesláno 16. červenec 2008 Autor Odesláno 16. červenec 2008 Jj tobe jsem chtel podekovat, pac nebejt tvyho prispevku tak honim duchy jeste za rok Takze Diiiiiik [upravil dne 16.7.2008 Belmondo1] Citovat
Guest servisman Odesláno 16. červenec 2008 Odesláno 16. červenec 2008 taky mne bylo divné tak malý otáčky ,ale snad mu to stačí.Bral jsem to AD-2004 Citovat
Kinyo Odesláno 16. červenec 2008 Odesláno 16. červenec 2008 Hele Belmondo, a nerikal si tenkrat, ze ti obcas na par vterin ty otacky stoupnou a drzej +- 850 ??Tak to je taky divny ne..jestli teda mas mit +-650, tak proc se to obcas zvysi??? Me to taky prave dela.. Me prijde ze by ten muj motor mel mit otacky tak jako kdyz bezi klima..to se mi zvednou na tech +-850 Citovat
Belmondo1 Odesláno 16. červenec 2008 Autor Odesláno 16. červenec 2008 JJ to jsem psal, ale jelikoz jsem zjistil ze se maji otacky zvedat pri kdejaky blbosti ( otocenim volantu, zapnuti klimosky a kdo vi kdy jeste), tak uz to beru jako normalni jev, kterej ma byt. A docela vazne zjistuju ze jiste motory od peugeotu jsou opravdu nepovedene viz 3v6 140kw. Mam takovej dojem ze ty otacky jsou tak nizke hlavne proto ze se snazil aspon trosku stlacit spotrebu, ale auto potrebuje preci jen aspon tech 750 a tak to pri ruznych potrebach zvysi. No proste je to fakt nepovedeny. Spotreba jako krava a kultivovanost chodu motoru asi jako u skodovackyho 3 valce (ovsem pouze na volnobeh, pri zatezi uz je to jiny kafco) Jedinej klad kterej bych tam shledal je asi jeho zivotnost tipnul bych si ze vydrzi pomerne dost km. Velky obsah a maly vykon tomu davaji predpoklady Ja osobne s nim drtim 30 tis km rocne a nebejt toho honeni za prizrakem nizkych otacek jsem snim nemel zadnej problem [upravil dne 16.7.2008 Belmondo1] [upravil dne 16.7.2008 Belmondo1] Citovat
Belmondo1 Odesláno 16. červenec 2008 Autor Odesláno 16. červenec 2008 Koukal jsem na ten tvuj motor a ten by mel mit 700+-50 takze i 650 ot/min je OK Původně zaslal: Kinyo Hele Belmondo, a nerikal si tenkrat, ze ti obcas na par vterin ty otacky stoupnou a drzej +- 850 ??Tak to je taky divny ne..jestli teda mas mit +-650, tak proc se to obcas zvysi??? Me to taky prave dela.. Me prijde ze by ten muj motor mel mit otacky tak jako kdyz bezi klima..to se mi zvednou na tech +-850 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.