Ferry Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: Devastátor ale ty máš v kufru plynovou bombu, já ne to neni tak velka vaha, zase mam prazdnou benzinovou nadrz Citovat
Guest servisman Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 u svého bejvalýho sedanu jsem tam dal taky jen dva prsty Citovat
f3Rd@ Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 nevypada to zas tak nizko, ona 406 ma normle ten zadek trosku niz, zkus si postelovat svetlta, at neoslnujes a kasli na to... Citovat
švejk Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 2 Ferry: ty mas auto taky podstatne niz nez ja mam svoje honza406 je na tom podle fotky stejne jako ty.. a ja mam zas ten zadek priblizne stejne vysoko jako OK406 (zadek polozen vyse nez mate vy dva a auto jako celek je skloneno smerem dopredu). Neni teoreticky mozny, ze by to bylo skutecne tlumicema? (ze je nekdo ma kratsi, nekdo delsi?) Citovat
švejk Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 viz. zde.. (neni to moc videt, ale pro predstavu doufam staci) Citovat
čakom Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 Tak jsem změřil seriový pružiny májí 35 cm. Takto vypadalo moje auto na seriovým podvozku a na kolech 185/70/14 Citovat
Devastátor Odesláno 6. červenec 2008 Autor Odesláno 6. červenec 2008 díky za vaše postřehy a informace, ale vím, že když jsem s ním začal jezdit před několika lety byl podstatně výš, vždycky jezdil na patnáctkách kolech, sundám jednu pružinu a změřím ji, výška přeci nemůže záviset na tlumičích. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.