Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny příznivce značky. Hledal jsem ve foru problém který se mi vyskytl na mém 1.8 16V a nic podobného jsem nenašel. Zadní část mi klesla tak nízko, že mezi blatníkem a kolem nemám skoro žádnou mezeru. Myslíte, že by to mohlo být pružinami nebo tlumiči. Díky za každý inspirující podnět.

Odesláno

fotku můžu udělat, ale zarazil jsem se když na mně začaly blikat protijedoucí auta, zjistil jsem, že mám předek výš jak zadek, je to divné, nevíš jakou má mít délku originál kdybych ji vymontoval

Odesláno
Původně zaslal: Devastátor

mám sedan, to by bylo fajn pokud to změříš aspoň se budu mít od čeho odpíchnout. Dík

Pokud na to nezapomenu tak to bude až koncem týdne. dřív se tam asi nedostanu.

Odesláno

mel bych na prodej jedny pruziny ale jsou z breaku, zase by ale asi byly tvrdsi, tak by to tolik nesedelo u zeme ;)

[upravil dne 30/6/08 Ferry]

Odesláno

to uskakovani v zatackach, tak tam je moznost ze jsou vymlacene vodorovne tycky kteryma se steluje geometrie a odklon kola, popripade budou vymlaceny taky horni ulozeni tlumicu a nejspis budou i tlumice v haji. videl bych to dat do nejakeho servisu at se na to podivaj

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

to uskakovani v zatackach, tak tam je moznost ze jsou vymlacene vodorovne tycky kteryma se steluje geometrie a odklon kola, popripade budou vymlaceny taky horni ulozeni tlumicu a nejspis budou i tlumice v haji. videl bych to dat do nejakeho servisu at se na to podivaj

souhlasim s tlumičema. Koukni pod auto na to horní uložení tlumičů. Jinak tohle se taky stalo kamarádovi na formanu. Oba tlumiče mu odešli najednou a zadek byl dole

Odesláno

jenže auto tlumí relativně dobře, žádné houpání, ale když strčím do kufru cokoli trošku těžšího tak lehne na doraz, typoval bych to na unavené pružiny, ale co ty kola do A

post-0-14109601310904_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...