Devastátor Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Zdravím všechny příznivce značky. Hledal jsem ve foru problém který se mi vyskytl na mém 1.8 16V a nic podobného jsem nenašel. Zadní část mi klesla tak nízko, že mezi blatníkem a kolem nemám skoro žádnou mezeru. Myslíte, že by to mohlo být pružinami nebo tlumiči. Díky za každý inspirující podnět. Citovat
čakom Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 řekl bych že pružiny A to na obou stranách nebo jen na jedne? [upravil dne 30.6.2008 čakom] Citovat
Devastátor Odesláno 30. červen 2008 Autor Odesláno 30. červen 2008 je to stejné na obou stranách Citovat
čakom Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 nemáš nějaké foto jak jsou ty pružiny moc stlačeny? Nepraskli náhodou? Ale je blbost že by praskli zarás:myslim Citovat
Devastátor Odesláno 30. červen 2008 Autor Odesláno 30. červen 2008 fotku můžu udělat, ale zarazil jsem se když na mně začaly blikat protijedoucí auta, zjistil jsem, že mám předek výš jak zadek, je to divné, nevíš jakou má mít délku originál kdybych ji vymontoval Citovat
čakom Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 mám změřený jen přední. U otca na půdě mi leží zadní tak bych to mohl do konce týdne přeměřit. Máš sedan nebo break? Citovat
Devastátor Odesláno 30. červen 2008 Autor Odesláno 30. červen 2008 mám sedan, to by bylo fajn pokud to změříš aspoň se budu mít od čeho odpíchnout. Dík Citovat
čakom Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Původně zaslal: Devastátor mám sedan, to by bylo fajn pokud to změříš aspoň se budu mít od čeho odpíchnout. Dík Pokud na to nezapomenu tak to bude až koncem týdne. dřív se tam asi nedostanu. Citovat
Ferry Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 mel bych na prodej jedny pruziny ale jsou z breaku, zase by ale asi byly tvrdsi, tak by to tolik nesedelo u zeme [upravil dne 30/6/08 Ferry] Citovat
Kekros Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Devastátor: a nehoupe se to když přeedeš nějakej hrbol ? Tim nemyslim , že se to zhoupne jen jednou, ale několikrát. Nebo s tim radši nejezdíš ? Citovat
Devastátor Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 Ne nehoupe spíš to na nerovnostech v zatáčkách uskakuje do strany a ještě jsem zapoměl napsat že kola jsou do A pravé víc a levé míň Citovat
Ferry Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 to uskakovani v zatackach, tak tam je moznost ze jsou vymlacene vodorovne tycky kteryma se steluje geometrie a odklon kola, popripade budou vymlaceny taky horni ulozeni tlumicu a nejspis budou i tlumice v haji. videl bych to dat do nejakeho servisu at se na to podivaj Citovat
navaho Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 to je divný že ti to huplo dolu na obouch stranách kdyby na jedný tak by to byla stopro prasklá pružina ale na obouch stranách tam bude zakopanej pes: Citovat
Kekros Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: Ferry to uskakovani v zatackach, tak tam je moznost ze jsou vymlacene vodorovne tycky kteryma se steluje geometrie a odklon kola, popripade budou vymlaceny taky horni ulozeni tlumicu a nejspis budou i tlumice v haji. videl bych to dat do nejakeho servisu at se na to podivaj souhlasim s tlumičema. Koukni pod auto na to horní uložení tlumičů. Jinak tohle se taky stalo kamarádovi na formanu. Oba tlumiče mu odešli najednou a zadek byl dole Citovat
Devastátor Odesláno 3. červenec 2008 Autor Odesláno 3. červenec 2008 jenže auto tlumí relativně dobře, žádné houpání, ale když strčím do kufru cokoli trošku těžšího tak lehne na doraz, typoval bych to na unavené pružiny, ale co ty kola do A Citovat
Devastátor Odesláno 3. červenec 2008 Autor Odesláno 3. červenec 2008 na fotce to není tak znatelné Citovat
Ferry Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 mno na mym aute bych nerekl ze to mam nejak vys nez ty Citovat
Devastátor Odesláno 3. červenec 2008 Autor Odesláno 3. červenec 2008 hmm, vypadá to podobně, ale potkávám 406ky kde strčím celou ruku a tady sotva dva prsty Citovat
Devastátor Odesláno 3. červenec 2008 Autor Odesláno 3. červenec 2008 ale ty máš v kufru plynovou bombu, já ne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.