Viper86 Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: cezar Původně zaslal: Viper86 co říkáte na borbet ls? já jsem si je koupil a jel jsem si je nechat nazout do pneuservisu a tam mi řekli že jsou to měkký sráče, že jsem si je vůbec neměl kupovat, tak mě nasrali. hmm no pozri mal by si si ty sam spravit nazor a nie dat na nejaky subjektivny odhad nejakeho typka,uvidis sam,ja bych zas moc nedaval na take reci hentoho typu:super kdyby to byly nějaký levný kola tak nic neřeknu, ale tyhle mě stál kus 3200kč/ks místo původních 4300Kč/ks Citovat
cezar Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: Viper86 Původně zaslal: cezar Původně zaslal: Viper86 co říkáte na borbet ls? já jsem si je koupil a jel jsem si je nechat nazout do pneuservisu a tam mi řekli že jsou to měkký sráče, že jsem si je vůbec neměl kupovat, tak mě nasrali. hmm no pozri mal by si si ty sam spravit nazor a nie dat na nejaky subjektivny odhad nejakeho typka,uvidis sam,ja bych zas moc nedaval na take reci hentoho typu:super kdyby to byly nějaký levný kola tak nic neřeknu, ale tyhle mě stál kus 3200kč/ks místo původních 4300Kč/ks tyy teda poviem ti,fakt super kara,presne takto by som si chcel aj ja trosku upravit akurat farba bude cierna,tie elektrony super,aspon uz viem ako by to vyzeralo na aute..no a co sa tyka tych svetiel tak cire by som si dal,mas to fajn, Citovat
Miss Scratch Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: Scratch OZ mohu vrele doporucit taky doporucuju, jsou perfektni na poskrabani.-))) nejlepsi je v Jevanech takova uza zatacka s peknym obrubnikem.-))) hihi pak to teprv bude dokonale.-)) Citovat
Viper86 Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: cezar Původně zaslal: Viper86 Původně zaslal: cezar Původně zaslal: Viper86 co říkáte na borbet ls? já jsem si je koupil a jel jsem si je nechat nazout do pneuservisu a tam mi řekli že jsou to měkký sráče, že jsem si je vůbec neměl kupovat, tak mě nasrali. hmm no pozri mal by si si ty sam spravit nazor a nie dat na nejaky subjektivny odhad nejakeho typka,uvidis sam,ja bych zas moc nedaval na take reci hentoho typu:super kdyby to byly nějaký levný kola tak nic neřeknu, ale tyhle mě stál kus 3200kč/ks místo původních 4300Kč/ks tyy teda poviem ti,fakt super kara,presne takto by som si chcel aj ja trosku upravit akurat farba bude cierna,tie elektrony super,aspon uz viem ako by to vyzeralo na aute..no a co sa tyka tych svetiel tak cire by som si dal,mas to fajn, další pro inspiraci:D Citovat
cezar Odesláno 4. červenec 2008 Autor Odesláno 4. červenec 2008 Původně zaslal: Viper86 Původně zaslal: cezar Původně zaslal: Viper86 Původně zaslal: cezar Původně zaslal: Viper86 co říkáte na borbet ls? já jsem si je koupil a jel jsem si je nechat nazout do pneuservisu a tam mi řekli že jsou to měkký sráče, že jsem si je vůbec neměl kupovat, tak mě nasrali. hmm no pozri mal by si si ty sam spravit nazor a nie dat na nejaky subjektivny odhad nejakeho typka,uvidis sam,ja bych zas moc nedaval na take reci hentoho typu:super kdyby to byly nějaký levný kola tak nic neřeknu, ale tyhle mě stál kus 3200kč/ks místo původních 4300Kč/ks tyy teda poviem ti,fakt super kara,presne takto by som si chcel aj ja trosku upravit akurat farba bude cierna,tie elektrony super,aspon uz viem ako by to vyzeralo na aute..no a co sa tyka tych svetiel tak cire by som si dal,mas to fajn, další pro inspiraci:D hmm teda fakt krasne auticko,uz mi slina tece,pocuj tie bosne listy to sa lepi alebo ako a to kridlo v zadu?to je takisto lepene??a kolko ta to vyjslo myslim tie listy,svetla,kridlo... Citovat
Viper86 Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 Původně zaslal: cezar Původně zaslal: Viper86 Původně zaslal: cezar Původně zaslal: Viper86 Původně zaslal: cezar Původně zaslal: Viper86 co říkáte na borbet ls? já jsem si je koupil a jel jsem si je nechat nazout do pneuservisu a tam mi řekli že jsou to měkký sráče, že jsem si je vůbec neměl kupovat, tak mě nasrali. hmm no pozri mal by si si ty sam spravit nazor a nie dat na nejaky subjektivny odhad nejakeho typka,uvidis sam,ja bych zas moc nedaval na take reci hentoho typu:super kdyby to byly nějaký levný kola tak nic neřeknu, ale tyhle mě stál kus 3200kč/ks místo původních 4300Kč/ks tyy teda poviem ti,fakt super kara,presne takto by som si chcel aj ja trosku upravit akurat farba bude cierna,tie elektrony super,aspon uz viem ako by to vyzeralo na aute..no a co sa tyka tych svetiel tak cire by som si dal,mas to fajn, další pro inspiraci:D hmm teda fakt krasne auticko,uz mi slina tece,pocuj tie bosne listy to sa lepi alebo ako a to kridlo v zadu?to je takisto lepene??a kolko ta to vyjslo myslim tie listy,svetla,kridlo... Ty lemy a křídlo jsou lepený silikonem podle toho co jsem viděl, a ty prahy jsou zespoda přinejtovaný speciálníma nejtama, ale takhle upravené jsem už auto koupil.Co se týče světel tak přední světla jsou Morette a cenu jsem si dohledal, že stojí asi 22 000Kč sada, ale viděl jsem, že i tyhle světla dělaj jako druhovýrobu a stojej jen 4500/sada, mě se hrozně líběj protože to auto vypadá uplně jinak!!! zadní světla to jsou klasický čirý asi 1500Kč za sadu Citovat
Viper86 Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 tady je máš za 3300kč http://www.kopacek.cz/peugeot/206/predni-lampy/peugeot-206-99-06-angel-eyes-projektory-type-3d Citovat
cezar Odesláno 6. červenec 2008 Autor Odesláno 6. červenec 2008 Původně zaslal: Viper86 tady je máš za 3300kč http://www.kopacek.cz/peugeot/206/predni-lampy/peugeot-206-99-06-angel-eyes-projektory-type-3d hej krasne okale,fakt tak ako pises to auto je uplne ine staci len ked vymenis svetla a das elektrony a hned je z auta iny pocit Citovat
killer Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 CHtěl bych se zeptat jak jsou na tom obecně kola Xtreme z kvalitou?Co si o nich myslíte-mají totiž docela nízké ceny. Citovat
Viper86 Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 Já teda nevim, ale podle těch cen budou asi docela měkký Citovat
cezar Odesláno 10. červenec 2008 Autor Odesláno 10. červenec 2008 hm a neviete niekto o neakom teste elektronov-?ked tak citam moc ludi v kvalite sa nevyzna Citovat
Honza G. Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Na můj vkus jsou tyhle paprskovitá kola moc \"hranatá\", taky jsem se po nich díval, ale když jsem je zkoušel na konfigurátoru tak mi pořád na nich něco vadilo. Potom jem našel foto RCčka a ty kola mi ke kulaté 206 sedla lépe a tak jsem začal schánět podobný typ. Ale to je asi otázka individuálního vkusu a celkového doladění. http://img26.imageshack.us/img26/2174/76ae12ng1.jpg http://img9.imageshack.us/img9/9844/93a812hf3.jpg http://img160.imageshack.us/img160/5993/nov79tisch8.jpg [upravil dne 19/2/09 jangoll] [upravil dne 19/2/09 jangoll] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.