Pata Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: janča205 na co:myslim Piju jen 2x do roka - na Seci a na Sebe a Sebe si jeste rozmyslim asi se zastavim do Zastavky Citovat
janča205 Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Klidně se zastav,jinak se omlouvám za Taky pociťuju,že čas nehorázně letí,ale bohužel to už lepší nebude! Citovat
John Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: janča205 Taky pociťuju,že čas nehorázně letí,ale bohužel to už lepší nebude! Ale neřikej vždyť jsi ještě mladá..... co máme řikat mi starší.... REJP Ale jinak plně souhlasím fakt to utíka ten čas až moc rychle. Citovat
janča205 Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 John: tak promiň,zapomněla jsem,že už nejsi nejmladší Citovat
John Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: janča205 John: tak promiň,zapomněla jsem,že už nejsi nejmladší No čím dál tím víc si připadám,že už patřím někam jinam.... REJPALKO... ale i tak mi to nevadí moc :aut Citovat
peugeotkovic Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 [upravil dne 3.7.2008 peugeotkovic] Citovat
Demo Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: peugeotkovic a nějaký ten vercajk k tomu:aut už by se kluk měl pomalu učit Mlady se bude ucit na mechanika? Stesti, ze nechce byt gynekologem to bych pak nechtel videt ten dort... [upravil dne 3.7.2008 Demo] Citovat
Béďa Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 teda fakt to strasne leti, mladas vypada spokojene.. Citovat
Dundee Odesláno 3. červenec 2008 Autor Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: Rebik Dunde: Pěkné, už kouří?? Měl by? Zatim sní všechno, na co přijde, leze úplně všude a nejradši tahá za vlsy (takže asi půjdu brzy \"trojkou\":D)... Citovat
jarajarda Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Tak velká gratulace:super Jo, nikdo nemládne, ale buď v klidu, na něm je zatím vidět nejrychleji, že stárne, za chvíli to bude naopak otče:D Citovat
Kdo Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Taky dodatečně mladému muži gratuluji. Jj, letí to. Párkrát ho výchovně plácneš po zadku, pak se několikrát vyspíš a bít ho budeš už jen v sebeobraně.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.