Marousek Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Kluci mojí potřebuju poradit. Včera jsem přišel k autu a zjistil jsem že nějakej kr.tén mi objel auto klíčem. Auto mám 14 dní takže mě to celkem sere. Lak sice není bůh ví co, ale přece jen to vypadá blbě. Místy je to jen povrchový ale občas je to trochu hlubší. Takže čím to nejlépe aspoň trochu opravit (zamaskovat)? Jo a je to bílá barva. Díky Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Skus to najskor poriadne vylestit s tempo pastou, inac si myslim ze akekolvek zatieranie bude zbytocne... Tempo sa predava ako brusna pasta, mal by si ju dostat kupit v kazdych autosuciastkach alebo na pumpach ... Citovat
Marousek Odesláno 30. červen 2008 Autor Odesláno 30. červen 2008 Jo díky o tom tempu jsem přemyšlel. Takže to zkusím tím popřípadě korekční tužkou. Citovat
klumir Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 mysli na to,že v Tempu je dost silný vosk.takže pokud do toho nejdříve vlatíš Tempem,tak už se tužka nechytne..... Citovat
Kejticka Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 jj tempo je suprova vec...Ja bych to skusila jim...Ja osobne ho pouzivam taky a vzhledem k tomu ,ze dementu s klicema pribyva,tak docela casto... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.