xVlasta Odesláno 1. březen 2004 Odesláno 1. březen 2004 Zdravim vsechny, mam mozna pro nekoho hloupy dotaz, ale nejsem odbornik a palubovku jsem nikdy na Peugeotu nerozebiral. Praskla mi nejspise zarovka ktera podsvicuje cast tachometru a nadrz (ted tam mam sero). Zajimalo me jak je narocne vymena zarovky a hlavne kde zacit aby jsem se k ni nejlepe dostal ? (aniz by jsem nekde neco urval, popr. zlomil nejakou cast plastu ) Diky cau Vlasta ! Citovat
Lenale Odesláno 1. březen 2004 Odesláno 1. březen 2004 nazdar... tento problém tady už byl několikrát řešen ... mrkni do starších debat... Citovat
Lenale Odesláno 1. březen 2004 Odesláno 1. březen 2004 mrkni sem [Editován dne 1/3/04 Lenale] Citovat
xVlasta Odesláno 1. březen 2004 Autor Odesláno 1. březen 2004 To Lenale: Diky, snad mi to pomuze, i kdyz je to pro 406. (doufam, ze tam neni zvlaste velky rozdil 405 vs 406) Citovat
oddie Odesláno 1. březen 2004 Odesláno 1. březen 2004 Starší model 405: kaplička nad budíky je držena 3 šrouby s hlavou 10, jsou přístupné po vypáčení záslepek vedle spínačů (světel a varov. blinkrů a vyhř. zad. skla). Samotné budíly pak drží na dvou šroubec na bocích. Novější model 405: budíky se dají vyndat rovnou (drží na 3 šroubech zevnitř \"kapličky\", která je v kuse s celou palubkou), je ale třeba sundat volant a příp. i krycí plasty sloupku volantu, dle potřeby. Citovat
xVlasta Odesláno 5. březen 2004 Autor Odesláno 5. březen 2004 To Oddie : Mam starsi verzi 3 srouby jsem nasel, o vikendu se dotoho pustim.....Diky snad to vsechno dopadne OK ! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.