Blizzard Odesláno 29. září 2008 Autor Odesláno 29. září 2008 ale nestydí jenom mam fotku z dnešního odpoledne když jsem s paul jane sháněl spojku na výfuk a pavlovi se moc líbilo jak jsem na (v době příjezdu přeplněném) parkovišti zaparkoval Citovat
čakom Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 Blizzard:Duplexy dobrý Zajimavě zaparkovaný Z čeho je ten plast pod narazníkem? Citovat
Stifler Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 Tak to je luxusní parkování, to chci umět taky Citovat
Přema Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 Hmmmmm to je slovo do pranice........:super:super:super:super pěkné moc pěkné..... Citovat
paul jane Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 to je nedbale zaparkovana 406tka na trech kolech jinak jsem ti to rikal odpoledne a reknu to i ted moc pekne a mozna neco spachame u me nevim promyslim to [upravil dne 29.9.2008 paul jane] Citovat
Blizzard Odesláno 29. září 2008 Autor Odesláno 29. září 2008 Původně zaslal: čakom Blizzard:Duplexy dobrý Zajimavě zaparkovaný Z čeho je ten plast pod narazníkem? díky všem. že jo vono fakt nikde nebylo místo plast je z předního podnárazníku na jedničkovou šoctávku. už jenom křídlo (mam doma), prahy (ve výrobě) a fólie a je to hotový. [upravil dne 29.9.2008 Blizzard] Citovat
čakom Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 Původně zaslal: Blizzard Původně zaslal: čakom Blizzard:Duplexy dobrý Zajimavě zaparkovaný Z čeho je ten plast pod narazníkem? díky všem. že jo vono fakt nikde nebylo místo plast je z předního podnárazníku na jedničkovou šoctávku. už jenom křídlo (mam doma), prahy (ve výrobě) a fólie je to hotový. Co to bude za prahy? Citovat
Blizzard Odesláno 29. září 2008 Autor Odesláno 29. září 2008 Původně zaslal: paul jane to je nedbale zaparkovana 406tka na trech kolech jinak jsem ti to rikal odpoledne a reknu to i ted moc pekne a mozna neco spachame u me nevim promyslim to [upravil dne 29.9.2008 paul jane] samozřejmě že můžeme. jinak pro info: koncovky 400kč/ks roura 60 za cca 200kč spojka na výfuk průměr 60 450kč 20 hodin práce Citovat
Blizzard Odesláno 29. září 2008 Autor Odesláno 29. září 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Blizzard Původně zaslal: čakom Blizzard:Duplexy dobrý Zajimavě zaparkovaný Z čeho je ten plast pod narazníkem? díky všem. že jo vono fakt nikde nebylo místo plast je z předního podnárazníku na jedničkovou šoctávku. už jenom křídlo (mam doma), prahy (ve výrobě) a fólie je to hotový. Co to bude za prahy? prahy budou unikáty, dělá je Láďa (tmavozelená 406 break) mělo by to být podobné originálním prahům ze 405 barva černá matná ... pravděpodobně Citovat
paul jane Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 to blizzard : cenu tak nejak vim uvidime jak to promyslim Citovat
čakom Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 Původně zaslal: Blizzard Původně zaslal: paul jane to je nedbale zaparkovana 406tka na trech kolech jinak jsem ti to rikal odpoledne a reknu to i ted moc pekne a mozna neco spachame u me nevim promyslim to [upravil dne 29.9.2008 paul jane] samozřejmě že můžeme. jinak pro info: koncovky 400kč/ks roura 60 za cca 200kč spojka na výfuk průměr 60 450kč 20 hodin práce A jaký koncový tlumiče? S prahama se nechám překvapit. Citovat
Blizzard Odesláno 29. září 2008 Autor Odesláno 29. září 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Blizzard Původně zaslal: paul jane to je nedbale zaparkovana 406tka na trech kolech jinak jsem ti to rikal odpoledne a reknu to i ted moc pekne a mozna neco spachame u me nevim promyslim to [upravil dne 29.9.2008 paul jane] samozřejmě že můžeme. jinak pro info: koncovky 400kč/ks roura 60 za cca 200kč spojka na výfuk průměr 60 450kč 20 hodin práce A jaký koncový tlumiče? S prahama se nechám překvapit. nechal jsem original. dlouho jsem přemýšlel a zvolil jsem nakonec raději komfort a ticho v autě rozvedený to na druhou stranu mám jak se to normálně dělá vzadu za nárazníkem. Citovat
čakom Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 Původně zaslal: Blizzard Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Blizzard Původně zaslal: paul jane to je nedbale zaparkovana 406tka na trech kolech jinak jsem ti to rikal odpoledne a reknu to i ted moc pekne a mozna neco spachame u me nevim promyslim to [upravil dne 29.9.2008 paul jane] samozřejmě že můžeme. jinak pro info: koncovky 400kč/ks roura 60 za cca 200kč spojka na výfuk průměr 60 450kč 20 hodin práce A jaký koncový tlumiče? S prahama se nechám překvapit. nechal jsem original. dlouho jsem přemýšlel a zvolil jsem nakonec raději komfort a ticho v autě rozvedený to na druhou stranu mám jak se to normálně dělá vzadu za nárazníkem. Sice to dělat nebudu (šel jsem jinou cestou) ale jen tak ze zvědavosti bys mohl dát foto ze spodu. S tím tichem máš pravnu po roce a půl jsem dal seriovej koncák a už asu nikdy ladák dávat nebudu. Citovat
Blizzard Odesláno 29. září 2008 Autor Odesláno 29. září 2008 Původně zaslal: čakom Sice to dělat nebudu (šel jsem jinou cestou) ale jen tak ze zvědavosti bys mohl dát foto ze spodu. S tím tichem máš pravnu po roce a půl jsem dal seriovej koncák a už asu nikdy ladák dávat nebudu. jojo, vím jakou cestou jsi šel, ale podle mě na auto jako je 406 vejfuk prostě patří... a né jeden (dokonce na bývalé 406 jsem měl 4 ) zespodu to blejsknu zejtra až to bude na rampě, ale nebude to nic extra světobornýho. roura ještě nenatřená a opálená od svářečky vedoucí mezi vanou rezervy a nárazníkem Citovat
čakom Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 Původně zaslal: Blizzard Původně zaslal: čakom Sice to dělat nebudu (šel jsem jinou cestou) ale jen tak ze zvědavosti bys mohl dát foto ze spodu. S tím tichem máš pravnu po roce a půl jsem dal seriovej koncák a už asu nikdy ladák dávat nebudu. jojo, vím jakou cestou jsi šel, ale podle mě na auto jako je 406 vejfuk prostě patří... a né jeden (dokonce na bývalé 406 jsem měl 4 ) zespodu to blejsknu zejtra až to bude na rampě, ale nebude to nic extra světobornýho. roura ještě nenatřená a opálená od svářečky vedoucí mezi vanou rezervy a nárazníkem Vim jak vypadala tvoje bývalá 406. kdepak ted jezdí? Bez koncovek je mín starostí [upravil dne 29.9.2008 čakom] Citovat
Blizzard Odesláno 29. září 2008 Autor Odesláno 29. září 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Blizzard Původně zaslal: čakom Sice to dělat nebudu (šel jsem jinou cestou) ale jen tak ze zvědavosti bys mohl dát foto ze spodu. S tím tichem máš pravnu po roce a půl jsem dal seriovej koncák a už asu nikdy ladák dávat nebudu. jojo, vím jakou cestou jsi šel, ale podle mě na auto jako je 406 vejfuk prostě patří... a né jeden (dokonce na bývalé 406 jsem měl 4 ) zespodu to blejsknu zejtra až to bude na rampě, ale nebude to nic extra světobornýho. roura ještě nenatřená a opálená od svářečky vedoucí mezi vanou rezervy a nárazníkem Vim jak vypadala tvoje bývalá 406. kdepak ted jezdí? Bez koncovek je mín starostí [upravil dne 29.9.2008 čakom] nevim kde jezdí. prodal jsem jí do výkupu AAA starosti? to je radost hlavne Citovat
čakom Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 Původně zaslal: Blizzard Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Blizzard Původně zaslal: čakom Sice to dělat nebudu (šel jsem jinou cestou) ale jen tak ze zvědavosti bys mohl dát foto ze spodu. S tím tichem máš pravnu po roce a půl jsem dal seriovej koncák a už asu nikdy ladák dávat nebudu. jojo, vím jakou cestou jsi šel, ale podle mě na auto jako je 406 vejfuk prostě patří... a né jeden (dokonce na bývalé 406 jsem měl 4 ) zespodu to blejsknu zejtra až to bude na rampě, ale nebude to nic extra světobornýho. roura ještě nenatřená a opálená od svářečky vedoucí mezi vanou rezervy a nárazníkem Vim jak vypadala tvoje bývalá 406. kdepak ted jezdí? Bez koncovek je mín starostí [upravil dne 29.9.2008 čakom] nevim kde jezdí. prodal jsem jí do výkupu AAA starosti? to je radost hlavne Vyříznout díru dopasovat koncovku do díry to už mě nebavilo. Citovat
Blizzard Odesláno 2. říjen 2008 Autor Odesláno 2. říjen 2008 Tak na výfuky se dostanu bohužel až dneska. Jinak někdy příští týden by se na autě už měly objevit i prahy a křidýlko Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 na prahy jsem zvedav, s tlumicem jsi me zklamal :-) to mi to tak rve? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.