Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No a tu chybu to vyhazuje jen \"za studena\" nebo stále? Tak nějak mi nejde do hlavy, proč by měla být přád FAP filtrem nízká teplota. Tam jdou ven spaliny. To by to muselo přisávat studený vzduch odněkud, což se mi zdá jako nesmysl nebo by spalování muselo být nějaké špatné, ale to by pak auto asi špatně jelo a nebo to čidlo hlásí blbosti... Ale jen vařím z vody...

Odesláno

Hlášku jsem vymazal, pak jsem jel nakoupit a nechal jsem auto v podzemních garáží asi tak 1 hod., pak jsem vyjel na křižovatku a vyhodilo to chybu. prostě to napsalo příliš nízká teplota před fap filtrem - nízká teplota výfukového potrubí. Už nevím kde hledat. Jinak ta chyba je tam stále, dokud jí nesmažu, nebo někdy po týdnu zmizí a pak zase naskočí.

Odesláno

Tak sem dej typ auta a motoru na který se to vztahuje a já se podívám do serviceboxu, jestli tam něco nenajdu.

Nebo se do serviceboxu podívej sám.

Tady je adresa: http://public.servicebox.peugeot.com

Registrace je zdarma. Jen zadáš VIN a v náhradních dílech najdeš i náčrtky. Hledal bych u výfukového potrubí. Tam bys mohl najít i FAP filtr a i by tam mohlo být zakresleno, zda je tam nějaký senzor.

Odesláno

Tak to je pěkný:mrk, vypadá to že by to mohlo být to levnější jelikož mi to psalu tu nízkou teplotu, a tamto je tam na tlaky, ty by měly být v pohodě. Přeci jenom je tam velká teplota a ta sonda je přímo uvnitř,proto by mohla být vadná. Jinak dnes mi to zhaslo, jel jsme do kopce, trošku jsem jí roztah a hláška je fuč. Tak uvidím v neděli mám sraz s technikem s peugeotu.

Odesláno

JJ, je to na 100%, včera večer jsem mluvil s klukem z autorizovaného servisu peugeot, a ten mi to potvrdil, že by to čidlo (lamda sonda) mohla být špatá, jen to musí ještě na píchnou na diagnostiku. :super

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak celý problém je vyřešen, je to lamda sonda, tak pokud budete mít někdo podobný problém tak je to čidlo teploty na fapu (lamda sonda) cena 1.400,- s dph a práce doma si to vymnění každý sám:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...