ladas307 Odesláno 25. červen 2008 Odesláno 25. červen 2008 Zdarec, potřebuji poradit, byl jsme na diagnostice a vyhodilo mi to tam chybu - příliš nízká teplota před fap filtrem, poradíte mi někdo , kde je chyba? Citovat
ladas307 Odesláno 26. červen 2008 Autor Odesláno 26. červen 2008 Tak to jsem:myslim jediný s tímto problémem u 307? Citovat
Ticcino Odesláno 26. červen 2008 Odesláno 26. červen 2008 No a tu chybu to vyhazuje jen \"za studena\" nebo stále? Tak nějak mi nejde do hlavy, proč by měla být přád FAP filtrem nízká teplota. Tam jdou ven spaliny. To by to muselo přisávat studený vzduch odněkud, což se mi zdá jako nesmysl nebo by spalování muselo být nějaké špatné, ale to by pak auto asi špatně jelo a nebo to čidlo hlásí blbosti... Ale jen vařím z vody... Citovat
ladas307 Odesláno 27. červen 2008 Autor Odesláno 27. červen 2008 Hlášku jsem vymazal, pak jsem jel nakoupit a nechal jsem auto v podzemních garáží asi tak 1 hod., pak jsem vyjel na křižovatku a vyhodilo to chybu. prostě to napsalo příliš nízká teplota před fap filtrem - nízká teplota výfukového potrubí. Už nevím kde hledat. Jinak ta chyba je tam stále, dokud jí nesmažu, nebo někdy po týdnu zmizí a pak zase naskočí. Citovat
Ticcino Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Tak sem dej typ auta a motoru na který se to vztahuje a já se podívám do serviceboxu, jestli tam něco nenajdu. Nebo se do serviceboxu podívej sám. Tady je adresa: http://public.servicebox.peugeot.com Registrace je zdarma. Jen zadáš VIN a v náhradních dílech najdeš i náčrtky. Hledal bych u výfukového potrubí. Tam bys mohl najít i FAP filtr a i by tam mohlo být zakresleno, zda je tam nějaký senzor. Citovat
sekaj Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Tady máš obr.Jsou tam 2 čidla.V servisboxu ti to vijede i ceny...1 je za cca .1416kč a 2 je za cca.3885kč Citovat
ladas307 Odesláno 27. červen 2008 Autor Odesláno 27. červen 2008 Tak to je pěkný, vypadá to že by to mohlo být to levnější jelikož mi to psalu tu nízkou teplotu, a tamto je tam na tlaky, ty by měly být v pohodě. Přeci jenom je tam velká teplota a ta sonda je přímo uvnitř,proto by mohla být vadná. Jinak dnes mi to zhaslo, jel jsme do kopce, trošku jsem jí roztah a hláška je fuč. Tak uvidím v neděli mám sraz s technikem s peugeotu. Citovat
ladas307 Odesláno 30. červen 2008 Autor Odesláno 30. červen 2008 To čidlo tlaku by to snad nemuselo dělat, když to píše nízkou teplotu. Citovat
ladas307 Odesláno 1. červenec 2008 Autor Odesláno 1. červenec 2008 Náhodou nevýš jakopu má funkci to čídlo, které stojí těch 3885? Citovat
ladas307 Odesláno 1. červenec 2008 Autor Odesláno 1. červenec 2008 Náhodou nevíte někdo jakou to čidlo má funkci, to které stojí těch 3885? Citovat
HonzaZ Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 To čidlo 2 vyhodnocuje tlak před FAPem a za FAPem. Podle mě by čidlo teploty mělo být ta 1. [upravil dne 2.7.2008 HonzaZ] Citovat
ladas307 Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 JJ, je to na 100%, včera večer jsem mluvil s klukem z autorizovaného servisu peugeot, a ten mi to potvrdil, že by to čidlo (lamda sonda) mohla být špatá, jen to musí ještě na píchnou na diagnostiku. Citovat
ladas307 Odesláno 17. červenec 2008 Autor Odesláno 17. červenec 2008 Tak celý problém je vyřešen, je to lamda sonda, tak pokud budete mít někdo podobný problém tak je to čidlo teploty na fapu (lamda sonda) cena 1.400,- s dph a práce doma si to vymnění každý sám:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.