SV 24 Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Posledni dobou musim obcas dolevat vodu tak pul az 3/4 litru... stal sem vcera na d1 v kolone a dnes sem musel dolevat... Z vyfuku se nehuli,na vicku oleje neni nic a olej mi nezere tak ja nevim... V Praze sem mel pak teplotu asi 100 stupnu... Citovat
jozefsv Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 nejde ti do ... radiator?tiez je to jedna z moznosti ked sa straca voda Citovat
pastorek Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Po takej jazde s vyššou teplotou zastav a pozri či niekde nezbadáš únik vody. Potom ako písal josefsv, pozri či nemáš tú vodu v koberci pod kúrením. Prípadne vadný pretlakový ventil na nalievacom víčku vody. Citovat
SV 24 Odesláno 24. červen 2008 Autor Odesláno 24. červen 2008 ventilator se mi spusti ale zda se mi ze se rozbehne jen na prvni rychlost... Na tu druhou rychlou uz ne Citovat
KoudaK Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Koukni taky jestli se Ti nedělaj bublinky v chladiču/expanzce.... To taky vytlačuje vodu ven ale jen při vyšších otáčkách... A znamenalo by to bud hlavu nebo těsnění v háji nebo termostat... Mě to čeká tedˇ.. Citovat
SV 24 Odesláno 7. srpen 2008 Autor Odesláno 7. srpen 2008 Tak sem ted hodne jezdil 3 dny (cca 600km) a musel sem doplnit potom tak litr a pul vody... Pred jsem dlouho nemusel dolevat.Emulzi nemam,nic z vyfuku nejde ani nedela bubliny v bance na vodu.Jen sahara si obcas spina jak chce... Citovat
ART Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 krom popisovaných vad, to může být klidně i díra/díry (malinkatý) v chladiči, je tuším že hliníkový nicméně pokud se na chladíč třeba v zimě dostane sůl ze silnic, za čas to udělá své... Citovat
SV 24 Odesláno 8. srpen 2008 Autor Odesláno 8. srpen 2008 to me nenapadlo....! Diky za tip! :-) Omrknu to! Citovat
bisa Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 mi se taky stracela voda,dal jsem hořštici do vody a přestalo to. Citovat
pastorek Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Původně zaslal: bisa mi se taky stracela voda,dal jsem hořštici do vody a přestalo to. Takéto riešenie je dobré na núdzový dojazd alebo pred predajom. Sú na to i špeciálne prípravky. Každopádne sa zachytia po celom chladiacom systéme a nie iba v mieste úniku. Toto je najlepšia cesta k problémom s prehrievaním. Na zistenie úniku je lepšie vpoužiť farbivo do vody a únik sa prejaví. Citovat
SV 24 Odesláno 9. srpen 2008 Autor Odesláno 9. srpen 2008 no asi neco budu muset vyzkouset... :-) Citovat
bisa Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 Původně zaslal: SV 24 no asi neco budu muset vyzkouset... :-) Ty,mi se to vůbec nehřálo,před ani potom. Citovat
ART Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 není zač, ony to můžou být mikroskopický trhlinky na tom chladiči, takže to okem nepoznáš. Maximálně uvidíš \"rozrezlý\" plochy a plošky. A pak eště zkontroluj rozvodový hadice chladící kapaliny a jejich těsnost...hadice může být někde zpuchřelá, a i jinak poškozená, nebo může někdě špatně těsnit.. Citovat
ART Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 jo a jinak jsou nějaký speciální přípravky co se lijou právě do chladicí kapaliny aby to ucpalo případný mikrodírky, hořčici bych tam radši nelil.. Citovat
P607Olda Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 Já se o auta zajímám už roky, moje první DKW mělo termosifonové chlazení - bez čerpadla. Řekl bych, že přídavky hořčice apod. se hodily právě do takových aut, kde hadice a trubky měly průměr min. 5 cm (a v případě potřeby se dolévala voda z potoka). U moderního auta bych to tam nedával, zalepí to kde-co. Najít netěsnost a opravit - vyměnit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.