Geri007 Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Cauki, mela bych dotazek: Jakej je rozdil mezi 306 1.6 8v XS a XSi - krome vybavy jako jsou el okna atd tad.. myslim tim jakej je rozdil na motoru...maji jiny vstriky, nebo sani, klapku - vetsi mensi, je stejna vacka nebo ma jiny uhly... atd atd atd... bohuzel nevim, jestli 1.6 XSI je 8V nebo 16V ale pokud by byl 8V tak vite motorizacni rozdily?? Proc se ptam, planuju nejaky upravy na motoru ale nejsem priznivec chipu a podobne.. mam uz vyhlidnuty svody ale rada bych zacala spis vecma, ktery e daji jednoduseji sehnat. Diky za odpovedi Citovat
OldtimerMan Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 No to by mě zajímalo jestli se vůbec do 306 dávala šestnácti ventilová 1,6? Citovat
Béďa Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 XSi je znacenej 2.0 benzin, takze pokud to ma nekdo nalepene na 1.6ce neni to original!! Do 306ky se davaly dva motory 1.6 a to 65kW a 72kW rozdil je pouze v sani a svodech, jinak je to stejny motor a oba maji 8V Citovat
Geri007 Odesláno 23. červen 2008 Autor Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: Béďa XSi je znacenej 2.0 benzin, takze pokud to ma nekdo nalepene na 1.6ce neni to original!! Do 306ky se davaly dva motory 1.6 a to 65kW a 72kW rozdil je pouze v sani a svodech, jinak je to stejny motor a oba maji 8V a pasujou na sebe?? takze pokud sezenu sovdy z 1.6 72KW a sani cely - listu se vstrikama muzu nechat - melo by se to i malinko projevit na vykonu..??. pokud teda nemaji jiny upravy v motoru uvnitr... Citovat
Béďa Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: Geri007 a pasujou na sebe?? takze pokud sezenu sovdy z 1.6 72KW a sani cely - listu se vstrikama muzu nechat - melo by se to i malinko projevit na vykonu..??. pokud teda nemaji jiny upravy v motoru uvnitr... jestli jsou zamenitelny bohuzel nevim ale podle me je to tak mizive procento narustu vykonu ze bych se do takovych prestaveb ani nepoustel.. Pokud chces trosku pridat na vykonu tak udelej sani a vyfuk, necekej ale zazraky. Jak uz tu na klubu parkrat padlo, nejlepsi je vymenit to co mas mezi predni a zadni RZ.. Citovat
Geri007 Odesláno 23. červen 2008 Autor Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: Geri007 a pasujou na sebe?? takze pokud sezenu sovdy z 1.6 72KW a sani cely - listu se vstrikama muzu nechat - melo by se to i malinko projevit na vykonu..??. pokud teda nemaji jiny upravy v motoru uvnitr... jestli jsou zamenitelny bohuzel nevim ale podle me je to tak mizive procento narustu vykonu ze bych se do takovych prestaveb ani nepoustel.. Pokud chces trosku pridat na vykonu tak udelej sani a vyfuk, necekej ale zazraky. Jak uz tu na klubu parkrat padlo, nejlepsi je vymenit to co mas mezi predni a zadni RZ.. uz jsem upravy na motoru delala na starym auti a nejsem najivni, jelikoz se o takovy upravy docela zajimam tak je mi jasny ze 20 koni mi to neprida, jde mi spis o pruznost a zivost toho motoru.. jak rikam, mam vyhjlidly svody a tohle k tomu, sani uz taky nejak resim, zajimaly me tuty upravym, jelikoz o peugeotech toho zatim moc nevim.. popremyslim...chtela bych vymyslet jak zvetsit skrtici klapku - eventuelne jak tam dat treba z 2.0 ..a takovy veci... kdyz je mozny umistit klapku z 3.0 omegy na 2.0 kadeta s upravama tak to musi jit u peugeotu:-)))) Diky za odpovedi Citovat
Capy Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 do 306 se dával i 1,6 16v a rozdíl v 8v neni jen ve svodech a sání. naopak mam posic že sání je stejný. jsou jiné písty jiná vačka mam pocit že i řj. takže tak jednoduchý to není. Nejvíc udělá výměna pístů protože dosáhneš větší komprese ale má to háček nový stojej cca 22000 korunek:aut Citovat
Béďa Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Capy: no nerikej, muzes mi takovy auto ukazat??.. Citovat
Béďa Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Geri007: jsem si jeste vzpomel ze jsme tu uz neco probirali, takze zde.. Citovat
Geri007 Odesláno 24. červen 2008 Autor Odesláno 24. červen 2008 Béďa: diky moc za info...noo zajima informace.. uvidim, co vymyslim.. ale zatim to nevypada moc nadejne.. asi skoncim u filtru a moznazkusim poresit nejak tu klapku a ty svody, ty by se mi libily Citovat
Capy Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 je Bedo kecam nědělali,tak pardon ale mužu ti jednu ukázat jezdí na kladensku s motorem ze saxa vts;) Klapku bych větší ale nedával takovej průtok vzduchu tam nebude aby to za to stálo měnit. svody samotný taky moc nepoznáš.Chce to celej vejfuck. na co sou svody s 50 trubkou když za katem je už jen 44mm. Citovat
Geri007 Odesláno 24. červen 2008 Autor Odesláno 24. červen 2008 Původně zaslal: Capy je Bedo kecam nědělali,tak pardon ale mužu ti jednu ukázat jezdí na kladensku s motorem ze saxa vts;) Klapku bych větší ale nedával takovej průtok vzduchu tam nebude aby to za to stálo měnit. svody samotný taky moc nepoznáš.Chce to celej vejfuck. na co sou svody s 50 trubkou když za katem je už jen 44mm. jsem se asi spatne vyjadrila, vyfuck casem chystam samozrejme celej... uvudim co se da delat, jak jsem rikala, tohle me zajima a bavi zatim jsem to vic nestudfovala, nemela rozebrany, jediny co, cistila jsem klapku, takze vim, ze je docela mrnava..dokonce bych rekla, ze snad mensi nez co jsem mela kadetta 1.6 .. Citovat
Béďa Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Původně zaslal: Capy je Bedo kecam nědělali,tak pardon ale mužu ti jednu ukázat jezdí na kladensku s motorem ze saxa vts;) dobry noo.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.