Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Rozdíl mezi 306 XS a XSI - 1.6 8v nebo 16???

Recommended Posts

Odesláno

Cauki, mela bych dotazek:

Jakej je rozdil mezi 306 1.6 8v XS a XSi - krome vybavy jako jsou el okna atd tad.. myslim tim jakej je rozdil na motoru...maji jiny vstriky, nebo sani, klapku - vetsi mensi, je stejna vacka nebo ma jiny uhly... atd atd atd... bohuzel nevim, jestli 1.6 XSI je 8V nebo 16V ale pokud by byl 8V tak vite motorizacni rozdily??

Proc se ptam, planuju nejaky upravy na motoru ale nejsem priznivec chipu a podobne.. mam uz vyhlidnuty svody ale rada bych zacala spis vecma, ktery e daji jednoduseji sehnat.

Diky za odpovedi ;):roker

Odesláno

XSi je znacenej 2.0 benzin, takze pokud to ma nekdo nalepene na 1.6ce neni to original!! Do 306ky se davaly dva motory 1.6 a to 65kW a 72kW rozdil je pouze v sani a svodech, jinak je to stejny motor a oba maji 8V ;)

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

XSi je znacenej 2.0 benzin, takze pokud to ma nekdo nalepene na 1.6ce neni to original!! Do 306ky se davaly dva motory 1.6 a to 65kW a 72kW rozdil je pouze v sani a svodech, jinak je to stejny motor a oba maji 8V ;)

a pasujou na sebe?? takze pokud sezenu sovdy z 1.6 72KW a sani cely - listu se vstrikama muzu nechat - melo by se to i malinko projevit na vykonu..??. pokud teda nemaji jiny upravy v motoru uvnitr...

Odesláno
Původně zaslal: Geri007

a pasujou na sebe?? takze pokud sezenu sovdy z 1.6 72KW a sani cely - listu se vstrikama muzu nechat - melo by se to i malinko projevit na vykonu..??. pokud teda nemaji jiny upravy v motoru uvnitr...

jestli jsou zamenitelny bohuzel nevim ale podle me je to tak mizive procento narustu vykonu ze bych se do takovych prestaveb ani nepoustel.. Pokud chces trosku pridat na vykonu tak udelej sani a vyfuk, necekej ale zazraky. Jak uz tu na klubu parkrat padlo, nejlepsi je vymenit to co mas mezi predni a zadni RZ..:)

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

Původně zaslal: Geri007

jestli jsou zamenitelny bohuzel nevim ale podle me je to tak mizive procento narustu vykonu ze bych se do takovych prestaveb ani nepoustel.. Pokud chces trosku pridat na vykonu tak udelej sani a vyfuk, necekej ale zazraky. Jak uz tu na klubu parkrat padlo, nejlepsi je vymenit to co mas mezi predni a zadni RZ..:)

uz jsem upravy na motoru delala na starym auti a nejsem najivni, jelikoz se o takovy upravy docela zajimam tak je mi jasny ze 20 koni mi to neprida, jde mi spis o pruznost a zivost toho motoru.. jak rikam, mam vyhjlidly svody a tohle k tomu, sani uz taky nejak resim, zajimaly me tuty upravym, jelikoz o peugeotech toho zatim moc nevim.. popremyslim...chtela bych vymyslet jak zvetsit skrtici klapku - eventuelne jak tam dat treba z 2.0 ..a takovy veci... kdyz je mozny umistit klapku z 3.0 omegy na 2.0 kadeta s upravama tak to musi jit u peugeotu:-))))

Diky za odpovedi

Odesláno

do 306 se dával i 1,6 16v a rozdíl v 8v neni jen ve svodech a sání. naopak mam posic že sání je stejný. jsou jiné písty jiná vačka mam pocit že i řj. takže tak jednoduchý to není. Nejvíc udělá výměna pístů protože dosáhneš větší komprese ale má to háček nový stojej cca 22000 korunek:aut

Odesláno

Béďa: diky moc za info...noo zajima informace.. uvidim, co vymyslim.. ale zatim to nevypada moc nadejne.. asi skoncim u filtru a moznazkusim poresit nejak tu klapku a ty svody, ty by se mi libily :roker:aut

Odesláno

je Bedo kecam nědělali,tak pardon ale mužu ti jednu ukázat jezdí na kladensku s motorem ze saxa vts;)

Klapku bych větší ale nedával takovej průtok vzduchu tam nebude aby to za to stálo měnit. svody samotný taky moc nepoznáš.Chce to celej vejfuck. na co sou svody s 50 trubkou když za katem je už jen 44mm.

Odesláno
Původně zaslal: Capy

je Bedo kecam nědělali,tak pardon ale mužu ti jednu ukázat jezdí na kladensku s motorem ze saxa vts;)

Klapku bych větší ale nedával takovej průtok vzduchu tam nebude aby to za to stálo měnit. svody samotný taky moc nepoznáš.Chce to celej vejfuck. na co sou svody s 50 trubkou když za katem je už jen 44mm.

jsem se asi spatne vyjadrila, vyfuck casem chystam samozrejme celej...:super

uvudim co se da delat, jak jsem rikala, tohle me zajima a bavi zatim jsem to vic nestudfovala, nemela rozebrany, jediny co, cistila jsem klapku, takze vim, ze je docela mrnava..dokonce bych rekla, ze snad mensi nez co jsem mela kadetta 1.6 ..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...