Y2K Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Zdravim, nemate niekto schemu klimatizacie na moj model? Zasa mi nefuka klima a jedna hadica je zla, len vam neviem povedat ze ktora, ked bude obrazok bude to lahsie. V pazote za to chcu 8 tisic, to sa mi zda trosken vela. Tak by som sa chcel spytat ci dakto daco take nema. Dakujem Citovat
Guest servisman Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 napiš Ferrymu a přesně na jakou 406 v podpisu máš dvě Citovat
Ferry Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: Y2K Zdravim, nemate niekto schemu klimatizacie na moj model? Zasa mi nefuka klima a jedna hadica je zla, len vam neviem povedat ze ktora, ked bude obrazok bude to lahsie. V pazote za to chcu 8 tisic, to sa mi zda trosken vela. Tak by som sa chcel spytat ci dakto daco take nema. Dakujem napis mi VIN kod auta pres U2U, podivam se ti ale na co potrebujes schema , kdyz mas deravou trubku pres kterou ti unika chladivo? [upravil dne 23/6/08 Ferry] Citovat
Y2K Odesláno 23. červen 2008 Autor Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: Y2K Zdravim, nemate niekto schemu klimatizacie na moj model? Zasa mi nefuka klima a jedna hadica je zla, len vam neviem povedat ze ktora, ked bude obrazok bude to lahsie. V pazote za to chcu 8 tisic, to sa mi zda trosken vela. Tak by som sa chcel spytat ci dakto daco take nema. Dakujem napis mi VIN kod auta pres U2U, podivam se ti ale na co potrebujes schema , kdyz mas deravou trubku pres kterou ti unika chladivo? [upravil dne 23/6/08 Ferry] No na to ze tam ich je viac a ja vam neviem povedat o ktoru presne ide.... Citovat
Y2K Odesláno 23. červen 2008 Autor Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: honza406 napiš Ferrymu a přesně na jakou 406 v podpisu máš dvě Veeed posledna je aktualna Citovat
Ferry Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 ja myslel ze chces elektricky schema zapojeni, ty myslis rozkreslene potrubi? napis ten VIN kod auta Citovat
Y2K Odesláno 23. červen 2008 Autor Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: Ferry ja myslel ze chces elektricky schema zapojeni, ty myslis rozkreslene potrubi? napis ten VIN kod auta Jaaaaj....ospravedlnujem sa za nepresnost. Ano chcel som obrazok potrubia nie elektricku schemu. Citovat
Y2K Odesláno 25. červen 2008 Autor Odesláno 25. červen 2008 Taak ludia uz to mam ! Pozrite prilohu a povedzte mi, kto vie zohnat a za kolko hadicu cislo 4. Budem veeelmi zaviazanyyyy 406_coupe_hadice_klima.pdf Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.