Kekros Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 chtěl jsem se zeptat, jestli někdo nemáte tu funkci mlhovek, že když jedu do zatáčky, tak se rozsvítí ta mlhovka na kterou stranu zatáčim. Nebo popřípadě jestli by to šlo nějak udělat. Díky moc Citovat
AnotherOne Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Svietenie hmlovkami mimo zníženú viditeľnosť je aspoň u nás zakázané. Tiež o tom počujem prvýkrát. Protiidúci vodiči asi nebudú tým blikaním nadšení. Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Maji to treba mercedesy ,ale facha to jen do 20km/h ,je to jen pro pohyb na parkovisti.dodelat to by bylo fest nakladne. Citovat
AnotherOne Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Ale však na parkovišti na tú chvíľu môže zapnúť obidve normálne. Citovat
Kekros Odesláno 23. červen 2008 Autor Odesláno 23. červen 2008 díky moc za info, já jsem se právě svezl v takovym autě a docela se mi to líbilo. Ale zase jsem nevěděl , že to jde jen do 20 km/h. Díky moc ,tak mam vyřešeno Citovat
feshi Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 viem ze novy seat ibiza to ma, aj sa tym chvalia v dakom letaku. ale ci je to legalne tak to by som pochyboval Citovat
Kekros Odesláno 23. červen 2008 Autor Odesláno 23. červen 2008 co jsem se svezl ,tak to měl i renault clio a ted jsem to viděl i v nějaký reklamě. Ale to je jedno, jen jsem myslel, jestli by to nešlo udělat doma bez nějakých větších zásahů. Takže se konat nebude Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.