Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pokud to pujde a budu mit silu tak chci taky nejak po práci vyrazit v pátek... a když bude volněji tak se podřídím většině na společný odjezd.... Samozřejmě odjezd z Prahy. :super

Odesláno

No já se divím Vaší vášni pro D1, na konec Hradecký, přes Opatovice a Holice a dále po I/35 do Moravské Třebové je to kratší a především bez psychické újmy. A to nemluvím o trase Čáslav, Hlinsko, Polička, Letovice, která je nádherná, není moc hezčích oblastí.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Doufám, že tou dobou už budu na místě (stejně od jistého okamžiku před cca dvěma roky se společných cest v koloně neúčastním)

Že o tom jako nevím, že máš od oběda volno?? -))

Odesláno

@Rebik: tou Hradeckou bych si nebyl tak jistej. Oproti D1 to není žádná hitparáda, navíc dostat se na ní v pátek odpoledne ze Zbraslavi by pro mě byla vražda. Ale pro někoho ze severu to může bejt zajímavá alternativa.

Cesta přes Čáslav je sice super, ale v pátek a v neděli odpoledne bych se tam taky nehrnul. Jel sem tam letos několikrát a vždycky sem byl mnohem víc nasranej, než při jízdě po proklínaný D1. Na průměráře sem přímo alergickej a tady na tý trase se jich vyskytuje požehnaně. Když jedu vesnicí šedesát a 100m před koncem vesnice mě nějakej netrpělivec předjíždí, prudce mi stoupá hladina adrenalinu v krvi. A pokud za vesnicí zrychlím na kilčo a tohodle vola dojedu jak jede 80, začínám mít vážný potíže se sebekontrolou.

No, tak sem se vypovídal, ale v podstatě asi stačilo napsat, že na záměru jet po D1 se z mýho pohledu nic nemění :)

Co se trasy týče. Navigace radí sjet až na Velkou Bíteš, pak Tišnov, Boskovice a Šebetov. Ale letmej pohled na mapu napovídá, že by nemuselo bejt od věci sjet už u Humpolce a pak přes Havl. Brod, Přibyslav, Žďár, N. Město, Bystřici a Boskovice do Šebetova.

Já bych to ale stejně viděl tak, že se sjedem na smluveným místě a trasu vymyslíme operativně až tam ;)

Odesláno

Jasně, když někdo bydlí na jihu, tak D11 zajímavá není. Jinak od Čáslavi nepotkáš skoro auto, ale přiznávám, že přetrpět 10km mezi Kolínem a Čáslaví není hitovka, ale pokud dojedeš do Kolína před dálnici a přivaděč k TPCA, je to v poho. Moje 604 tam myslím vzhledem k Vysočině patří -))

Na dálnici bych akorát pokoušel závodníky to se mnou zkoušet -))

Odesláno

Rebik - tak pokud by to šlo spíše kolem té 15, případně o fous později, tak není problém......dořešíme to až to bude aktuální, přece jen je to ještě 14 dní.

Odesláno

Scratchi, přece po mě nemůžeš chtít, abych stál nájezd na dálnici jednou ze strany od Modletic a podruhý od Říčan :P

Dojeďte na tu benzínku u dalšího sjezdu jak všichni ostatní, ne? ;)

Odesláno

Návrh zněl sejít se na benzínce KM Prona ve Všechromech - ODKAZ

Možná radši než v Modleticích najet a o sjezd dál zase sjet, vzal bych to v Říčanech přes náměstí a Světice rovnou do Všechromů a tam pak najedem všichni společně. Co myslíš :myslim

Odesláno

Tak koukám,že mi je to jedno ale ta benzínka mi samozřejmě vyhovuje nejvíc u Modletic nebo Říčan to je už jedno... přece jen to mám kousek od baráku.. a bez hopsání v zácpě....

Ale je na to ještě dost času přece jen Šebetov je až za 14dní. :super

Odesláno

Tak já jsem úplně mimo, mě to bude muset někdo vysvětlit po lopatě.

A navíc se budu proplétat z Vršovic až na D1, tak přesně nevím,

jak dlouho mi to bude trvat. Já tu Prahu prostě nesnáším, Každý den stojím v koloně na Letné a než se dostanu do Vršovic do práce, tak jsem zralá tak na blázinec:grr

Ale do Šebetova se moc těšíme a ať už je to tu.

Odesláno

Darisko, neklesej na myslí, to nějak vymyslíme ;) Na D1 trefíš? Pokud jo, tak už na tom není co zkazit. A kdyby si se náhodou ani na to necítila, klidně tě ve Vršovicích vyzvednu ;)

O dva příspěvky výše jsem házel odkaz na mapu místa setkání...

Odesláno

Ahoj,mám dotaz,, mohou na sraz i neohlášení? V sobotu pojedu z dovolené a rád bych se zastavil na pokec a kávičku.Pár Km bych si zajel ale ,to zato stojí né.

P307 Break:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...